В случая ЦСКА постъпват като баси долните гадове честно.
Начи дължа ти аз 350 000 евро,обаче ти казвам: еми имам предложение: да ти дам сега -100 000 и да забравим случая или да ти платя 350 000 ама в бъдеще, няма никакво значение че аз тези 700 000 от които ти дължа половината отдавна съм ги взел.
Как не ви е срам бе,пфуууу......
ЦСКА иска да прецака Етрополе и да плати по-малко
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: ЦСКА иска да прецака Етрополе и да плати по-малко
samo_levski написа:идеално равен терен, тревата зелена, иде ти да почнеш да я пасеш
Цецо Чука написа:В случая ЦСКА постъпват като баси долните гадове честно.
Начи дължа ти аз 350 000 евро,обаче ти казвам: еми имам предложение: да ти дам сега -100 000 и да забравим случая или да ти платя 350 000 ама в бъдеще, няма никакво значение че аз тези 700 000 от които ти дължа половината отдавна съм ги взел.
Как не ви е срам бе,пфуууу......
Гадове-мадове,да взема стотарката щот у вторнику мож и туй да не вземе
То няма пари за ежедневни нужди, тоя Eмил Димитров нз какво се натиска да си получи парите от трансфера на Чочев...
Всички са ЦСКА-ри, но като стане дума за пари се обръща монетата.. ще чака докато има финанси, стига мрънкал
Всички са ЦСКА-ри, но като стане дума за пари се обръща монетата.. ще чака докато има финанси, стига мрънкал
Teo написа:То няма пари за ежедневни нужди, тоя Eмил Димитров нз какво се натиска да си получи парите от трансфера на Чочев...![]()
Ебаси наглите са тия от Етрополе, нали Тео! Как могат да си искат парите и то от ЦСКА
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Кашчей написа:Teo написа:То няма пари за ежедневни нужди, тоя Eмил Димитров нз какво се натиска да си получи парите от трансфера на Чочев...![]()
Ебаси наглите са тия от Етрополе, нали Тео! Как могат да си искат парите и то от ЦСКА![]()
Нагли са много ясно... вижда, че нямаме пукнат лев, но скимти за пари... ще чака...!
-
il4o_iliew
- Контакти:
Kaкво да чака? Ако не му платите дължимото, отивате а А окръжна, където ви е мястото. Вие сте на зор да му платите и вие ще изгорите накрая, а не той.
THE G.A.M.E написа:Сега Армията на България е много по-мощна, защото на практика разполагаме с наличното въоражение и войскови единици, на САЩ, Великобритания, Германия, Франция, Италия, Испания, Канада и т.н.
- Stahlgewitter
- Контакти:
il4o_iliew написа:Kaкво да чака? Ако не му платите дължимото, отивате а А окръжна, където ви е мястото. Вие сте на зор да му платите и вие ще изгорите накрая, а не той.
Те досега не отидоха в А окръжна,сега ще отидат.Тъмносиньото БФС,което толкова много мразят,пак ще ги покрие.Държавата,която според тях нищо не им е дала,пак ще си затвори очите.Няма как да се случи това,така че не си трошете клавиатурите да пишете глупости.

Не те ли е срам да го пишеш това, все едно вие нямате 4 млн. дълг към НАП, 3 млн. към Главболгарстрой и още един Господ знае колко към бивши футболисти, треньори, служители и агенти ??!
Все едно вас държавата и БФС не ви покриват за всички тези бакии, та четеш на нас морал ?!
Все едно вас държавата и БФС не ви покриват за всички тези бакии, та четеш на нас морал ?!
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
- Stahlgewitter
- Контакти:
1982 написа:Не те ли е срам да го пишеш това, все едно вие нямате 4 млн. дълг към НАП, 3 млн. към Главболгарстрой и още един Господ знае колко към бивши футболисти, треньори, служители и агенти ??!
Ние за разлика от вас не сме бедняци,лежащи цял живот на Партията майка имаме с какво да си обезпечим задълженията.Не като Свети Лупий,с нивичка за 500 кинта да обезпечим задължения за 1.6мил.

Айде, стига празни приказки, 45 години живяхте на гърба на Партията, а днес отново сте в нейните лапи - Батков, Марков, Герджиков и сие, до един доносници от ДС.
Не били бедняци .... затова 3 месеца заплати не са взимали играчите ви, а служителите в Левски още повече. Главболгарстрой още 10 години ще си чакат сигурно трите милиона, понеже не сте пълни бедняци и клошари.
Не били бедняци .... затова 3 месеца заплати не са взимали играчите ви, а служителите в Левски още повече. Главболгарстрой още 10 години ще си чакат сигурно трите милиона, понеже не сте пълни бедняци и клошари.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.