СЪБОТА, 20 ЧАСА, РАЗГРАД!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Teo написа:Ония чалга диви като нямат драми в клуба и всичко им е перфектно искат допинг контрол... боже прибери си вересиите вече...![]()
Не ставате за нищо... единствено моментално закриване ще ми успокой душата
Кашчей написа:Teo написа:Ония чалга диви като нямат драми в клуба и всичко им е перфектно искат допинг контрол... боже прибери си вересиите вече...![]()
Защо тях, а не вас?
Teo написа:Кашчей написа:Teo написа:Ония чалга диви като нямат драми в клуба и всичко им е перфектно искат допинг контрол... боже прибери си вересиите вече...![]()
Защо тях, а не вас?
Финансов одит в Лудогорец кога?
Кашчей написа:Teo написа:Кашчей написа:Teo написа:Ония чалга диви като нямат драми в клуба и всичко им е перфектно искат допинг контрол... боже прибери си вересиите вече...![]()
Защо тях, а не вас?
ЦСКА плаща на НАП..кога?
Казваш, че отбор, спечелил 25 милиона от ЕКТ за 2 години е нередовен откъм финанси?!
Teo написа:Кашчей написа:Teo написа:Кашчей написа:Teo написа:Ония чалга диви като нямат драми в клуба и всичко им е перфектно искат допинг контрол... боже прибери си вересиите вече...![]()
Защо тях, а не вас?
ЦСКА плаща на НАП..кога?
Казваш, че отбор, спечелил 25 милиона от ЕКТ за 2 години е нередовен откъм финанси?!
Има нередности в тоя клуб...ти за какво мислиш е това задкулисие? Никой нищо не пише за тях, живуркат си на село мислят за футбол, а ние искаме да ставаме шампиони когато всички са ни на главата... докато не изкарат всичко черно на бяло не вервам, че са по различни от останалите клубове
Teo написа:Ония чалга диви като нямат драми в клуба и всичко им е перфектно искат допинг контрол... боже прибери си вересиите вече...![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 13 госта