1Neutralen на 06 Дек 2014 18:56
Много слаба игра, ама много. Не ви виждам в Европа.
Със слаба игра сме първи, пък ако заиграем и добре...Ти не виждаш нищо!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
1Neutralen на 06 Дек 2014 18:56
Много слаба игра, ама много. Не ви виждам в Европа.
1Neutralen написа:Много слаба игра, ама много. Не ви виждам в Европа.
Кировец написа:Да поздравим "ментето" Жоаким, който реализира майсторски гол между двама съперника.
memnto написа:matador1 написа:Локо нямаха и намерение да бият. Най-малкото Камбуров си изкара картон по поръчение на Стойчо Младенов още предния мач.
Точно по поръчение на Стойчо беше, как позна.![]()
![]()
Лидерът е отново на върха!!
Нападателят на Локомотив Пловдив Мартин Камбуров разкри пред sportonline.bg, че има уговорка с наставника на ЦСКА Стойчо Младенов да не играе в мачовете на „смърфовете“ срещу „армейците“.
„Нормално е да бъда коректен с отбора на ЦСКА и със Стойчо Младенов.Преди започването на самото първенство, от „Армията" не ми направиха никакви проблеми при завръщането ми в Локо (Пд) и се разбрахме да не играя в мачовете с „червените".
И понеже така и така беше ясно, че няма да взема участие в тази среща, реших да ми мине като наказание за един мач.По този начин изчиствам и натрупаните жълти картони", разкри Камбуров.
matador1 написа:memnto написа:matador1 написа:Локо нямаха и намерение да бият. Най-малкото Камбуров си изкара картон по поръчение на Стойчо Младенов още предния мач.
Точно по поръчение на Стойчо беше, как позна.![]()
![]()
Лидерът е отново на върха!!
Сам си го казва:
http://football24.bg/novina/140314-kamb ... eshtu-cskaНападателят на Локомотив Пловдив Мартин Камбуров разкри пред sportonline.bg, че има уговорка с наставника на ЦСКА Стойчо Младенов да не играе в мачовете на „смърфовете“ срещу „армейците“.
„Нормално е да бъда коректен с отбора на ЦСКА и със Стойчо Младенов.Преди започването на самото първенство, от „Армията" не ми направиха никакви проблеми при завръщането ми в Локо (Пд) и се разбрахме да не играя в мачовете с „червените".
И понеже така и така беше ясно, че няма да взема участие в тази среща, реших да ми мине като наказание за един мач.По този начин изчиствам и натрупаните жълти картони", разкри Камбуров.
demon777 написа:Кировец написа:Да поздравим "ментето" Жоаким, който реализира майсторски гол между двама съперника.
Жоаким си е менте от всякъде топката се удари в него и случайно вкара гол ..... като го видя на терена и губя надежда... същото в пълна сила важи за Иван Стоянов.
От части се радвам че Буш не вкарва дано наблюдателите да не го харесат и да остане поне още 1 сезон
matador1 написа:
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта