Тончи Кукоч наказан за два мача
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
-
- Контакти:
Re: Тончи Кукоч наказан за два мача
Простакът не е просто простак. Той си остава простак во веки веков. Гошо - голям. Тончи - още по-голям. 

parazit написа:Очаквам Кукоч пак да реве във фейсбука,че няма да играе срещу Лудогорец.
Още чакам да ми покажеш наредбата, където пише за 3 мача наказание.

- 1Neutralen
- Контакти:
Заслужено наказание. Не виждам за какво се спори тук.
Ето го героят>
Това е трагедия !!! Няма проблем, с или без мен ЦСКА ще спечели всичко Аз вярвам, че моят отбор ще спечели тези два мача и ще вземат шест точки. ние сме по-силни от всички Ние сме ЦСКА!

Това е трагедия !!! Няма проблем, с или без мен ЦСКА ще спечели всичко Аз вярвам, че моят отбор ще спечели тези два мача и ще вземат шест точки. ние сме по-силни от всички Ние сме ЦСКА!

Пазиме парички за Ливърпул
. Само ние пътуваме по 1000 км за домакински мач в ЕКТ , така че мачове от сорта с Левски и ЦСКА не си заслужават парите и 1000-та км . Не сте дразнител !
Така добре ли е хейтърю ?!

Така добре ли е хейтърю ?!

matrix написа:memnto написа:boabbb написа:Колко от ислямската държава на Киро Гела ще дойдат на "Армията" на 21-виКолко ще дойдете, бе, "европейци"
![]()
1 такси.Даже и това е много.
Кой да дойде бе, то вашето стадион ли е, ръждясала съборетина дето шефчето ви ревеше че подлагали легени в съблекалните като вали
За нас няма 4 милиона по програмата за интеграция на мангали

Леевски, оле

matrix написа:memnto написа:boabbb написа:Колко от ислямската държава на Киро Гела ще дойдат на "Армията" на 21-виКолко ще дойдете, бе, "европейци"
![]()
Кой да дойде бе, то вашето стадион ли е, ръждясала съборетина дето шефчето ви ревеше че подлагали легени в съблекалните като вали
То вашият сектор за гости ще кажеш, че е 5 звезди.
- 1Neutralen
- Контакти:
parazit написа:Очаквам Кукоч пак да реве във фейсбука,че няма да играе срещу Лудогорец.
Позна :

memnto написа:matrix написа:memnto написа:boabbb написа:Колко от ислямската държава на Киро Гела ще дойдат на "Армията" на 21-виКолко ще дойдете, бе, "европейци"
![]()
То вашият сектор за гости ще кажеш, че е 5 звезди.
Еми не е естествено, няма да го ремонтират хората след всяко гостуване на Левски и ЦСКА. Идеален си е сектора, там в кошарката да се чувствате като у дома си

Вие за това никога няма да играете на него голям мач.