ЦСКА - Стяуа
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Ето линк за мача !!!
Ами нали именно затова трябва да играе Котев, Иванов, Бранеков а не Камано и Тимонов, а не Арибас или Еметрио-за да изчистят грешките, заставането, пресата....Чудесна победа за самочувствие и спокойствие в отбора.Вижда се, че пътя е именно с БГ футболистите и обиграване на отбора.Испанците-откъдето дойдоха.
Re: Казах ли ви!!!
danko_sot написа:Тимонов в Ботев беше зле. Нещо не ми се връзва. Кой игра най-добре от ЦСКА. Дайте оценки
Най-добре игра точно той

Последна промяна от fewgtg на 07 юли 2009 21:31, променено общо 1 път.
Re: Казах ли ви!!!
lakito7 написа:Щом румънците са стигнали до там да вземат Бибишков значи са много зле.
Вярно са много зле! ЦСКА би заслужено, но румънците не бяха "Стяуа", а някакъв ерзац!... Все едно да пиеш "кафе" от цикория... Цесекарите пак си вкараха гол /в смисъл Котев и Караджов не се разбраха и подадоха на мамалигар на празна врата/... Лошото /за вас шанс/ е, че и ние сме зле!!!
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!
Честита победа момчета, не съм гледал нито вашия, нито нашия мач, но се радвам, че победихте и то тъпите мамалигари.
- Red_champions
Re: ЦСКА - Стяуа
Хора,от доста време насам сега най-накрая съм спокоен поне малко
.Какво видяха аз?
1.Един отбор,който има бъдеще.
2.Старание,което се изразява със пълно себераздаване от 80% от играчите(което е добре).
3.Много добра физическа подготонка-браво на Паредес
заслужава уважение този специалист!Тичаха футболиститедо 75 мин. не спряха,ей!Тичат бе,тичат!Ей това не съм го виждал скоро,много ме зарадва!
4.Техника,която е налице,но трябва да се подобри!-има футболисти,които са я усъвършенствали-Тимонов и ярък пример-браво на него,много е добър
.Руи Мигел просто не е онзи ,който прибичаше на конникът без глава-тича момчето има и качества и техника-Коста Янев също.
5.Видях един нестабилен вратарски пост-тук съм безкомпромисен-аз си имам мнение от отдавна-Чавдаров,та Чавдаров-добре,но за втори вратар,наистина не инкасира гол,но на моменти увисваше,въпреки това трябва да му се дава шанс!
В заключение:ЦСКА постигна заслужена и важна победа над един класен отбор с 2:1.Браво,армейци!

1.Един отбор,който има бъдеще.
2.Старание,което се изразява със пълно себераздаване от 80% от играчите(което е добре).
3.Много добра физическа подготонка-браво на Паредес

4.Техника,която е налице,но трябва да се подобри!-има футболисти,които са я усъвършенствали-Тимонов и ярък пример-браво на него,много е добър

5.Видях един нестабилен вратарски пост-тук съм безкомпромисен-аз си имам мнение от отдавна-Чавдаров,та Чавдаров-добре,но за втори вратар,наистина не инкасира гол,но на моменти увисваше,въпреки това трябва да му се дава шанс!
В заключение:ЦСКА постигна заслужена и важна победа над един класен отбор с 2:1.Браво,армейци!
Blue is the colour , football is the game , we are all together and winning is our aim ! So cheer us on through the sun and rain , cos Chelsea , Chelsea is our name !
Red_champions написа:Край на мача!ЦСКА-Стяуа
2 : 1![]()
![]()
Армейци,честита първа победа!И най-големият оптимист не беше прогнозирал тази победа,но тя е факт!Честита победа ЦСКА показа много добра игра,вян в последните 15 мин. не вървеше,но така е,добре е.Да,грешката беше лупава,но ние направихме 1 ,а те 2-браво на ЦСКА и още веднъж честита победа!!!
![]()
![]()
Аз прогнозирах победа или равен

[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
Аз прогнозирах че ще победим с 1 на 0 или 2 на 0
Само ме е яд че не го гледах мача, но ред чампион ми обясни подробно нещата. Без да съм гледал си мисля, че когато има креативни играчи като Тимонов, Руи Мигел и Коста Янев нещата на терена стоят по-добре и има кой да върже играта. А и е много важно и поне единият защитник да умее да изнесе топката, в повечето големи отбори поне единият от защитниците го умее това. За Кирчо и Иван Иванов мисля че и двамата не го умеят 

[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
Испанците вън и 3-мата нестават.В защита сме малко зле ама Иванов се върна-което е екстра.За босненеца-да го пробва и в последната контрола и ако не покаже класа-вън.Тимонов беше екстра и трябва да остане.Ели Маркес игра прилично но той е малко бомба с закъснител.Мигел ме изненада-положително.Делев се приспособява по-трудно но все пак е добър.Аплодисменти за Передес-момчетата се скасаха от тичане до 75 -80 минута.
Последна промяна от shamara93 на 07 юли 2009 22:26, променено общо 1 път.
За играчи като Ели Маркес , Руи Мигел и Тимонов човек никога не знае. Да не стане с тях като с Маркиньос . Един добър мач и после 4, в които не можеш да ги видиш