Лига Европа: Зимбру /Молдова/ - ЦСКА 0:0

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Re: Лига Европа: Зимбру /Молдова/ - ЦСКА, 2-ри кв. кръг

Мнениеот Teo » 22 юли 2014 12:12

Абе, напук на синия балон които се е надул ще бием и ще ви разочароваме преди дербито :geek:
Горите от желание да паднем, но това ни дава повече сили и мотивация да победим 8-)

Потребителски аватар
olfix
Контакти:

Мнениеот olfix » 22 юли 2014 12:38

Честно-все ми е едно дали ще победите.Просто изказвам мнение на базата на това,което видях.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 22 юли 2014 12:41

olfix написа:Честно-все ми е едно дали ще победите.Просто изказвам мнение на базата на това,което видях.

И какво си видял? от 4-те отбора които играят българските отбори в момента, Зимбру е най-класния от тях... какво има се гледа.. ние изпуснахме една камара положения, но това е футбола.
Отиваме и ги бием - това е!

Потребителски аватар
olfix
Контакти:

Мнениеот olfix » 22 юли 2014 12:44

Е щом така си го видял,ок изпуснали сте:)))

red__army
Контакти:

Мнениеот red__army » 22 юли 2014 13:32

Teo написа:
olfix написа:Честно-все ми е едно дали ще победите.Просто изказвам мнение на базата на това,което видях.

И какво си видял? от 4-те отбора които играят българските отбори в момента, Зимбру е най-класния от тях... какво има се гледа.. ние изпуснахме една камара положения, но това е футбола.

Състоянието на ЦСКА,няма нищо общо с Зимбру.От кога класата на Зимбру,е мерило за състоянието на ЦСКА.Политиката на Стойчо сериозно е принизил очакванията за отбора.Единствения тренер,на който простихме "Мура",и се готви да преглътнем нов провал-"Зимбру".Положения срещу Зимбру...гледали сме различен мач.Освен гола сещам се за още едно.Централния нападател почти не получи точен пас от Маркиньос.Требва да бъдем крайни оптимисти...и да разчитаме на много късмет.Томов вече е простил на Стойчо отпадане,Стойчо едва ли е с настройка много да се жегне от отпадането.Мача е мъка,ако евентуално отпаднем следва...."градим състав,не бива да имате очаквания(обаче...Зимбру,не са Сампдория,тва е важно),това е с което разполагаме,трябва време","който не му харесва да си гледа работата"-Томов нещо говореше за второ ИПО!!!Не му печели привърженици...дежурните алабалистики,зомбирал е запалянковците по-добре, от Бойко Борисов самотните домакини и лелки.Питам обаче,защо са му нужни 14 нови полълнения и по 3-4 на пост,за да играят в нащо първенство с ...Хасково,Марек и Локо Пд.Спокойно,При такива неадекватни конкуренти, ще се класираме за евротурнири, със само половината от новите.Апропо,"Ботев" с "Голямата глава" и 4 юноши в състава играха срещу едни австрийски блъскачи,по-правилно от колкото ние срещу гиганта "Зимбру".Простички въпроси,на които някой трябва да даде отговори...

mtaraduda
Контакти:

Мнениеот mtaraduda » 22 юли 2014 14:10

Teo написа:

Унгарците на Литекс са около 10 пъти по - класни от Зимбру, които са нещо средно между Дюделанж и Санкт Пьолтен.

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 22 юли 2014 14:13

mtaraduda написа:
Teo написа:

Унгарците на Литекс са около 10 пъти по - класни от Зимбру, които са нещо средно между Дюделанж и Санкт Пьолтен.

Стойчо си каза, че са нещо като Берое. :mrgreen:
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 22 юли 2014 16:33

Red Warrior написа:Трябва да почнем мача с двама нападатели - Камбуров и Буш. В халфовата линия да са Маркиньос и Бергонси/Галчев. По крилата Тони Силва, ако е добре и Карачанаков, тъй като изпълнява добре фалчета, а може от подобно положение да се реши целия мач, при този бетон от Зимбру с 5-ма защитници. В защита нямам идея кой, как и защо. Там засега ми е мътна ситуацията. :roll: Дано някоя телевизия предава мача, че е срамота. :evil:

Не мисля, че Зимбру ще започнат с петима в отбрана и никак не вярвам, че ще налеят бетона за 0-0. Ще си гонят победа момчетата. Освен това, спецът от Плоски и прекалено страхлив, за да започне такъв мач с двама нападатели :?
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

inivanov
Контакти:

Мнениеот inivanov » 22 юли 2014 16:45

TristaNNN написа:
Red Warrior написа:Трябва да почнем мача с двама нападатели - Камбуров и Буш. В халфовата линия да са Маркиньос и Бергонси/Галчев. По крилата Тони Силва, ако е добре и Карачанаков, тъй като изпълнява добре фалчета, а може от подобно положение да се реши целия мач, при този бетон от Зимбру с 5-ма защитници. В защита нямам идея кой, как и защо. Там засега ми е мътна ситуацията. :roll: Дано някоя телевизия предава мача, че е срамота. :evil:

Не мисля, че Зимбру ще започнат с петима в отбрана и никак не вярвам, че ще налеят бетона за 0-0. Ще си гонят победа момчетата. Освен това, спецът от Плоски и прекалено страхлив, за да започне такъв мач с двама нападатели :?

[offtopic]Не го мисли Стойчо Младенов, в неделя пак ще ви направи да изглеждате "плоски" :mrgreen:[/offtopic]
от snakebite на 07 Сеп 2014 12:46
Мисля че ще изостанем малко от ЦСКА преди пелйофите... Имаме шанс да станем безпроблемно шампиони чисто футболно, но вероятно ще се прибегне до "другите начини" -просто поради неадекватността на треньора....

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 22 юли 2014 16:53

inivanov написа:
[offtopic]Не го мисли Стойчо Младенов, в неделя пак ще ви направи да изглеждате "плоски" :mrgreen:[/offtopic]

Всичко е възможно в неделя. В тази тема обаче дискутираме и анализираме как ще ви закопае срещу молдованите.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Върни се в “ЦСКА”