Трансфери в ЦСКА!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
TheClub
Контакти:

Re: Трансфери в ЦСКА!

Мнениеот TheClub » 23 юни 2009 13:32

cska_90 написа:
Sheisse написа:Абе те по постове не са зле, въпроса е бива ли ги.К.Стоянов е ляв бек, Манчев и Янев са офанзивни халфове.Другите са крила и нападатели, защото Удоджи и Тонев ги няма.Мен малко ме притеснява, че тия от Ботев са с коси и татуировки и са редовни по кръчмите според ботевистите.От Сливен-единия е новото чичово дето му се размина побой над съдия, другия изрусен и съден за сводничество.Имат качества, обаче трябва да им се набиват канчетата редовно.Изпуснат ли ги по студентски град, отиде работата.

Лека поправка-К.Стоянов е центарален защитник- ;)
А иначе прав си -много опасна селекция-може да се окажат много добри и смачкаме всички по пътя си, но може и да се провалят,защото никой от тях не е играл в голям отбор досега!

Относно Ицо Янев и аз съжалявам за него,ама.......................кой ни пита!

С тези според мен е по вероятно да загубим, но ще видим гения на малкия Пенев..

Потребителски аватар
sixtynine
Контакти:

Re: СЕДЕМ НОВИ В ЦСКА

Мнениеот sixtynine » 23 юни 2009 13:37

Тия от Спортал май нещо са объркали.Вижте кво са написали:

Цяло име Здравко Чавдаров
Дата на раждане 10.11.1989
Държава България
Пост Вратар
Номер 12
Изображение

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 23 юни 2009 13:37

Не е е вярно -набор 80 е ;
http://sliven-fc.com/team.html
Изображение

FIDEL
Контакти:

Мнениеот FIDEL » 23 юни 2009 13:38

Супер млади и перспективни - Здравко Чавдаров - 30г., Коста Янев - 26г. ( най-добрия от всички купени ), Иван СТоянов ( 26г. и ако не е вуйчо му и в Сливен нямаше да е ) - това е от отбора, завършил на 12-то място! :shock: От Ботев ПД - двамата долу-горе на възраст го докарват за перспективни - това е отбор завършил на 13-то място!!! :shock: Другия перспективен - Спас Делев - страхотен нападател с цели 3 (ТРИ) гола този сезон !!!!!!! :roll: Идва от отбора на 10-то място!!! Има нещо гнило тук! :roll: :roll: :roll:[/quote]
Да те светна Здравко Чавдаров е на 85 набор. Сметни на колко години е ![/quote]

ДА те светна че е 80 набор.

FIDEL
Контакти:

Re: И Коста Янев в ЦСКА

Мнениеот FIDEL » 23 юни 2009 13:39

САМО КОСТА ЯНЕВ СТАВА!!!!

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Re: Трансфери в ЦСКА!

Мнениеот cska_90 » 23 юни 2009 13:42

TheClub написа:
cska_90 написа:
Sheisse написа:Абе те по постове не са зле, въпроса е бива ли ги.К.Стоянов е ляв бек, Манчев и Янев са офанзивни халфове.Другите са крила и нападатели, защото Удоджи и Тонев ги няма.Мен малко ме притеснява, че тия от Ботев са с коси и татуировки и са редовни по кръчмите според ботевистите.От Сливен-единия е новото чичово дето му се размина побой над съдия, другия изрусен и съден за сводничество.Имат качества, обаче трябва да им се набиват канчетата редовно.Изпуснат ли ги по студентски град, отиде работата.

Лека поправка-К.Стоянов е центарален защитник- ;)
А иначе прав си -много опасна селекция-може да се окажат много добри и смачкаме всички по пътя си, но може и да се провалят,защото никой от тях не е играл в голям отбор досега!

Относно Ицо Янев и аз съжалявам за него,ама.......................кой ни пита!

С тези според мен е по вероятно да загубим, но ще видим гения на малкия Пенев..

Както са казали руснаците-ще поживеем,ще видим!
Ама се си мисля,че без чужденци ще е трудна работа!
Изображение

nikopp1
Контакти:

Мнениеот nikopp1 » 23 юни 2009 13:43

Е добре в един друг сайт изкараха всички играчи от А група и за Здравко Чавдаров пише, че е 85 набор

На линия
Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Re: И Коста Янев в ЦСКА

Мнениеот danko_sot » 23 юни 2009 13:44

мЕН МЕ СЪМНЯВАТ НАЙ МНОГО ТЕЗИ ОТ бОТЕВ, но пък те са взети и за най-малко пари сигурно. Инаме за Делев и иВАН сТОЯНОВ мисля са отлични попълнения
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
pepo
Контакти:

Мнениеот pepo » 23 юни 2009 13:44

FIDEL написа:
a boy named goo написа:
lionel_messi написа:Тцтцтц .. пак купувате на килограм. :lol:

Не мисля, че това е купуване на килограм. Всички тези футболисти са млади перспективни български момчета, които тепърва ще се развиват и които определено осъзнават какво е ЦСКА . ТИТАН АС за сега заслужават само поздравление за политиката на привличане на българи.

Супер млади и перспективни - Здравко Чавдаров - 30г., Коста Янев - 26г. ( най-добрия от всички купени ), Иван СТоянов ( 26г. и ако не е вуйчо му и в Сливен нямаше да е ) - това е от отбора, завършил на 12-то място! :shock: От Ботев ПД - двамата долу-горе на възраст го докарват за перспективни - това е отбор завършил на 13-то място!!! :shock: Другия перспективен - Спас Делев - страхотен нападател с цели 3 (ТРИ) гола този сезон !!!!!!! :roll: Идва от отбора на 10-то място!!! Има нещо гнило тук! :roll: :roll: :roll:

Стоичков,като дойде в ЦСКА да не е бил преди това Шампион на Европа,а ?Или викаш по-добре от Израел,отколкото от България!
Никой не може да спре Лавината!Лавината спира само когато сама реши!

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 23 юни 2009 13:45

nikopp1 написа:Е добре в един друг сайт изкараха всички играчи от А група и за Здравко Чавдаров пише, че е 85 набор

Българска работа-в единия пише 89,в другия 85, в трети 80- :lol: :lol: :lol: :lol:
Ама си е 80 ,защото и по ТВ като съм им гледал мачове,за толкова са го представяли,а и доста години варди вече,така ,че май е на 29!
Изображение

Върни се в “ЦСКА”