ЦСКА - Зимна селекция, подготoвка и трансфери - 2013/2014

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
cskarcheto92
Контакти:

Re: ЦСКА - Зимна селекция, подготвка и трансфери - 2013/2014

Мнениеот cskarcheto92 » 17 дек 2013 18:16

И аз мисля, че трябва да си върнем Станислав Костов. Има талант, но трябва да му се даде шанс. Лошото е, че на неговата позиция имаме доста играчи, но конкуренцията ще ги кара да покажат най-доброто. Ако Черни напусне значи трябва да се разчита на М'Боли, който направи силни мачове в ЦСКА преди време и опеделено този пост няма да ни е проблем. При възраста на Стоян Колев, то Стефано Кунчев ще е добра алтернатива за втори вратар, защо не и дори за първи избор ? Също така и Росен Колев също заслужава да се върне там където си му е мястото. Доста добри мачове направи за Черно Море, а и ако не бъркам, сините имаха интерес към него перди време, но може и да греша. Та с тези тримата, Петър Витанов,Грънчов Чочев ( да го заръджим до лятото, но и нямаме право да го спираме да се развива при добра оферта от отбор като Селтик) и опитните Валиьо, Марто и Тошко то може да направим отбор, който да се бори за по-предни позиции.
[wrapimg=]https://media.giphy.com/media/TgL7lPFfyAFITuszOA/giphy.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 17 дек 2013 18:25

Venko123 написа:tyranta, какви са тия "футболисти" бе човек... За Европа ли ще се борим или за оцеляване :lol:

Според мен се борим до ФИНАНСОВО оцеляване, така че - това е мехлема - свободни български агенти, да ги направим хора и после да ги продадем, след което пак същия курс до пълно стабилизиране, ОСВЕН, ако Сашовците, Лоурънс и китайската мафия не измислят нещо, с което да ни изненадат предварително - някой друг милион евро. :)

tyranta
Контакти:

Мнениеот tyranta » 17 дек 2013 18:27

Venko123 написа:tyranta, какви са тия "футболисти" бе човек... За Европа ли ще се борим или за оцеляване :lol:

до ония ден незнаехме дали ще имаме отбор въобще сега пак скачаме с притенциите за Европа ? а парите кой да ги плати ? как да стане ако не продадем ? задаваш ли си въпроса че ако не продадем играчи може и пак да сме заплашени с лиценза ? ние не сме си стъпали все още на краката ти отиваш за Европа да се класираш ... пак слагаме каруцата пред коня :( Забеляза ли че тези момчета са по 22-23-24 години и имат бъдеще ако покажат добри игри ... повечето са бивши младежки национали значи все пак имат някакъ талант със добра подготовка ... и със правилно работене със тях работите мисля че могат да потръгнат .. и както казват и други колеги .... като добавим към тях опитните Валентин Илиев , Бадема , Апостол Попов , Марто Петров , Тошко Янчев .... ще им вдъхнат още самочувствие да израстнат ... и пак казвам те всички са БЕЗ ПАРИ ... като не стават лятото следвашите ... и така ... докато се стабилизираме финансово и можем да си позволим да КУПУВАМЕ по качествена стока ... до тогава с каквото има с това ще играем ...
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Venko123
Контакти:

Мнениеот Venko123 » 17 дек 2013 18:31

Не съм казал, че съм против продажбата на играчи. Напротив, ако има оферти за Менди и Марсиньо примерно ще съм радостен ако ги продадат.
Играчи като Мартин Тошев няма какво да правят в ЦСКА дори и във В група да сме, Станко се махна, сега искате да взимаме други Станковци :lol:

Потребителски аватар
Янис Зику
Контакти:

Мнениеот Янис Зику » 17 дек 2013 18:44

Юношата на Бенфика Тони Силва подписа шестмесечен договор с ЦСКА. В контракта има опция за удължаване, а заплатата на играча ще бъде в размер на 3500 лева, разкриха от клуба. Тони Силва тренира с "червените" малко повече от месец, като взе участие в контролата срещу Сливнишки герой през ноември, в която вкара гол. 20-годишният португалски полузащитник има мачове за младежките формации на Португалия до 17 и 18 години. Като юноша Силва е минал през Бенфика, Челси и Ливърпул, но няма мачове за представителните им отбори. За последно се подвизава като преотстъпен на четвъртодивизионния английски отбор Дагенам-Редбридж, където изиграва четири мача.

tyranta
Контакти:

Мнениеот tyranta » 17 дек 2013 18:54

Venko123 написа:Не съм казал, че съм против продажбата на играчи. Напротив, ако има оферти за Менди и Марсиньо примерно ще съм радостен ако ги продадат.
Играчи като Мартин Тошев няма какво да правят в ЦСКА дори и във В група да сме, Станко се махна, сега искате да взимаме други Станковци :lol:

дай предложения ти ? според теб без пари кой ще дойде в момента ? всички знаем какво но е положението така че .. неможем да имаме високи претенции ... за мен по важното е отбора да си стъпи на краката финансово ... да се оправят всичките дългове .. да се платят старите задължения а след това да гоним резултати ... турнири и т.н .... незнам явно аз мисля грешно в случая ... Кировец гледам също е на моето мнение ... може ние нещо да сме сбъркани :)
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Мнениеот memnto » 18 дек 2013 13:05

ЦСКА ще се опита да привлече двамата най-добри футболисти на Черноморец. Става въпрос за Наджиб Амари и Карлос Фонсека.

Амари е от алжирски произход, но с френски паспорт. Роден е на 10 април 1992 година и е голмайстор на бургазлии с 6 гола в 19 мача.

Португалецът Фонсека е роден на 23 август 1987 година. Играе като ляво крило и има 1 гол от 13 срещи с екипа на бургазлии.

Очаква се до утре или до петък да има развитие по въпроса, пише “Тема Спорт”. “Червените” искат да привлекат двамата футболисти за твърде минимална сума, но Черноморец да получи солиден процент при евентуалната им продажба от “Армията” в чужбина.

Един от основните футболисти на Берое е на една ръка разстояние от трансфер в ЦСКА. БЛИЦ първи разкри още на 29 ноември, че от “Армията” вече са започнали преговори за привличането на Венци Христов и Пламен Крумов.

Сега обаче поднасяме новина за друг играч на “зелените” – Здравко Илиев. Защитникът е основната цел на ЦСКА от всички набелязани футболисти, подвизаващи се в българското първенство. Договорът му с Берое изтича още сега – на 31 декември, а с него вече са водени няколко разговора.

Според наша информация Здравко и ЦСКА трябва да уточнят тези дни последните детайли по личните му условия и от януари той да започне подготовка с “червените”.

Не е изключено ЦСКА да вземе и още един от Берое – Венци Христов или Пламен Крумов, като по-големи са шансовете на Пламен.

Потребителски аватар
Червени_шампиони
Контакти:

Мнениеот Червени_шампиони » 18 дек 2013 14:02

Най-добрият трансфер за ЦСКА ще е Стойчо да бъде пуснат в Египет без скандали и старши треньор да стане Методи Деянов. Така и така този сезон нямаме шанс нито за Купа, нито за титла по-добре да се учи и да свикне с обстановката 5-6 месеца и от лятото да си направи една добра подготовка и селекция.

Каядо има договор с Берое до 30.06.2014, може да бъде подписан предварителен договор или да го вземем, както подуенци взеха Стефан Велев, но като знам каква ни е клубната политика на треньора - едва ли. Иначе и Ндайе и Фераресо от локо Пловдив са с договор до 30.06.2014
Последна промяна от Червени_шампиони на 18 дек 2013 14:07, променено общо 1 път.
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 18 дек 2013 14:06

Червени_шампиони написа:Най-добрият трансфер за ЦСКА ще е Стойчо да бъде пуснат в Египет без скандали и старши треньор да стане Методи Деянов. Така и така този сезон нямаме шанс нито за Купа, нито за титла по-добре да се учи и да свикне с обстановката 5-6 месеца и от лятото да си направи една добра подготовка и селекция.

Как точно го прецени това, че нямамe шанс за купата. Айде титлата да я оставим настрана, ама купата? Кой има шанс? Ботев с Мъри? Левски и Литекс, които от 4 мача общо все още не са ни победили? Лудогорец, дето явно показа, че може да губи и от по-слаби отбори?
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
Червени_шампиони
Контакти:

Мнениеот Червени_шампиони » 18 дек 2013 14:11

Ако искаш може да се хванем на бас на по една бутилка скъпо уиски, че тая година ще е, като предната? А и другото, което е имам чувството, че още утре ще дадем задна и за Купата. Мъри едва ли ще е дълго в Ботев, Лудогорец са с класа над останалите отбори в България. По твоята логика Любимец би два пъти Ботев и веднъж Лудогорец, ние от общо 4 мача с тях имаме 1 точка и г.р. 1:7
Имаше проблясъци октомври месец, но до там, от тогава до ден днешен не сме мръднали от към игра. Стойчо си налага едни и същи печки, които само нарушения правят и това е.

А това със селекция от Черноморец ще е върха на сладоледа, "подсилваме" се с играчи, които играят в отбор, който е сред изпадащите към днешна дата.
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]

Върни се в “ЦСКА”