Зала "Васил Симов", е била разбита и опустошена през нощта

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
1982

Re: Зала "Васил Симов", е била разбита и опустошена през нощта

Мнениеот 1982 » 16 ное 2013 00:56

tprodanov написа:Тези, които крадоха екипите на децата на Враца и мобилните им телефони са откраднали и собствените си топки. Същите тези, които мразят да плащат каквото и да било. Не виждам какво има да се коментира в 100 мнения по темата. Шумкарите винаги са бил крадливи, Хорейшо ли чакате?

Не, Стойчо, винила от волейболната зала го откраднаха същите, които откраднаха и винила от залата на майните тази пролет, където ви има и снимани на любителски кадри как го крадете.

Виж и клипчето по-горе, там на охранителната камера са заснети вашите пишлеменца как се бият с буквите на входа на "Армията". Пак посред нощите.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
1982

Re: Поредната идиотска постъпка на феновете на Левски

Мнениеот 1982 » 16 ное 2013 01:00

ralka_levskarka написа:
Със сигурност и аз всяка вечер бродя и си чупя, и крада, и драскам.. пълна хОлиганка :lol: Филм+

Иронията ти е неуместна, вашите нощни набези ги има документирани дори, почеркът ви личи отдалеч, не знам защо се правите на ударени, всички знаем кои са извършителите.

А ти си културно момиченце, нищо че ходиш в СекБтор, при тея утайки. Ще пораснеш, ще ти дойде акъла и някой хубав ден ще цъфнеш ...... отсреща.

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 16 ное 2013 08:47

Tobacco написа:
Red_Girl написа:
Rivaldo10 написа:
Red_Girl написа:
Може да заключим, че наркотиците не водят до нищо добро. И с право всички ви мразят. Много е жалко и всеки ше си получи заслуженото. ;)

Може да заключим, че както са я подкарали двете агитки, защото и двете имат своите си изцепки, нещата ще стават все по-зле... Дано само да не се стига до смърт и доживотни травми!

Тва беше много жалко от ваша страна и ти гарантирам, че ше има много бити. ;) ;) До там не сме стигали, но вие винаги можете да изненадате с такива работи. После не се чуди що се мразим.

Ти ли ще ни биеш? :lol:

Не, аз 8-) :mrgreen: Доказано е какви са били нападателите на залата, има следи от рога близо до входа :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 16 ное 2013 09:34

1982 написа:
ralka_levskarka написа:
Със сигурност и аз всяка вечер бродя и си чупя, и крада, и драскам.. пълна хОлиганка :lol: Филм+

Иронията ти е неуместна, вашите нощни набези ги има документирани дори, почеркът ви личи отдалеч, не знам защо се правите на ударени, всички знаем кои са извършителите.

А ти си културно момиченце, нищо че ходиш в СекБтор, при тея утайки. Ще пораснеш, ще ти дойде акъла и някой хубав ден ще цъфнеш ...... отсреща.

На 18 съм, няма за кога да цъфвам, аз и не искам.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 16 ное 2013 09:40

ralka_levskarka написа:
1982 написа:
ralka_levskarka написа:

На 18 съм, няма за кога да цъфвам, аз и не искам.

Направо си вързала, щом си на 18 :mrgreen: Какъв е тоя аватар - бой на негри в тъмна нощ, дай нещо по-така :mrgreen:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
1982

Re: Зала "Васил Симов", е била разбита и опустошена през нощта

Мнениеот 1982 » 16 ное 2013 23:56

Това че си на 18 не ме впечатли нещо, напротив, тепърва ще цъфваш. Във всякакъв смисъл.

Върни се в “ЦСКА”