"ЦСКА завинаги"

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Re: "ЦСКА завинаги"

Мнениеот pampi » 05 апр 2014 09:39

Кашчей написа:
Кировец написа:Кашчамуне, търг ще има след два месеца и е обявен публично на пресконференция. Който иска да участва да си оправя документите, да си брои парите, да си приготви бригадата и машините и да строи, а се нарича инвеститор, щото влага собствени пари, а не от касата на клуба.

Големи инвеститори ще взимат държавни имоти без търг http://www.monitor.bg/article?id=120160 - това понеже не си чувал за нещо си...

Викаш, публична поръчка може да се обяви и без публикация в Държавен вестник, достатъчно е само да се заяви на пресконференция, че ще има такава :roll:
А инвеститора ще вложи свои пари сигурно заради честните сини очи на Лупи, или защото "още от дете..." :roll:

Гледам и тук се вихриш от рано сабахлъм. Това долу го писах в друга тема, ще го пусна и тук, щото е актуално и не виждам какво мога да добовя.

Вещер, вещер...Цял живот си на заплата, нямаш нито един ден като частен предприемач, обаче си нагъл и арогантен да даваш оценки на хора от бранша. Добре разбирам, че това ти единственото развлечение, като се прибереш от работа и изядеш вечерната порция боб, да влезеш във форума на ЦСКА за да похейтърстваш. Не се взимай обаче толкова на сериозно, та да си мислиш, че трябва някой да се занимава с теб и да ти отговаря на тъпите въпроси. Човек, като тебе, дето едно работно място не е открил и не е осигурил препитание и развитие на никого, да говори за бизнес, акции, търгове и так дале е комично. За това милата ни Татковина е на тоя хал, щото всеки се занимава с неща дето не ги разбира и главното му удоволствие е да троли по форумите, вместо да свърши нещо съзидателно за себе си и държавата... 8-)
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 05 апр 2014 09:45

pampi написа:
Кашчей написа:
Кировец написа:Кашчамуне, търг ще има след два месеца и е обявен публично на пресконференция. Който иска да участва да си оправя документите, да си брои парите, да си приготви бригадата и машините и да строи, а се нарича инвеститор, щото влага собствени пари, а не от касата на клуба.

Големи инвеститори ще взимат държавни имоти без търг http://www.monitor.bg/article?id=120160 - това понеже не си чувал за нещо си...

Викаш, публична поръчка може да се обяви и без публикация в Държавен вестник, достатъчно е само да се заяви на пресконференция, че ще има такава :roll:
А инвеститора ще вложи свои пари сигурно заради честните сини очи на Лупи, или защото "още от дете..." :roll:

Гледам и тук се вихриш от рано сабахлъм. Това долу го писах в друга тема, ще го пусна и тук, щото е актуално и не виждам какво мога да добовя.

Вещер, вещер...Цял живот си на заплата, нямаш нито един ден като частен предприемач, обаче си нагъл и арогантен да даваш оценки на хора от бранша. Добре разбирам, че това ти единственото развлечение, като се прибереш от работа и изядеш вечерната порция боб, да влезеш във форума на ЦСКА за да похейтърстваш. Не се взимай обаче толкова на сериозно, та да си мислиш, че трябва някой да се занимава с теб и да ти отговаря на тъпите въпроси. Човек, като тебе, дето едно работно място не е открил и не е осигурил препитание и развитие на никого, да говори за бизнес, акции, търгове и так дале е комично. За това милата ни Татковина е на тоя хал, щото всеки се занимава с неща дето не ги разбира и главното му удоволствие е да троли по форумите, вместо да свърши нещо съзидателно за себе си и държавата... 8-)

Толкова много думи и толкова малко съдържание в подреждането им :(

ПП-Какво общо има моята вечеря с начина на обявяване на публична поръчка :roll:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 06 апр 2014 21:43

Кашчей написа:
vaskonti написа:Кашчей, кажи ми поне един парк в България, в който да няма някакъв търговски обект? Имаш ли си на идея точно в Борисовата градина колко има?
И какво искаш да ми кажеш - стадион ще се разреши да има, но търговски обект в него, например фен-магазин - не?? :|

Хах-фен магазин-да, ресторант -да, хотел-не, магазини, различни от фенските-не. Само не знам какви ще са приходите от фен-магазина, като знаем фенската култура у нас :roll: Виж, ако има магазин за пиротехника ще е със сигурност много печеливш при вас 8-)
Всъщност, вие ( и не само вие, но за вас важи с особена сила), сте готови да играете на съборетина, само и само да сте в Борисовата градина. За вас ще е унижение да имате нов и модерен стадион, с всички съвременни удобства, но в Младост 4 или в Обеля :? :roll:
Всъщност в Борисовата и сега има стадиони и други спортни обекти, както и кръчми, обаче не съм видял МОЛ или магазин с маркови облекла или обувки, хотел.. може и да съм пропуснал де :oops:

Значи, според теб в тоя стадион може да има или най-много фен-магазин или супермегагига мол с хиляда магазина, от които поне половината за военна техника и оръжия.
Да не би да мислиш, че замисълът е на Армията да има Хилтън и Шератон с по 500 мезонета, а някъде между тях, в ъгъла на едно от фоайетата да е самия стадион? А кой е казал, че "Илиенци" ще се мести на Армията? Нещо фантазираш ли си или имаш реални данни? И за 38 път те питам - защо абсолютно всички други клубове ползват бази, дадени им по една или друга линия от държавата, а само ЦСКА трябва да си купи парцел в Младост и да си построи нов стадион?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 06 апр 2014 22:05

vaskonti написа:
Кашчей написа:
vaskonti написа:Кашчей, кажи ми поне един парк в България, в който да няма някакъв търговски обект? Имаш ли си на идея точно в Борисовата градина колко има?
И какво искаш да ми кажеш - стадион ще се разреши да има, но търговски обект в него, например фен-магазин - не?? :|

Хах-фен магазин-да, ресторант -да, хотел-не, магазини, различни от фенските-не. Само не знам какви ще са приходите от фен-магазина, като знаем фенската култура у нас :roll: Виж, ако има магазин за пиротехника ще е със сигурност много печеливш при вас 8-)
Всъщност, вие ( и не само вие, но за вас важи с особена сила), сте готови да играете на съборетина, само и само да сте в Борисовата градина. За вас ще е унижение да имате нов и модерен стадион, с всички съвременни удобства, но в Младост 4 или в Обеля :? :roll:
Всъщност в Борисовата и сега има стадиони и други спортни обекти, както и кръчми, обаче не съм видял МОЛ или магазин с маркови облекла или обувки, хотел.. може и да съм пропуснал де :oops:

Значи, според теб в тоя стадион може да има или най-много фен-магазин или супермегагига мол с хиляда магазина, от които поне половината за военна техника и оръжия.
Да не би да мислиш, че замисълът е на Армията да има Хилтън и Шератон с по 500 мезонета, а някъде между тях, в ъгъла на едно от фоайетата да е самия стадион? А кой е казал, че "Илиенци" ще се мести на Армията? Нещо фантазираш ли си или имаш реални данни? И за 38 път те питам - защо абсолютно всички други клубове ползват бази, дадени им по една или друга линия от държавата, а само ЦСКА трябва да си купи парцел в Младост и да си построи нов стадион?

Не ви знам замисълът, но само за ресторант и фен магазин надали някой ще извади 30 милиона евро.
Къде видя да споменава "Илиенци" (без значение, че от 5 години, тази е първата, в която не сте филиал на "Илиенци"). Ти какво разбираш под стадион с търговски обекти.. сладкарница "Захарно петле" и забавачка за децата на феновете, които не могат да влизат на стадиона ли?
Ако не се лъжа Борисовата градина е със статут на Национален паметник на парковото изкуство и ако разрешат дори на един само да си построи търговски обект, различен от разрешените в парковите зони-пиши я бегАла тази прекрасна градина! То няма как и да разрешат безкрайна бройка кръчми или игрища там де, защото от парка ще остане само името и спомена за дърветата и алеите.
А относно ползването-вие как я ползвате тази база? Дали да се върнем малко назад в годините и да видим в ГФО на ЦСКА какви суми има разходвани за наеми?

ГФО за 2006

Изображение
Да ти обяснявам ли защо числото 64 не е в скоби?
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 06 апр 2014 22:13

Ами, стори ми се, че говориш за магазини за облекла и обувки, та затова споменах Илиенци. Но може и да съм се объркал, знам ли...
Дали е възможно първо да се види какви търговски обекти ще има, пък после да заплашваш с цялата строгост на закона и да съдиш в стил филма Minority report?
Питам за 39 път - защо само ЦСКА трябва да си купи парцел и да строи стадион, а абсолютно всички други могат да ползват държавни бази? И като си направил труда да ровиш в архивите на ЦСКА, да беше поровил и в нечии други, без значение на кой друг клуб? Не за друго, ами да имаме база за сравнение, все пак. Освен ако не мислиш, че за другите може, но за ЦСКА...ц :roll:
[/center]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 06 апр 2014 22:30

vaskonti написа:Ами, стори ми се, че говориш за магазини за облекла и обувки, та затова споменах Илиенци. Но може и да съм се объркал, знам ли...
Дали е възможно първо да се види какви търговски обекти ще има, пък после да заплашваш с цялата строгост на закона и да съдиш в стил филма Minority report?
Питам за 39 път - защо само ЦСКА трябва да си купи парцел и да строи стадион, а абсолютно всички други могат да ползват държавни бази? И като си направил труда да ровиш в архивите на ЦСКА, да беше поровил и в нечии други, без значение на кой друг клуб? Не за друго, ами да имаме база за сравнение, все пак. Освен ако не мислиш, че за другите може, но за ЦСКА...ц :roll:

Васко, ставаш досаден-нов стадион не може без търговски обекти, които не са разрешени в мястото, което заема вашият стадион. Освен това, теренът ви е даден на концесия (поне такава е информацията) и след време ще се върне на МФВС (ако нещо не променят дотогава). Какво лошо има в това да имате свой, ама истински свой стадион, или ако не е в Борисовата, ще има инфаркти :roll:

Не видях да коментираш сумите за наем, дадени от ЦСКА през 2006-а, или и това е тема неудобна?
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 07 апр 2014 08:31

Сумата за наем ще ми е неудобна само ако извадиш същите данни за който и да е друг клуб и направим леко сравнение. Докато не извадиш такива данни, ще се чувствам доста удобно.
Ти продължаваш да си изсмукваш от пръстите какво ще стане, продължава да си сигурен, че ще има магазини за дънки и обувки и продължаваш да издаваш присъди с бъдеща дата... Ако смяташ, че съм досаден като непрекъснато ти напомням що за абсурдна логика е тази, така да бъде. Изрично те помолих да изчакаме да се разбере какво точно ще има и после да повдигаш обвинения, но ти не - ЦСКА е виновен по презумция за неща, които биха могли да се случат някога в неопределено бъдеще.
[/center]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 07 апр 2014 21:29

vaskonti написа:Сумата за наем ще ми е неудобна само ако извадиш същите данни за който и да е друг клуб и направим леко сравнение. Докато не извадиш такива данни, ще се чувствам доста удобно.
Ти продължаваш да си изсмукваш от пръстите какво ще стане, продължава да си сигурен, че ще има магазини за дънки и обувки и продължаваш да издаваш присъди с бъдеща дата... Ако смяташ, че съм досаден като непрекъснато ти напомням що за абсурдна логика е тази, така да бъде. Изрично те помолих да изчакаме да се разбере какво точно ще има и после да повдигаш обвинения, но ти не - ЦСКА е виновен по презумция за неща, които биха могли да се случат някога в неопределено бъдеще.

Ти изобщо видя ли добре целият "цитат" във вид на шот? В скоби се слагат сумите за разходи. Когато числото не е в скоби, означава, че това са приходи. Хайде сега я разгледай отново и виж, дали 64 (хиляди) е в скоби и дали това са разходи! После потърси някъде, дали имате сума в скоби за наеми!
След това ще търсим и за другите отбори-става ли?
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 07 апр 2014 21:41

Алеле майко, да не казваш, че ЦСКА е печелил от базата си, а не е плащал наем... :|
За сметка на всички останали клубове, които са назад заради факта, че ползват базата си...безплатно....
Неам думи... :(
[/center]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 07 апр 2014 21:50

vaskonti написа:Алеле майко, да не казваш, че ЦСКА е печелил от базата си, а не е плащал наем... :|
За сметка на всички останали клубове, които са назад заради факта, че ползват базата си...безплатно....
Неам думи... :(

Не разбирам аз.. това е шот от ГФО на ЦСКА за 2006. Ако БоШков е лъгал и аз лъжа!
Иначе наемът го плащахте, ама според шефовете ви :mrgreen:
От 80 до 200 хиляди на месец ви варираха сумите, които разпространявахте 8-)
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Върни се в “ЦСКА”