demon777 написа:Тройчо трите хикса ( вече 4 ) познавате ли го?
Почва да ме вбесява тоя 1 състав не може да нареди като хората.
Продължава да ми лансира псевдо футболисти като Морейра и Кировски.
Имаме такъв нападател като Долапчиев и търка скамейката . Не бил готов за цял мач ми пусни го 20 минути бе на него му трябват 5 за да вкара. То първенството свърши кога да го чакам за цял мач? И тоя Кировски муха без глава цял мач. Косоко трябва да е титуляр Долапчиев да влиза 20-25 мин 2-рото полувреме
Тоя Сидибе 193 санта дето тамън такъв трябваше да е в наказателното и да мачка защитниците за кво го взе да гледа от трибуните щот даже и в групата не беше.
Адски ме дразни страхливата тактика на Тройчо трита хикса да си събира куфарите и да си ходи при заралии
Кировски и Морейра играха добре в този мач.Не вкараха,но и двамата се бориха много и имаха положения(особено положението на Кировски с глава,при което топката се удари в гредата,малко хора могат да отиграят, това положение по този начин).
Не е излязло нищо официално,че Сидибе е подписал( а дори и да го е направил, ще му трябва време да влезе във форма)
Долапчиев не е готов за титуляр,ако Стойчо го пусне титуляр ще стане същото ,като с Карачанаков.
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!