GOLEADOR написа:petko.h.markov написа:tyranta написа:отговори ми сега ти аз ти отговорих на теб на всичките ти въпроси на някои даже по няколко пъти .. сега аз ти зададох няколко ще получа ли отговор ? и да аз си заставам зад думите няма проблем .. надявам се и вие го направите ( АНТИ Стойчовистите ) !!! ако искаш мога да ги разделя въпросите на подточки ?
1. Кои ще дойде след Стойчо ?
2.Къде тренираха досега юношите като няма база,школа,терени ?
3.Кои са тези юноши на които не е даден шанс и толкова много плачете за тях ?
4.Кои и от къде да се вземе без пари в последните 3 дена от началото на сезона и да се направи необходимата броийка от 15 професионални футболиста ?
5. Как очаквате от тази сбирщина футболисти които все още не си знаят имената .. които заради липсата на подготовка се контузват по 2-3ма на мач и после пак не тренират достатъчно да има някакви резултати ?
Нещо си се объркал.Аз не съм анти.Аз коментирам треньора Стойчо.Не сега защото той не за първи път е треньор
на ЦСКА.Моето мнение за неговите качества се потвърждава при всеки му престой.Никога под негово ръководство
отбора не е играл хубав футбол.Независимо от класата на футболистите с които разполага.Аз не съм с къса памет.
Така и не разбрах за кой футболист привлечен и развит от него клуба е спечелил.
Има си гугъл за тези неща.Не чакай всичкои да ти се дава наготово .Едн лекичък въпрос:Кой привлече Долапчиев в ЦСКА?(Въпроса е риторически)
Бях там и отговора няма да ти хареса-никой.Относно Долапчиев-милен.