Стойчо Младенов

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

petko.h.markov
Контакти:

Re: Анкета: За и против Стойчо Младенов

Мнениеот petko.h.markov » 11 авг 2013 18:48

GOLEADOR написа:
petko.h.markov написа:
tyranta написа:отговори ми сега ти аз ти отговорих на теб на всичките ти въпроси на някои даже по няколко пъти .. сега аз ти зададох няколко ще получа ли отговор ? и да аз си заставам зад думите няма проблем .. надявам се и вие го направите ( АНТИ Стойчовистите ) !!! ако искаш мога да ги разделя въпросите на подточки ?
1. Кои ще дойде след Стойчо ?
2.Къде тренираха досега юношите като няма база,школа,терени ?
3.Кои са тези юноши на които не е даден шанс и толкова много плачете за тях ?
4.Кои и от къде да се вземе без пари в последните 3 дена от началото на сезона и да се направи необходимата броийка от 15 професионални футболиста ?
5. Как очаквате от тази сбирщина футболисти които все още не си знаят имената .. които заради липсата на подготовка се контузват по 2-3ма на мач и после пак не тренират достатъчно да има някакви резултати ?

Нещо си се объркал.Аз не съм анти.Аз коментирам треньора Стойчо.Не сега защото той не за първи път е треньор
на ЦСКА.Моето мнение за неговите качества се потвърждава при всеки му престой.Никога под негово ръководство
отбора не е играл хубав футбол.Независимо от класата на футболистите с които разполага.Аз не съм с къса памет.
Така и не разбрах за кой футболист привлечен и развит от него клуба е спечелил.

Има си гугъл за тези неща.Не чакай всичкои да ти се дава наготово .Едн лекичък въпрос:Кой привлече Долапчиев в ЦСКА?(Въпроса е риторически)

Бях там и отговора няма да ти хареса-никой.Относно Долапчиев-милен.

Потребителски аватар
Genius.
Контакти:

Мнениеот Genius. » 11 авг 2013 18:55

Твърдо ЗА! :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:
[center][wrapimg=]http://www.prikachi.com/images/233/6425233S.jpg[/wrapimg][/center]
[center]Hello hello, we are the City boys, Hello hello, we are the City boys, And if you are a United fan surrender or you'll die, We all follow the City![/center]

ЦСКА _завинаги
Контакти:

Мнениеот ЦСКА _завинаги » 11 авг 2013 19:15

Аз съм за!
8-)
ЦСКА, Арсенал, Валенсия и Юве са номер 1!

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 11 авг 2013 19:22

Долапчиев го привлече Стойчо.
http://forum.gong.bg/botev/viewtopic.php?f=2&t=126609
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
COVINI

Мнениеот COVINI » 11 авг 2013 19:23

Кой ще дойде да си сложи главата в торбата в този момент,на Стоичков е рано да е в ЦСКА,колкото и това да се иска от някои хора.
Лефскарче се нариииичам
Да паса обиииичам
След дрога тииичам
Буквара срииичам

tyranta
Контакти:

Мнениеот tyranta » 11 авг 2013 19:29

petko.h.markov написа:
tyranta написа:отговори ми сега ти аз ти отговорих на теб на всичките ти въпроси на някои даже по няколко пъти .. сега аз ти зададох няколко ще получа ли отговор ? и да аз си заставам зад думите няма проблем .. надявам се и вие го направите ( АНТИ Стойчовистите ) !!! ако искаш мога да ги разделя въпросите на подточки ?
4.Кои и от къде да се вземе без пари в последните 3 дена от началото на сезона и да се направи необходимата броийка от 15 професионални футболиста ?
5. Как очаквате от тази сбирщина футболисти които все още не си знаят имената .. които заради липсата на подготовка се контузват по 2-3ма на мач и после пак не тренират достатъчно да има някакви резултати ?

Нещо си се объркал.Аз не съм анти.Аз коментирам треньора Стойчо.Не сега защото той не за първи път е треньор
на ЦСКА.Моето мнение за неговите качества се потвърждава при всеки му престой.Никога под негово ръководство
отбора не е играл хубав футбол.Независимо от класата на футболистите с които разполага.Аз не съм с къса памет.

е хайде бе отговори ми на моите 5 въпроса толкова ли е трудно ? аз цял ден ти отговарям .. и не ми казвай че сме играли грозен футбол при Стойчо на всеки му престой защото веднага ще ти кажа да погледнеш записи от мачовете през сезон 2002/03 и сезон 2007/08 и пак ще коментираме !!! и след толкова помия излята върху този човек ... после не ми казвай че не си АНТИ настроен към него :)
През сезон - 2007/2008 година, Младенов извежда ЦСКА до титлата без нито едно поражение и с 16 точки преднина в крайното класиране пред вечния съперник Левски.
През сезон 2002/2003 година "червените" постигат 13 поредни победи в есенния полусезон под ръководството на Младенов
П.С. - тези резултати са направени с грозен футбол така ли ?
и само още нещо .. Като изключим 2005 година при Йесич ... за последните 16 години от 1997 насам имаме 4 титли като за 3 от тях Стойчо е в отбора ... и това е случайно така ли ? през 1997 (като помощник-треньор), 2003 и 2008 като треньор.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Mihal31
Контакти:

Мнениеот Mihal31 » 11 авг 2013 19:36

Против, няма виждане за Играта, тактически не особено грамотен, добър мотиватор да, но е от типа треньори които вземаш за да станеш шампион, не който да работи няколко години с млади футболисти, развивайки качествата и.

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 11 авг 2013 19:49

Братле напълно те подкрепям.
Не мога да разбера , как сред нашите има хора които не виждат очевадното и че този "слаб треньор"два пъти ни прави безапелационни шампиони,а третият път бе на косъм макар и с разбит от дуци и боклуци отбор пълен с несъстоятелни играчи,играещи за без пари,изправен с/у бфс,съдии..."собственици"
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 11 авг 2013 19:56

cska-632 написа:В продължение на един месец т.нар. треньор на ЦСКА не може да разбере на какви позиции играят футболистите му. Вчера видя израстване в играта на Чочев като почти ми нацели позицията.

Води в отбора някакви гледани по ютуб като се оправдава с това, но какво му е оправданието за Абушев и Гъргоров и къде ги е гледал пролетта? Единият единственото запомнящо, което направи в престоя си в Локомотив е, че вкара 2 на "Ботев" и до там. Другият цяла пролет търка пейката, а понякога и до там не стигаше, а когато влизаше в игра разочароиваше тотално. Или треньорът си мисли, че сме 2002 г. и същият е във върхова форма?

Кара халфове да играят крила, крайните защитници ги праща в центъра на защитата, а централните защитници ги преквалифицира в крайни защитници, офанзивните полузащитници ги праща в дефанса. Скоро може да видим Мболи като централен нападател. Поне на физика го докарва, а и от множеството му изритания на топката след аут поне има възможността и силата да уцели противниковата врата. Играе всеки мач за 0:0.

С какво Кировски и Морейра са по-добри от един Герасим Заков? Може би е бил впечетлен от едничкия гол на Морейра през миналия сезон и от ежегодната смяна на отбори на Кировски и е съзрял в него свой побратим нищо че г-н Младенов всяка година сменя един и същ отбор ? С какво Ревсон е по-добър от Радой Божилов? Защо в отбора се вземат атакуващи футболисти, а се играе за 0:0

Защо Гъргоров вчера просто си излезе от терена без да му има нищо?

БАТЕ ТИ СИ НОВИЯ ТРЕНЬОР АКО НЕМАШ ПРОЛИЦЕНЗ ВЗЕМИ РАДУКАНОВ ЗА ПОМОЩНИК.ЕЙ АМАН ОТ КРИТИКАРИ БРАТЧЕ.
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 11 авг 2013 19:57

tyranta написа:
petko.h.markov написа:

е хайде бе отговори ми на моите 5 въпроса толкова ли е трудно ? аз цял ден ти отговарям .. и не ми казвай че сме играли грозен футбол при Стойчо на всеки му престой защото веднага ще ти кажа да погледнеш записи от мачовете през сезон 2002/03 и сезон 2007/08 и пак ще коментираме !!! и след толкова помия излята върху този човек ... после не ми казвай че не си АНТИ настроен към него :)
През сезон - 2007/2008 година, Младенов извежда ЦСКА до титлата без нито едно поражение и с 16 точки преднина в крайното класиране пред вечния съперник Левски.
През сезон 2002/2003 година "червените" постигат 13 поредни победи в есенния полусезон под ръководството на Младенов
П.С. - тези резултати са направени с грозен футбол така ли ?
и само още нещо .. Като изключим 2005 година при Йесич ... за последните 16 години от 1997 насам имаме 4 титли като за 3 от тях Стойчо е в отбора ... и това е случайно така ли ? през 1997 (като помощник-треньор), 2003 и 2008 като треньор.

Това което си написал го знам.Само че аз съм гледал и мачовете за разлика от теб.Живота е прекалено кратък за
да си губя времето в безполезни спорове.Явно имаме различни разбирания за хубав футбол.

Върни се в “ЦСКА”