Сега за уговорките няма да говоря.За мен няма,но всеки си има мнение.Иначе за това,че ЦСКА е класа над останалите не съм съгласен.И в Левски има изпълнители и ала бала обаче треньора е съмнителен.Ама да кажеш,че Любо Пенев е добър треньор е рано,защото ТЕПЪРВА му предстоят важните мачове.Така че смятам ,че Левски и ЦСКА почти винаги са в еднаква форма.Или пък има леки върхове на единият отбор-Две поредни години на Левски,миналата на ЦСКА.Така че ЦСКА въобще не е класа над Левски.Ако съдиш по мачовете с Ботев,Вихрен.Пирин и Беласица се лъжеш.накрая може и Левски да е пред
Аз също не съм съгласен че сме класа над другите.Програмата на първенството бе такава,че на Левски остана само един мач,в който могат да загубят точки,докато на нас тия мачове тепърва ни престоят.Все пак съм доволен от представянето на отбора на тоя етап,имайки предвид с какви ситуации бяхме принудени да се борим по време на есенния дял на първенството.От разнебитен и разпродаден отбор,работещ в обстановката на безпаричие и постоянен натиск,спряган като участник в борбата за оцеляване в А РФГ,се превърнахме в отбор,борещ се за титлата.Дали ще я спечелим зависи само от нас и игрите на отбора.Има все още много да се желае от играчите като поведение на терена и игра,но аз съм оптимист в това,че ни чака по добро бъдеще и хубавите за ЦСКА дни предстоят.Все още е рано да се коментира и работата на Любо в отбора,въпреки че не съм съгласен с него в налагането на Руй Мигел в отбора.Прави прекалено много пропуски,а смятам че има по добри изпълнители в отбора на тоя пост.Светъл лъч надежда в работата на Пенев е и това,че налага все повече и повече младежи в отбора.Това е гаранция за добро игрово и финансово бъдеще пред ЦСКА.