ЦСКА:Запазване на ИСТОРИЯ!!!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: ЦСКА:Запазване на ИСТОРИЯ!!!
Не знам какво ще става с този отбор, но "Левски" няма да има необходимият дразнител. Има и друго, знаейки, че положението при "сините" не е много по-различно, защо и двата отбора не фалират? Тъкмо ще започнат от нулата, ще си пълнят стадионите отново, ще имат дори повече успехи. Това за историята са глупости. Толкова отбори са фалирали и знаем после, че променят някоя буква и отново историята е старата.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!
- Betchualeng Arnaikem
- Контакти:
Абе ако се замисли човек..
Ботев започна с нова регистрация, проформа от окръжните групи, реално от В група. Хубаво, ама УЕФА признава, че имат 3 години професионален футбол, а НОВИЯ отбор има 2 - Б група (миналата) и тази - А група.
Следователно УЕФА признава и предишните години на Ботев преди пререгистрирането. А след като признава годините им в професионалния футбол логично да признава и титли, класирания и т.н.
Ако модела за ЦСКА е същия, при пререгистриране на отбора той може да започне от окръжните групи, като АД ще е ново, но според УЕФА това ще е същия отбор с 31 титли, 1/2 финал в ЕКТ и т.н. Та какво губене на история?
И ако приемем, че модела за ЦСКА ще е друг, няма да им признаят ОФИЦИАЛНО успехите, ок, И? Дали па червените фенове ще ги грее, че в на УЕФА статистическите картони пише, че сегашния ЦСКА няма нито 1 титла? Честно казано дори много левскари ще казват: изхвърления заради фалит ЦСКА (с 31 титли), а не: Новия ЦСКА дето няма нищо общо с ония с 31те титли. Та какво остава за ЦСКА-рите тогава.
Не знам защо отново се сещам за Глазгоу и Фиорентина. Особено за първите; те са най-титулувания отбор в историята. Може където си искат каквото си искат да пишат за новия Глазгоу (ако въобще го броят за нов); за цял свят те са Глазгоу Рейнджърс, отбора с най-много трофеи в историята на футбола.
Демек армейците да не мислят какво по дяволите ще реши СТАТИСТИКАТА за техните купи.
Те да си припознаят отбора пък..
Така че това с губенето на историята при В група, ала бала са простотия до шия. Май някой ги използва за да насъска част от червените фенове против този вариант. Може би някой, който го е страх, че ако Ганчев така се отърве от борчовете на ЦСКА ще поеме отбора. А той няма да търпи да го командват разни "фенове", нито ще им плаща за да не му организират "протести".
Или някой, който се стряска от идеята Ганчев да поеме ЦСКА във В група но без борчове. Верно, 2 години ЦСКА няма да се пречка, а после? Хохо, Ганчев+ЦСКА+2 години за подготовка за удар в А група ... ефекта може да бъде убийствен за конкуренцията. Че щото на Ботев като изкараха 2 години извън А група сега много им е зле на хората, нали? Излязоха от А група като асаньор, който ядеше бой от кой го хване, върнаха се почти в ЕКТ, и това е само първи сезон за тях в А група откак поеха към аматьорския футбол...
Ботев започна с нова регистрация, проформа от окръжните групи, реално от В група. Хубаво, ама УЕФА признава, че имат 3 години професионален футбол, а НОВИЯ отбор има 2 - Б група (миналата) и тази - А група.
Следователно УЕФА признава и предишните години на Ботев преди пререгистрирането. А след като признава годините им в професионалния футбол логично да признава и титли, класирания и т.н.
Ако модела за ЦСКА е същия, при пререгистриране на отбора той може да започне от окръжните групи, като АД ще е ново, но според УЕФА това ще е същия отбор с 31 титли, 1/2 финал в ЕКТ и т.н. Та какво губене на история?
И ако приемем, че модела за ЦСКА ще е друг, няма да им признаят ОФИЦИАЛНО успехите, ок, И? Дали па червените фенове ще ги грее, че в на УЕФА статистическите картони пише, че сегашния ЦСКА няма нито 1 титла? Честно казано дори много левскари ще казват: изхвърления заради фалит ЦСКА (с 31 титли), а не: Новия ЦСКА дето няма нищо общо с ония с 31те титли. Та какво остава за ЦСКА-рите тогава.
Не знам защо отново се сещам за Глазгоу и Фиорентина. Особено за първите; те са най-титулувания отбор в историята. Може където си искат каквото си искат да пишат за новия Глазгоу (ако въобще го броят за нов); за цял свят те са Глазгоу Рейнджърс, отбора с най-много трофеи в историята на футбола.
Демек армейците да не мислят какво по дяволите ще реши СТАТИСТИКАТА за техните купи.
Така че това с губенето на историята при В група, ала бала са простотия до шия. Май някой ги използва за да насъска част от червените фенове против този вариант. Може би някой, който го е страх, че ако Ганчев така се отърве от борчовете на ЦСКА ще поеме отбора. А той няма да търпи да го командват разни "фенове", нито ще им плаща за да не му организират "протести".
Или някой, който се стряска от идеята Ганчев да поеме ЦСКА във В група но без борчове. Верно, 2 години ЦСКА няма да се пречка, а после? Хохо, Ганчев+ЦСКА+2 години за подготовка за удар в А група ... ефекта може да бъде убийствен за конкуренцията. Че щото на Ботев като изкараха 2 години извън А група сега много им е зле на хората, нали? Излязоха от А група като асаньор, който ядеше бой от кой го хване, върнаха се почти в ЕКТ, и това е само първи сезон за тях в А група откак поеха към аматьорския футбол...
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein[/center]
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein[/center]
Запитайте се ако в ЦСКА може да се оправят без фалиране дали човек като Домусчиев, който може да има повече пари от Ганчев дали щеше да си бие шута от отбора?
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]
Betchualeng Arnaikem написа:Абе ако се замисли човек..
Изчетох разсъжденията ти, ДАЖЕ САМ СИ СИ ОТГОВОРИЛ...ОСТАВАНЕТО НА ИСТОРИЯТА МИНАВА ПРЕЗ ДОЛНА ДИВИЗИЯ!!!
БЕЗ ТОВА ГУБИШ МИНАЛО И КУПУВАШ БЪДЕЩЕ!
ИЗБОРЪТ Е НА ФЕНОВЕТЕ, ЗАТОВА СЕ ХВЪРЛЯ РЪКАВИЦАТА!
Надълго и нашироко се мотивирах във вариантите по-горе...
Хванах Гришата в лъжа...
Няма начин титлите да станат от 31 на 35, ако ЦСКА НЕ ИЗПАДНЕ В ДОЛНА ДИВИЗИЯ!
ТОВА Е ЛЪЖА!
АКО КЛУБЪТ СЕ ПРЕОБРАЗУВА И НЯМА ЮРИДИЧЕСКО ПРАВОПРИЕМСТВО, А ТАКОВА НЕ МОЖЕ ДА ИМА ЗАРАДИ ДЪЛГОВЕТЕ, НЯМА НАЧИН ДА НАСЛЕДИ ИСТОРИЯТА!
ТУК Е МЪРТВАТА ХВАТКА - ГРИШАТА ПЪРВО ГО КАЗА, А СЕГА ГО ИЗВЪРТА, ЗАЩОТО ИСКА СДЕЛКАТА ДАРОМ ДА ВЗЕМЕ ЦСКА!
САМО ЮРИДИЧЕСКО ПРАВОПРИЕМСТВО ОСИГУРЯВА СТАТИСТИЧЕСКОТО ПРАВОПРИЕМСТВО В ТИТЛИ И КУПИ, НО ТО ВОДИ СЪСЪ СЕБИ СИ И ДЪЛГОВЕТЕ!
БЕЗ ЮРИДИЧЕСКО ПРАВОПРИЕМСТВО НЯМА ДЪЛГОВЕ, НО И ИСТОРИЯТА ОСТАВА В ИСТОРИЯТА!
ТОВА Е МЪРТВАТА ХВАТКА!
Казах го, не искам да съм на ваше място, макар да сте ни противници, от това ще пострада българския футбол - ние също в частност!
УСПЕХ!
Хванах Гришата в лъжа...
Няма начин титлите да станат от 31 на 35, ако ЦСКА НЕ ИЗПАДНЕ В ДОЛНА ДИВИЗИЯ!
ТОВА Е ЛЪЖА!
АКО КЛУБЪТ СЕ ПРЕОБРАЗУВА И НЯМА ЮРИДИЧЕСКО ПРАВОПРИЕМСТВО, А ТАКОВА НЕ МОЖЕ ДА ИМА ЗАРАДИ ДЪЛГОВЕТЕ, НЯМА НАЧИН ДА НАСЛЕДИ ИСТОРИЯТА!
ТУК Е МЪРТВАТА ХВАТКА - ГРИШАТА ПЪРВО ГО КАЗА, А СЕГА ГО ИЗВЪРТА, ЗАЩОТО ИСКА СДЕЛКАТА ДАРОМ ДА ВЗЕМЕ ЦСКА!
САМО ЮРИДИЧЕСКО ПРАВОПРИЕМСТВО ОСИГУРЯВА СТАТИСТИЧЕСКОТО ПРАВОПРИЕМСТВО В ТИТЛИ И КУПИ, НО ТО ВОДИ СЪСЪ СЕБИ СИ И ДЪЛГОВЕТЕ!
БЕЗ ЮРИДИЧЕСКО ПРАВОПРИЕМСТВО НЯМА ДЪЛГОВЕ, НО И ИСТОРИЯТА ОСТАВА В ИСТОРИЯТА!
ТОВА Е МЪРТВАТА ХВАТКА!
Казах го, не искам да съм на ваше място, макар да сте ни противници, от това ще пострада българския футбол - ние също в частност!
УСПЕХ!
Няма отбор в България който да не се е преструкторирал и да не е станал АД,ООД или някакво друго дружество.Ние имаме 31 титли и дори да се обединим ние пак ще имаме 31.Поне за мен титлите на литекс не трябва да се прибават.Те са на литек си ще останат в историята.Винаги съм мечтал Г.Ганчев да доиде в ЦСКА.Виждал съм го много пъти в сектор В да люпи семки и знам ,че ще постигне много.ЦСКА неможе да отиде в в група,защото Титан няма да го позволят ,те трябва да се откажат от 35милиона в този случай.Точно за това това не може да бъде вариант.За тези които демагогстват и искат да се саберем 2 000000 фенове и да съберем по 10 лв искам само да ги питал:Вие карти за сезона купихте ли си?Защото ако тези 2 милиона си бяха купили карти то сега нямаше да говорим за това ,а щяхме да купуваме Кр.Роналдо.Ботев празнуват 100години,а са на 2.Локо пд също.Левски са били обединяванеи с кой ли не и да не се правят наощипани защото Спартак са били най-силния отбор по време на обединението и половината им легенди са играли първо в Спартак.Ние съшо сме обединявани.Миналото е важно ,но бъдещето е по-важно .За да е добро то трябва да има промяна.И за всички САМО ЦСКА.НА КРЪГОВОТО НА ИКЕА Е НАПИСАНО :КОГАТО СТРАСТАЗАНАЧИ ЛУДОСТ,ТОВА Е ЦСКА.ВИНАГИ НАСТРЪХВАМ КАТО ГО ВИДЯ, А ЗА РОЖДЕНИЯ СИ ДЕН ЩЕ СИ ГО ТАТУИРАМ С ЕМБЛЕМАТА НИ.НЕКА ИМА БЪДЕЩЕ ЗА ЦСКА
Когато страстта води до лудост, това е ЦСКА
- GA_ veliki
- Контакти:
BadBoy написа:време е да се разбере, че тези 35 милиона могат да бъдат заличени само по един начин, фалит и в момента се търсят механизми за същото и за това всеки опипва почвата.
И на Титан, и на Ганчев им е през кура за ЦСКА, щом стигат до момента да заличат историята в името на финикийските знаци, то правете сметка що за бъдеще ви очаква.
Има кредитори , те ще си поискат парите така, че няма заличени дългове.Има подкупни държавни служители и сделки с мръсни пари под масата
Не с гняв, със смях се убива..
Това е спортен форум на "Гонг", един от най-уважаваните в България...
Това, че не обичам сащ не значи,че обичам путин
"Люлека ми замириса"
Това е спортен форум на "Гонг", един от най-уважаваните в България...
Това, че не обичам сащ не значи,че обичам путин
"Люлека ми замириса"
cacho написа:Няма отбор в България който да не се е преструкторирал и да не е станал АД,ООД или някакво друго дружество.Ние имаме 31 титли и дори да се обединим ние пак ще имаме 31.Поне за мен титлите на литекс не трябва да се прибават.Те са на литек си ще останат в историята.Винаги съм мечтал Г.Ганчев да доиде в ЦСКА.Виждал съм го много пъти в сектор В да люпи семки и знам ,че ще постигне много.ЦСКА неможе да отиде в в група,защото Титан няма да го позволят ,те трябва да се откажат от 35милиона в този случай.Точно за това това не може да бъде вариант.За тези които демагогстват и искат да се саберем 2 000000 фенове и да съберем по 10 лв искам само да ги питал:Вие карти за сезона купихте ли си?Защото ако тези 2 милиона си бяха купили карти то сега нямаше да говорим за това ,а щяхме да купуваме Кр.Роналдо.Ботев празнуват 100години,а са на 2.Локо пд също.Левски са били обединяванеи с кой ли не и да не се правят наощипани защото Спартак са били най-силния отбор по време на обединението и половината им легенди са играли първо в Спартак.Ние съшо сме обединявани.Миналото е важно ,но бъдещето е по-важно .За да е добро то трябва да има промяна.И за всички САМО ЦСКА.НА КРЪГОВОТО НА ИКЕА Е НАПИСАНО :КОГАТО СТРАСТАЗАНАЧИ ЛУДОСТ,ТОВА Е ЦСКА.ВИНАГИ НАСТРЪХВАМ КАТО ГО ВИДЯ, А ЗА РОЖДЕНИЯ СИ ДЕН ЩЕ СИ ГО ТАТУИРАМ С ЕМБЛЕМАТА НИ.НЕКА ИМА БЪДЕЩЕ ЗА ЦСКА
От прочетеното разбирам, че си нямаш хал-хабер от ПРАВО!
РАЗБИРАШ ЛИ КАКВО ЗНАЧИ ПРАВОприемство и какъв е ефекта от него?
Има различини обединение и разделяния и последиците от тях са различни!
Ти не ги разбираш!
ИСТОРИЯТА ВЪРВИ С ПРАВОПРИЕМСТВО, НО С НЕГО ВЪРВЯТ И ДЪЛГОВЕТЕ!
ВДЯВАШ ЛИ?
ИСКАШ ИСТОРИЯ - ИМАШ ДЪЛГОВЕ, ОТКАЗВАШ СЕ ОТ НЕЯ - ЧИСТ СИ!
ЗАТОВА ГРИШАТА ВИ ПИТА, КАКВО ИСКАТЕ - ИСТОРИЯ ИЛИ БЪДЕЩЕ?!
Къса ми се сърцето...
Както се пееше в една песен: Спри не си отивай, ще ми бъде тъжно...
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
Tommi написа:Къса ми се сърцето...
Виж и аз съм левскар, но е отвратително това, което става с ЦСКА!
ИСТОРИЯ - ДОЛНА ДИВИЗИЯ!
БЪДЕЩЕ - СБОГОМ ИСТОРИЯ!
НЕ ИСКАМ ДА СЪМ НА ТЯХНО МЯСТО - ЧЕСТНО!
ПРОТИВНИЦИ СА НИ, НО ТОВА Е ИЗДЕВАТЕЛСТВО!
ДА БИЕШ НЯКОЙ МОЖЕШ, НО ДА СЕ ГАВРИШ С НЕГО НЕ Е РЕДНО!