Поредното безумие: Фен на ЦСКА преби треньор на "Армията"!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Re: Поредното безумие: Фен на ЦСКА преби треньор на "Армията"!

Мнениеот Red_Girl » 21 апр 2013 23:24

1982 написа:Е, казвам ти, не те лъжа. Още там се закани, че ще ги стегне тия момченца като дойде, първоначално не му вярваха, че е той, ама с две изречения за едно знаме и хората зад него, бързо им спече шоколадовата фабрика.

аххаа скандално..И въпреки всичко още от миналата година пролетта беше ясно какво ше стане, то не бяха и смс-и и т.н..
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 21 апр 2013 23:24

Животно ли е к'ф е не знам, но плюе по реномето на феновете на ЦСКА с държанието си. Още повече Лаптопа си е цесекар. Той не знае дори, кой е цесекар и кой не е, а тръгнал правосъдие да раздава. Да внимава на кой скача, че да не обърка едни приятелчета от боксов клуб ЦСКА-Литекс дето ходят често на мачове, че тогава ще става весело. :lol:
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
muzovir
Контакти:

Мнениеот muzovir » 21 апр 2013 23:26

Абе Животното е пич, ама това което е направил е простотия! Коце- Лаптопа е добър треньор и никога не се е набивал негативно в очите, на които и да е фенове! Не бива така.
Ако убиеш един- ти си престъпник, ако убиеш 100- ти си герой, ако убиеш хиляда- ти си цар, ако ги избиеш всички- ТИ СИ БОГ

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 21 апр 2013 23:27

Red Warrior написа:Да внимава на кой скача, че да не обърка едни приятелчета от боксов клуб ЦСКА-Литекс дето ходят често на мачове, че тогава ще става весело. :lol:

Животното ако иска ще ги закрие тия приятелчета. Просто е от съвсем друг ранг.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

valkaredgi

Мнениеот valkaredgi » 21 апр 2013 23:30

GOLEADOR написа:
phd написа:Колеги,
Въпросът не е кой какво лице е, а дали е редно това, което се случва! Кога ви оперираха от гражданско чувство, бе хора? Кога ви оперираха от човещина? Само защото сте фенове на единия или другия отбор?! То така и с политиката, ама айде да не отивам нататък.......... Мутри и изроди на стадиона, мутри и изроди в бизнеса, мутри и изроди в парламента и правителството, мутри и изроди в криминалните хроники - и накрая кво - матряла спори кой какво лице е...........

Вие, които ходите по мачове, оглеждали ли сте какво става около вас? Разглеждали ли сте физиономиите на хората, настроението им, скандиранията, осъзнавате ли за какво те отиват на мача? Забелязвате ли деца с баща си, двама дядовци решили да идат на въздух и слънце, девойка с приятел, виждате ли някакви НОРМАЛНИ наоколо? Пазите ли ги, уважавате ли ги?

На стадиона е пълно с изроди и никой нищо не прави. Полицията ги пуска на мач, те вдигат свастиките, после излизат, бият се, продават дозите и се прибират да вилнеят в квартала си. Това ли е футбола? Това ли е 12 играч? Разбира ли някой въобще за каква деградация става дума и за какъв нечуван, самоубийствен толеранс към нея иде реч!??

Хора, каквито сме ние, такава е и страната ни!

Кое точно те накара да напишеш този коментар?Това,че се иска съд за животното или ключ за темата ако автора се опитва да манипулира истината и вменява някакви неща за инцидента които не отговарят на истината?
Ако е за това , че се иска съд за животното,то ти какво предлагаш - линч или нещо друго?
Ако е заради опита на автора да излъже ти какво искаш,ключ за темата или си на мнение,че лъжата е хубаво нещо и щом автора няма скрупули може да го прави и ти го подкрепяш?

стига вече стоя "ключ" рабрахме че си съпричастен,но няма друг начин ще се сърба попарата/в случая чорбата/ха ха вие сте мнооооого ама мноооооого ограничени.честно ,много сте тъпи.

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 21 апр 2013 23:31

1982 написа:
Red Warrior написа:Да внимава на кой скача, че да не обърка едни приятелчета от боксов клуб ЦСКА-Литекс дето ходят често на мачове, че тогава ще става весело. :lol:

Животното ако иска ще ги закрие тия приятелчета. Просто е от съвсем друг ранг.

Ти бате виждал ли си как 50 килограмов боксьор пребива 150 килограмов бияч? Е аз съм виждал и не можах да повярвам на очите си. Така че по-леко с това кой кого ще закрие. Говоря ти за спортисти, а не за квартални побойници.

phd
Контакти:

Мнениеот phd » 21 апр 2013 23:32

Изображение

А едно дете леко вляво от ситуацията просто гледа...

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 21 апр 2013 23:33

Red Warrior написа:Ти бате виждал ли си как 50 килограмов боксьор пребива 150 килограмов бияч? Е аз съм виждал и не можах да повярвам на очите си. Така че по-леко с това кой кого ще закрие. Говоря ти за спортисти, а не за квартални побойници.

А аз ти говоря за човек на Златомир Иванов - Баретата. Ще го пребие, ама знаеш ли какво ще стане утре с него ??!
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 21 апр 2013 23:33

Яяя колко познати лица.. :lol: :lol:
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 21 апр 2013 23:36

1982 написа:
Red Warrior написа:Ти бате виждал ли си как 50 килограмов боксьор пребива 150 килограмов бияч? Е аз съм виждал и не можах да повярвам на очите си. Така че по-леко с това кой кого ще закрие. Говоря ти за спортисти, а не за квартални побойници.

А аз ти говоря за човек на Златомир Иванов - Баретата. Ще го пребие, ама знаеш ли какво ще стане утре с него ??!

Е значи и на нас ни лепва петно това леке, както наркоманите от София Запад на Левски, така ли? Да мре в лайна! И нещо друго... Бой и ебане не се връща! Нали знаеш тази софийска поговорка? ;)

Върни се в “ЦСКА”