Истината за Стоичков
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Майкъла отговри на Ицо,каза че Литекс и Лудогорец ще замрат
Тоя строител за какъв се помисли?!? Нещо много си е повярвал....

От „Фен клуб Сектор Г”:
Всъщност няма „сливане”, няма и „обединение” – има единствено преименуване на Литекс, слагането на червени екипи на техните футболисти и използването на нашата емблема.
Mitata написа:Ние за чест и морал не говорим
Майкъла, на който изобщо не знам откъде му идва това прозвище, след като се казва Георги, го мислех за полуидиот, а той се оказа пълен идиот! За чий чеп ти е бе, Джордж, да обясняваш кой е Стоичков и откъде е тръгнал, къде трябва да бъде сега и т.н.! Гледай си новата длъжност, на която си назначен проформа и това е...!
Последна промяна от russia на 12 яну 2013 19:53, променено общо 1 път.
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.
- delqnski47
- Контакти:
Avanti_Ragazzi написа:даже съм грешил не са 20 победи повече а 24!![]()
![]()
![]()
79 победи, 41 равенства и 55 загуби при 269 на 223 голова разлика!![]()
![]()
Големо мачкане от ваша страна!
Сега ако ми кажеш,че тези числа ги помниш,а не си си ги изкарал от..някъде си,те признавам!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
Точно майкъла ли ще говори за некоректност ?
Този е по-тъп и от маратонките ми.
Уникален тъпак.
- bilyaletdinov
- Контакти:
Михаил да извади 2.5 млн. за Жоро Миланов и още 50 000 лв. за заплата на Стоичков и да ги взима . Кюрдът много точно му е казал . Да сте видяли Тонев да казва на Херо елате с Жоро Терзиев в Левски ще станем шампиони ще играем в Европа и ще го продадем за добри пари ? Хората обявиха 500 хил. евро , не можем ги платим и това е ... Вие така си взехте Делев , Трифонов , Саидходжа , Тимонов , Стоянов , Платини - за без пари и по-далеч от Калотина не стигнаха .
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]
И този път ще победиш шампионе!
И този път ще победиш шампионе!
-
Гочето1913
По-вероятно е измисленият отбор ЦСКА да замре, отколкото мъчителите на Левски и ЦСКА Литекс и Лудогорец! 
Не мисля ,че някой привърженик на ЦСКА ,а дори и на футбола ще застане зад думите на майкъло.Нв знам какво има да му се обсъжда и да го правим известен !
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора
bilyaletdinov написа:Михаил да извади 2.5 млн. за Жоро Миланов и още 50 000 лв. за заплата на Стоичков и да ги взима . Кюрдът много точно му е казал . Да сте видяли Тонев да казва на Херо елате с Жоро Терзиев в Левски ще станем шампиони ще играем в Европа и ще го продадем за добри пари ? Хората обявиха 500 хил. евро , не можем ги платим и това е ... Вие така си взехте Делев , Трифонов , Саидходжа , Тимонов , Стоянов , Платини - за без пари и по-далеч от Калотина не стигнаха .
Ти се ебаваш, нали? За Делев са дадени повече от 500 хиляди евро, за Платини абсолютно всички е изплатено, че даже и с лихви, за хората от Сливен всичко е платено. За Ботев предполагам също, не съм сигурен, макар и да се оправдават с това, че са изпаднали заради нас, както и Пирин.. Което е нелепо.
Майкъла е изключително прост човек, не знам не му ли писна да се излага.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.
bilyaletdinov написа:Михаил да извади 2.5 млн. за Жоро Миланов и още 50 000 лв. за заплата на Стоичков и да ги взима . Кюрдът много точно му е казал . Да сте видяли Тонев да казва на Херо елате с Жоро Терзиев в Левски ще станем шампиони ще играем в Европа и ще го продадем за добри пари ? Хората обявиха 500 хил. евро , не можем ги платим и това е ... Вие така си взехте Делев , Трифонов , Саидходжа , Тимонов , Стоянов , Платини - за без пари и по-далеч от Калотина не стигнаха .
а ти кой беше бре Урко че си позволяваш да наричаш Стоичков кюрд
паляк зад клавира много хард го даваш