Истината за Стоичков

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
OOP
Контакти:

Re: Майкъла отговри на Ицо,каза че Литекс и Лудогорец ще замрат

Мнениеот OOP » 12 яну 2013 19:52

Тоя строител за какъв се помисли?!? Нещо много си е повярвал.... :) :) :)
От „Фен клуб Сектор Г”:
Всъщност няма „сливане”, няма и „обединение” – има единствено преименуване на Литекс, слагането на червени екипи на техните футболисти и използването на нашата емблема.

Mitata написа:Ние за чест и морал не говорим

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 12 яну 2013 19:52

Майкъла, на който изобщо не знам откъде му идва това прозвище, след като се казва Георги, го мислех за полуидиот, а той се оказа пълен идиот! За чий чеп ти е бе, Джордж, да обясняваш кой е Стоичков и откъде е тръгнал, къде трябва да бъде сега и т.н.! Гледай си новата длъжност, на която си назначен проформа и това е...!
Последна промяна от russia на 12 яну 2013 19:53, променено общо 1 път.
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 12 яну 2013 19:53

Avanti_Ragazzi написа:даже съм грешил не са 20 победи повече а 24! :lol: :lol: :mrgreen:

79 победи, 41 равенства и 55 загуби при 269 на 223 голова разлика! :lol: :lol: :lol:

Големо мачкане от ваша страна! :lol:

Сега ако ми кажеш,че тези числа ги помниш,а не си си ги изкарал от..някъде си,те признавам! :lol:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 12 яну 2013 19:55

Точно майкъла ли ще говори за некоректност ? :shock: Този е по-тъп и от маратонките ми. :lol: Уникален тъпак.

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 12 яну 2013 20:02

Михаил да извади 2.5 млн. за Жоро Миланов и още 50 000 лв. за заплата на Стоичков и да ги взима . Кюрдът много точно му е казал . Да сте видяли Тонев да казва на Херо елате с Жоро Терзиев в Левски ще станем шампиони ще играем в Европа и ще го продадем за добри пари ? Хората обявиха 500 хил. евро , не можем ги платим и това е ... Вие така си взехте Делев , Трифонов , Саидходжа , Тимонов , Стоянов , Платини - за без пари и по-далеч от Калотина не стигнаха .
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Гочето1913

Мнениеот Гочето1913 » 12 яну 2013 20:11

По-вероятно е измисленият отбор ЦСКА да замре, отколкото мъчителите на Левски и ЦСКА Литекс и Лудогорец! 8-)

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Мнениеот percival » 12 яну 2013 20:12

Не мисля ,че някой привърженик на ЦСКА ,а дори и на футбола ще застане зад думите на майкъло.Нв знам какво има да му се обсъжда и да го правим известен !
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

Потребителски аватар
Янис Зику
Контакти:

Мнениеот Янис Зику » 12 яну 2013 20:18

bilyaletdinov написа:Михаил да извади 2.5 млн. за Жоро Миланов и още 50 000 лв. за заплата на Стоичков и да ги взима . Кюрдът много точно му е казал . Да сте видяли Тонев да казва на Херо елате с Жоро Терзиев в Левски ще станем шампиони ще играем в Европа и ще го продадем за добри пари ? Хората обявиха 500 хил. евро , не можем ги платим и това е ... Вие така си взехте Делев , Трифонов , Саидходжа , Тимонов , Стоянов , Платини - за без пари и по-далеч от Калотина не стигнаха .

Ти се ебаваш, нали? За Делев са дадени повече от 500 хиляди евро, за Платини абсолютно всички е изплатено, че даже и с лихви, за хората от Сливен всичко е платено. За Ботев предполагам също, не съм сигурен, макар и да се оправдават с това, че са изпаднали заради нас, както и Пирин.. Което е нелепо.

haha

Мнениеот haha » 12 яну 2013 20:20

Майкъла е изключително прост човек, не знам не му ли писна да се излага.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Потребителски аватар
ip1912
Контакти:

Мнениеот ip1912 » 12 яну 2013 20:24

bilyaletdinov написа:Михаил да извади 2.5 млн. за Жоро Миланов и още 50 000 лв. за заплата на Стоичков и да ги взима . Кюрдът много точно му е казал . Да сте видяли Тонев да казва на Херо елате с Жоро Терзиев в Левски ще станем шампиони ще играем в Европа и ще го продадем за добри пари ? Хората обявиха 500 хил. евро , не можем ги платим и това е ... Вие така си взехте Делев , Трифонов , Саидходжа , Тимонов , Стоянов , Платини - за без пари и по-далеч от Калотина не стигнаха .

а ти кой беше бре Урко че си позволяваш да наричаш Стоичков кюрд :?: :?: :?:
паляк зад клавира много хард го даваш :twisted:

Върни се в “ЦСКА”