Бойко Борисов: На ЦСКА сигурно най-много сме помогнали

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Zaash
Контакти:

Re: Бойко Борисов: На ЦСКА сигурно най-много сме помогнали

Мнениеот Zaash » 25 ное 2012 22:03

Аз предлагам всеки който е изказал мнението си по отношение на политик или политика да спомене за кого е гласувал на последните избори!

Потребителски аватар
patron
Контакти:

Мнениеот patron » 25 ное 2012 22:06

BOCA. написа:А и по-горе писах,че всички които плюете така и така никога не сте гласували за него.Търсите само да се закачите за нещо.

Ей балък от къде знаеш кой за кого е гласувал или работиш със СРСта :lol:
земи се скрий някъде най-добре!
ЦСКА ЗАВИНАГИ!!!

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 25 ное 2012 22:06

Zaash написа:Аз предлагам всеки който е изказал мнението си по отношение на политик или политика да спомене за кого е гласувал на последните избори!

Такива работи не се казват ;)

wsxedcrfv

Мнениеот wsxedcrfv » 25 ное 2012 22:07

всички които плюят БОЙКО БОРИСОВ,никога не са гласували за него и това е една предизборна агитация на червените другари от БСП/БКП.
затова добър или лош,аз съм за БОЙКО! и против доган,царя и стани-шеф

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Мнениеот msm » 25 ное 2012 22:07

BOCA. написа:Хайде малко по-просто.Бойко пред журналисти предлага на Гезпром да финансират ЦСКА,а те после отказват.Как всичко да стане налично.Че той ако може да командва руснаците - пак го плюйте.Каква му е целта да лъже???Кокво печели???Нещо нелогично ми се струва.А и по-горе писах,че всички които плюете така и така никога не сте гласували за него.Търсите само да се закачите за нещо.

ОК, предложил а те отказват! И къде е помоща, която била най-голяма за ЦСКА??? Какво си мисли, че ще спечели само той си знае (а може и тези които го подкрепят, като Титан). Нормално е да плюем по всеки който се опитва да лъже и изкарва дивиденти от гърба на ЦСКА.
ПП. Аз гласувах за него, защото съм пожарникар и очаквах нещо по-различно от досегашното управление. Но никога не можеш да знаеш колко може да "скочи' един човек без самият той да го е направил. Е резултатите го показаха!

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 25 ное 2012 22:08

wsxedcrfv написа:всички които плюят БОЙКО БОРИСОВ,никога не са гласували за него и това е една предизборна агитация на червените другари от БСП/БКП.
затова добър или лош,аз съм за БОЙКО! и против доган,царя и стани-шеф

ти луд ли си бе, това че носим червено не значи че не сме гласували за главата аман от простаци

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 25 ное 2012 22:11

msm написа:[quote="sin4ec
Теорията ти за тоя или оня докарал купувач за ЦСКА яко куца. Де факто, никой предишен собственик няма да напусне ЦСКА ако не е сигурен или по-скоро узаконено прехвърлянето на собственноста, като в това число и получаването на цената при продажбата. Нито Черепа, нито Митал щяха да захвърлят десетки милиона ей така на вятъра и да напуснат клуба ако не е имало купувач. Ако не е бил Титан ще бъде някой друг, та ако ще и от Сомалия да е. Продавача сам може да си намери щом има какво да предложи. А колкото до нашата радост , че сме били шампиони нямаш никакво право да ни съдиш. Ние феновете живеем само за това, да обичаме отбора си и да се радваме на неговите успехи.

Ако забелязваш, аз нямам теория за докарал някой нещо за когото и да било, освен за Титан-което е факт. И понеже си от малкото, дето мислят, ще продължа-аз не съдя никого! Още по-малко пък за заслужена радост,намекът ми за Томов е, че трябваше да прозрете какво всъщност се случва... Признаци имаше предостатъчно. И ако говорим за теория-аз отдавна съм изложил своята. Всички нещастия на ЦСКА идват от разрива с военните. Чел си, предполагам, тези неща и няма защо да влизам в подробности, но накратко: Ако лакомите ви пишман собственици не бяха изгонили и изнудвали по безсрамен начин вашите създатели и кръстници, днес щяхте да сте като Бате Борисов, и отгоре! Това е една от темите-табу на га и конспираторите, и има защо! Бъдещето ви щеше да е различно, но някой трябва да има чест и доблест( имахте такова знаме) да го каже! Това беше златният ви шанс, но заради калимавки и евтини лични облаги куп Калпаци, Пеневци и всякакви там туроператори го проиграха! Съжалявам, сърдете се на себе си и управниците си през годините! Няма да забравя как известен ваш фен след идването на Мулти в ЦСКА ми обясняваше как съдията ще е с чупени уши и какво ще ни се случва... както е казано-каквото сам си направиш, и най-големият ти враг не може! Е-вие си го направихте, сега е късно, либе, за китка! Знам, че не искате да си спомняяте за тези неща, споменавам ги само заради безпочвените обвинения към Левски, а ние пък хал-хабер нямаме отношение към тях...Не стига всичко, ами от цялата таз работа излязохте безименници и безродници... Говедата ли го направиха това?
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 25 ное 2012 22:14

НА ИЗБОРИТЕ ПРОТИВ БОКО, ТОВА Е ИСТИНАТА! ВСИЧКИ ЗАЕДНО!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
blac_black_cat
Контакти:

Мнениеот blac_black_cat » 25 ное 2012 22:17

petko.h.markov написа:Ако ми дадете разумно обяснение на появата на Тонев на герена точно
преди БТБ ДА СТАНЕ СПОНСОР ще съм ви благодарен!

Te геренци не са и мислили, за тях е важно че има пари. Всичко е замислено. Сега изведнъж преди газпром, почнаха да говорят за стадион.
Жалки герени
И ПРЕДИ И СЕГА СТЕ КОМУНЯГИ
[center]Без ЦСКА не мога и миг да живея,
за ЦСКА ще викам, ще скачам, ще пея !
Емблемата ще браня дори с кръвта си
и в огъня ще влезна да пазя честта си !!!
ОООООО....ОООООО.....ООООО
[/center]

Потребителски аватар
blac_black_cat
Контакти:

Мнениеот blac_black_cat » 25 ное 2012 22:19

wsxedcrfv написа:
blac_black_cat написа:Що за наглост е това от БОКО.
Само глупак може да почвярва на глупостите му.
Един комунист и ДС агент си остава такъв за цял живот. НЕ ТИ ИСКАМЕ ПОМОЩА И ДА ТИ ГЛЕДАМЕ ФАЙСА МУТРАГЕНЕ>
Бутна базата на юношите на ЦСКА и след това те си играят по села и паланки, ама бил постройл зала. Това НЕ беше мястото на залата, защото стават зверски задръствания. По един час ти трябва да влезнеш и излезнеш. Но защото беше на ЦСКА трябваше да съсипем школата тотално.
ЩО НЕ ПОСТРОЙ ЗАЛАТА ПРОМЕРНО НА СТ. РАКОВСКИ ? Мястото е просторно и перфектно. Невероятна локация. Ама телешки спор играе там и за това на 4-ти км.

залата е започната по времето на тройната коалиция и разрешение за строеж,на 4-ти километър е дала ВЕСЕЛА ЛЕЧЕВА.
А ЗНАЕТЕ ЛИ ЗАЩО?
защото спортовете волейбол,баскетбол и други колективни спортове които се играят в зала.след време ще се съвземат и ако залата е в другия край на София ,просто червените ще са без публика,така ви е улеснила достъпа до дерби мачовете които ще има рано или късно.вашата София е младост и дружба,това е .
ПОМНЕТЕ това което съм написал!!!

Да и ЛАГЕРА И БОРОВО, да не говоря Красна поляна. Та то младост е колкото 1/3 София !!! Това не важно ЦСКА може да в София, ама в майката родина има най-много цесекари. В америка имаме няколко фен клуба. Така че ЦСКА е на всякъде
[center]Без ЦСКА не мога и миг да живея,
за ЦСКА ще викам, ще скачам, ще пея !
Емблемата ще браня дори с кръвта си
и в огъня ще влезна да пазя честта си !!!
ОООООО....ОООООО.....ООООО
[/center]

Върни се в “ЦСКА”