X кръг Ботев Пловдив - ЦСКА София FT 1:1
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- CskaUl7rasB0ysS0f1a
Re: X кръг Ботев Пловдив - ЦСКА София |27.10|
като испания сме, имаме си 2 равностойни състава 

СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!
ТОВА СИ ТИ!
Вас не ви слагам в борбата за титлата и скоро ще разбереш защо. Напролет гостувате на Славия, Лудогорец, ЦСКА, Черноморец, Локо Сф. Все места, където съм убеден, че ще губите точки. Имахте огромен късмет снощи, а и Литекс играе много слабо след мачове на националите. Имай предвид, че като цяло сте домакински отбор и ще губите доста точки навъв, дори и по-слаби противници.
Ботев ми е много симпатичен отбор, най-малкото имам много приятели ботевисти, но за мен това са реалностите. Имате никак нелош отбор, но нямате треньор. Реалното ви място е 4-то в крайното класиране
Докато дойдат тези мачове има още доста време. Сега наред са съвсем други противници както при нас така и при вас. Освен това вчера доказахме, че можем да бием силните отбори на вън и по скоро отборите които ни приемат трябва да се притесняват, а не ние.
А и лично за мен мачовете в които се определи за какво ще се бори Ботев този сезон бяха тези с Пирин и Локо София . Още преди месец бях казал, че това са ни най важните мачове и вземем ли ги отбора ще влезне със съвсем друга нагласа и доста по голямо самочутвие в мачовете с Литекс, ЦСКА и Локомотив и почти сигурно ще ги спечели и трите.
И ето оказах се прав бихме Литекс сега наред сте вие.
И накрая искам да добавя, че Лудогорец победиха доста силни отбори като гости но вчера се препънаха в Ботев Враца отбор който имаше доста проблеми последните месеци и в началото на сезона беше като боксова круша в А група.
- mistreated
- Контакти:
samobotev написа:А и лично за мен мачовете в които се определи за какво ще се бори Ботев този сезон бяха тези с Пирин и Локо София . Още преди месец бях казал, че това са ни най важните мачове и вземем ли ги отбора ще влезне със съвсем друга нагласа и доста по голямо самочутвие в мачовете с Литекс, ЦСКА и Локомотив и почти сигурно ще ги спечели и трите.
И ето оказах се прав бихме Литекс сега наред сте вие.
И накрая искам да добавя, че Лудогорец победиха доста силни отбори като гости но вчера се препънаха в Ботев Враца отбор който имаше доста проблеми последните месеци и в началото на сезона беше като боксова круша в А група.
От кога мачове с Локо Сф вкъщи и с Пирин са мерило за какво ще се бори даден отбор през цял сезон. Все едно да ти кажа, че след победите срещу Етър и Славия ние сме станали по-силни и сме били водещ претендент за титлата.
Защо не споменеш как се представихте срещу Черно море и Берое? Пирин ги победихте с гол 2 минути преди края. Тепърва имате да гостувате на супернеприятни домакински отбори, като Монтана, Берое, че и Ботев Враца.
Литекс загубиха от Левски и Лудогорец, а и вчера имахте огромен късмет. Можеш ли да го отречеш това? Цяло второ полувреме се игра на една врата, а накрая Литекс и греда удариха. Не се заблуждавай, ще берете много ядове извън Пловдив.
Правите грешките на сините фенове, които си мислеха, че Левски ще мине на парад през дербито, просто защото били победили Литекс и Монтана. Заблуждавате се много, ама много сериозно. Не съм убеден и че ще победите в пловдивското дерби. По-добри сте от Локо, но ще ги подцените жестоко.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...
Това за Пирин и Локомотив го казах защото преди това направихме два слаби мача срещу Берое и Черно Море и ако бяхме загубили точки в следващите мачове отбора щеше да си затъне в посредственост, скандали и най вероятно щеше да бъде сменен Феро. При което след това щяхме да загубим най вероятно мача си с Литекс и да постигнем най много равен с вас. Затова и за мен предните два мача бяха толкова важни и трябваше да бием и в двата от там на татък апетита идва с яденето
А и аз не смятам, че ще ви бием лесно, просто съм убеден в победата. Може и да е с гол в последната минута но ще ви бием.
И трето да вчера имахме късмет но пък срещу Левски късмета не беше с нас, при 2-1 за тях им ударихме две греди и имахме още поне две положения за гол преди те да ни вкарат третия. Просто сега съдбата ни върна това което ни дължеше

А и аз не смятам, че ще ви бием лесно, просто съм убеден в победата. Може и да е с гол в последната минута но ще ви бием.
И трето да вчера имахме късмет но пък срещу Левски късмета не беше с нас, при 2-1 за тях им ударихме две греди и имахме още поне две положения за гол преди те да ни вкарат третия. Просто сега съдбата ни върна това което ни дължеше

Ами игра се на една врата защото пак играхме срещу 14 човека.Ако свирката беше нормална им правихме тройка 

Последна промяна от kanar02 на 22 окт 2012 12:39, променено общо 1 път.
- mistreated
- Контакти:
samobotev написа:И трето да вчера имахме късмет но пък срещу Левски късмета не беше с нас, при 2-1 за тях им ударихме две греди и имахме още поне две положения за гол преди те да ни вкарат третия. Просто сега съдбата ни върна това което ни дължеше
Виждам, че си един от малкото заблудени, които си мислят, че мачът ви с Левски изобщо се игра. Достатъчно хора, близки до отбора ви отдавна ми казаха, че играете за сините в това първенство. Загубата ви от Берое не е случайна, погледни преди това с кого играха старозагорци и как завърши мача.
Затова и не мисля, че имате някакви шансове за титлата. Имате отбор за местата, даващи право на участие в евротурнирите, но не и за титла.
Иначе искрено ви пожелавам успех във всеки друг мач, освен в тези срещу ЦСКА

Хаха какви сини те гонят бе пич ? Другата година ако ги ударим в Пловдив какво ще кажеш тогава? За кого ще играем тогава ?
И какъв уреден мач при две греди за нашите, нали се сещаш, че ако беше уговорен нямаше да имаме и еди точен удар в тяхната врата при този резултат.
Сигурно и мача ни с Литекс беше уговорен, а гредата им в последната минута и ударите спасени с мъка от вратаря ни са биле много точно изчислени за да заблудим ловешките фенове.
Има уредени мачове това е ясно или най малко 2-3ма хванати играча от единия отбор които играят симулативно но вие вече всеки мач взехте да го причислявате към уредените.
И какъв уреден мач при две греди за нашите, нали се сещаш, че ако беше уговорен нямаше да имаме и еди точен удар в тяхната врата при този резултат.
Сигурно и мача ни с Литекс беше уговорен, а гредата им в последната минута и ударите спасени с мъка от вратаря ни са биле много точно изчислени за да заблудим ловешките фенове.
Има уредени мачове това е ясно или най малко 2-3ма хванати играча от единия отбор които играят симулативно но вие вече всеки мач взехте да го причислявате към уредените.
- CskaUl7rasB0ysS0f1a
уважение към отбора и феновете на ботев, но ние сме по-добрия отбор с по-качествените играчи, и другото което забравяте и заради което ще спечелим мача в събота е че идваме след победа в дербито - факт от годините за спечелилия този мач.
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!
ТОВА СИ ТИ!
CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:уважение към отбора и феновете на ботев, но ние сме по-добрия отбор с по-качествените играчи, и другото което забравяте и заради което ще спечелим мача в събота е че идваме след победа в дербито - факт от годините за спечелилия този мач.
а ти как разбра колко точно е силен Ботев

- mistreated
- Контакти:
samobotev написа:Хаха какви сини те гонят бе пич ? Другата година ако ги ударим в Пловдив какво ще кажеш тогава? За кого ще играем тогава ?
Както казах, това не съм си го измислил аз. Достатъчно близки до клуба хора (бивши ваши футболисти, да не кажа легенди) ми го казаха отдавна. Нали си наясно, че когато се урежда мач не се обяснява на целият отбор как да играе. Върни лентата назад и си спомни кой точно удря гредите и как ви вкарват головете. И 5 гола да бяхте вкарали в този мач, Левски щяха да вкарат 6. Същата работа и с Берое.
Нищо не съм казвал за останалите ви мачове, най-малко пък за този с Литекс. Не ми приписвай думи, които никога не съм изричал или писал.