Георги Илиев влезна в управата на ЦСКА
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Майкъла призова армейците: Уважавайте държавата, БФС и Титан
Този е луд да се маха от ЦСКА.
lubomir78 написа:Този е луд да се маха от ЦСКА.
Този е единственият където разбира нещо и може да помогне за излизането от батака.
Този е луд защо да уважаваме БФС, премиера Бойко Борисов и благодетелите на отбора ТИТАН.
Как да уважаваме тиквата като помага само на сините.
lubomir78 написа:Този е луд защо да уважаваме БФС, премиера Бойко Борисов и благодетелите на отбора ТИТАН.
Работата е там, че като викаме срещу бфс ни глобяват, а Майкъла иска да спести този разход на клуба. Като викаме срещу бойко 100% следва натиск срещу титан да го парират иначе я парите за почистване няма да им се изплатят, я някоя друга фирма ще спечели търг за сметопочистване и т.н. От своя страна Майкъла работи в ЦСКА, а собственик на ЦСКА е титан и няма как той да казва, че иска да ги разкара дори и това да е така. Майкъла може да е против бфс, бойко и титан, но в положението, в което се намира не може да го каже на глас. А като човек, който феновете на ЦСКА повече или по-малко уважават го натискат да играе ролята на буфер и да парира напрежението, а той го прави, за да не се навреди допълнително на ЦСКА. Защо мислиш, че почнаха да падат от ефир мачовете на ЦСКА? Ами заради скандиранията на публиката. Не им е удобно на някои хора и налагат цензура. Няма да успеят, защото тези хора се опитват открито да се гаврят с нас и таралежа вече е в техните гащи и ги боде, ама много!

- ultralevski
- Контакти:
lubomir78 написа:Този е луд защо да уважаваме БФС, премиера Бойко Борисов и благодетелите на отбора ТИТАН.
Помагаме на всички футболни отбори. Това каза в Етрополе премиерът Бойко Борисов. „Аз не съм подпомогнал никой. Помагаме на всички отбори. На ЦСКА сигурно най-много сме помогнали, защото техните собственици чистят сигурно половината градове на България. Малко да се вземат в ръце и да спрат да приказват глупости. Когато бяха в колапс и отидоха десет от най-големите фирми. Понеже сме в този регион, на Цоцорков лично съм му се обаждал да даде пари на ЦСКА. Мисля, че над 100 000 им е дал”, каза още Борисов.
Айде възирай. Докога вие, болни хорица ще търсите проблема в някой друг?
Само феновете са важни!
- obi4am_pirin
- Контакти:
5 000 000 лв = 100 000 лв това е простата сметка на ББ!Има една стара българска поговорка "Сит на гладен не вярва"!За това и народа ни мизерства докато върхушката от ГЕРБ охолстват и се сърдят че хората са недоволни!
хахахахах
Изпратено на: 15 Дек 2014 19:35
От: Messi_fan
До: obi4am_pirin
Къде ти е темичката ? Май нещо я заключиха. хахахаха
П.П. Не е нужно да ми благодариш, че заради мен я премахнаха.
Изпратено на: 15 Дек 2014 19:35
От: Messi_fan
До: obi4am_pirin
Къде ти е темичката ? Май нещо я заключиха. хахахаха
П.П. Не е нужно да ми благодариш, че заради мен я премахнаха.

Много интересна ситуация.
Позицията на феновете: държавата и правителството (в лицето на ББ), както и БФС, не помагат на ЦСКА, лъжат за ЦСКА, пречат на ЦСКА, че и на всичко отгоре помагат на Левски. Няма какво да си кривим душата, че от една позиция така изглежда. Дали е вярно или не е, е въпрос на субективна оценка и мнение и няма как да знаем истината. Тогава, ще протестираме!!! И го правят без да коментирам начина на протест. Тяхно право е, дори и задължение в определен аспект.
Позицията на ръководството (ОФИЦИАЛНАТА): държавата и Бойко много помагат, БФС не пречи. Молим феновете да се поспрат малко.
Изводи: Нещо задкулисно се мъдри покрай ЦСКА.
1. Може би се очаква спонсор и ръководството да не се опасява ББ да не се ядоса и да развали нещата? Едва ли - тук нещата са до обикновен PR, а там хората не са обидчиви.
2. Опасяват се спонсора да не се стресне? Тук има логика. Ако е така, да намекнат на който е нужно и да се спре данданията.
3. ЦСКА пак го е загазил и се молят за нещо на ББ?
4. ТИТАН и ББ са така овързани като свински черва, че Бойко е помолил да не го псуват...
Както и да е, ще следя с интерес докъде политиката ще продължава да прониква (в буквален и преносен смисъл) в любимите ни отбори.
Позицията на феновете: държавата и правителството (в лицето на ББ), както и БФС, не помагат на ЦСКА, лъжат за ЦСКА, пречат на ЦСКА, че и на всичко отгоре помагат на Левски. Няма какво да си кривим душата, че от една позиция така изглежда. Дали е вярно или не е, е въпрос на субективна оценка и мнение и няма как да знаем истината. Тогава, ще протестираме!!! И го правят без да коментирам начина на протест. Тяхно право е, дори и задължение в определен аспект.
Позицията на ръководството (ОФИЦИАЛНАТА): държавата и Бойко много помагат, БФС не пречи. Молим феновете да се поспрат малко.
Изводи: Нещо задкулисно се мъдри покрай ЦСКА.
1. Може би се очаква спонсор и ръководството да не се опасява ББ да не се ядоса и да развали нещата? Едва ли - тук нещата са до обикновен PR, а там хората не са обидчиви.

2. Опасяват се спонсора да не се стресне? Тук има логика. Ако е така, да намекнат на който е нужно и да се спре данданията.
3. ЦСКА пак го е загазил и се молят за нещо на ББ?
4. ТИТАН и ББ са така овързани като свински черва, че Бойко е помолил да не го псуват...

Както и да е, ще следя с интерес докъде политиката ще продължава да прониква (в буквален и преносен смисъл) в любимите ни отбори.
- dreben23
- Контакти:
100 000 за ЦСКА, няколко милиона за Левски! Благодарим за цитата, а вие докога ще си врете гагата в нашите проблеми? 

***САМО ЦСКА!***
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
Не че защитавам някой, камо ли ЦСКА, но не съм голям фен на г-н Борисов... Погледнете внимателно в рамките на 4 реда болднатите и почертани неща.
Така че ги разбирам в някаква степен ЦСКАрите като се ядосват.

Помагаме на всички футболни отбори. Това каза в Етрополе премиерът Бойко Борисов. „Аз не съм подпомогнал никой. Помагаме на всички отбори. На ЦСКА сигурно най-много сме помогнали, защото техните собственици чистят сигурно половината градове на България. Малко да се вземат в ръце и да спрат да приказват глупости. Когато бяха в колапс и отидоха десет от най-големите фирми. Понеже сме в този регион, на Цоцорков лично съм му се обаждал да даде пари на ЦСКА. Мисля, че над 100 000 им е дал”, каза още Борисов.
Така че ги разбирам в някаква степен ЦСКАрите като се ядосват.

Последна промяна от RIR на 28 ное 2012 11:52, променено общо 1 път.
- dreben23
- Контакти:
100 000 за ЦСКА, няколко милиона за Левски! Благодарим за цитата, а вие докога ще си врете гагата в нашите проблеми?
Колегата ме превари. 

***САМО ЦСКА!***