Славия - ЦСКА - 0:1

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Makavelli
Контакти:

Re: Славия - ЦСКА 19.04.2012 , 17:00 ч.

Мнениеот Makavelli » 11 апр 2012 11:21

mistreated написа:
madbutcher написа:Бях притеснен от мача със Славия, но щом и Мораес ще е на линия не виждам, как ще ни спрът. Двубоят е последния от така наречените "по-лесни" и трябва да го вземем. Вярвам в Стойчо и момчетата, защото те доказаха, че трудностите ги сплотяват. Никой не може да победи отбор, в който всеки знае, какво да прави и интересите са подчинени на общото благо. Отделно младите, а те не са един или двама вече израстнаха много и не се страхуват от никой. Вярно, че има още, какво да се желае, но в момента красотата от играта е на второ място, трябват точки. Шест пункта са и много и малко. Идват мачовете на истината и в тях ще се види става ли ЦСКА за шампион в този си вид. След фиаското на Левски, лъкатушенето на Лудогорец, остава Литекс, който отново започна да играе със съдиите. Вземем ли мачовете с Левски, Ч.Море и Литекс титлата ще дойде на Армията. Шампионата може да се реши и в последния кръг, но не вярвам. Ако стане така в Разград ще разберът, какво е ЦСКА във България. Аз предпочитам да ни дадът купата още срещу Литекс, но нищо не се знае.

Даже не е нужно да побеждаваме Литекс и Левски. Ако вземем мачовете със Славия, Черно море, Враца и Миньор, дори хиксове с Левски и Литекс ще ни направят шампиони. Лудогорец не може да спечели всички мачове до края.

Аз пък си мисля че Лудогорец може да спечелят всички мачове докрая. Просто имат много добър отбор, който има и стил на игра. Не разчитат на случайности, а си играят играта. Могат да победят всеки отбор без проблем. Но за наша радост имат един хубав проблем - играят прекалено много с топката и се улисат в атака - а тогава отбор на контри може да ги изненада :).

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 11 апр 2012 11:27

Makavelli написа:Аз пък си мисля че Лудогорец може да спечелят всички мачове докрая. Просто имат много добър отбор, който има и стил на игра. Не разчитат на случайности, а си играят играта. Могат да победят всеки отбор без проблем. Но за наша радост имат един хубав проблем - играят прекалено много с топката и се улисат в атака - а тогава отбор на контри може да ги изненада :).

Лудогорец досега през пролетта загубиха от всеки отбор, който реално можеше да ги победи. Единствено мачът с Левски прави изключение, но видя се, че дори с 10 човека накрая, и въпреки безобразната си игра сините можеха да изравнят.
Нали не очакваш Лудогорец да загуби от Враца, Светкавица и Видима.
Ясно е, че има общо взето 5-6 отбора, които могат да вземат точки на водещите ни тимове. Вече загубиха то Славия, Локо Пд и Черно море. Защо да не загубят и от Черноморец или Литекс, че дори и в Перник (ако се играе нормално мача)?
Добрата игра невинаги носи желания резултат.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
Спартак_Пл
Контакти:

Мнениеот Спартак_Пл » 11 апр 2012 19:16

russia написа:
Спартак_Пл написа:Щом като ние Ви го набутахме 3 пъти, защо и Славия да не направи същото? :)

Логика казваш, а? Щом се радваш на победа над супорнайстия състав на ЦСКА, си ми ясен - не дъската, ами цялото ти дюшеме хлопа! Ши звиняваш за израза :lol:

Стартов съставът на ЦСКА: Благой Макенджиев (26-Чавдаров), Мартин Дечев, Илиас Хадад, Румен Трифонов (45-Мартинс), Тодор Янчев (45-Янев), Николай Дюлгеров, Антонио Томас (45-Петров), Станко Йовчев (45-Якимов), Нджонго Присо (83-Маджарски), Анисе Абел, Джо Диксън (45-Вл. Иванов)
Ако на това казваш "супорнайстия състав на ЦСКА", значи яко те е ударила дъската!

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 11 апр 2012 20:57

Спартак_Пл написа:
russia написа:
Спартак_Пл написа:Щом като ние Ви го набутахме 3 пъти, защо и Славия да не направи същото? :)

Логика казваш, а? Щом се радваш на победа над супорнайстия състав на ЦСКА, си ми ясен - не дъската, ами цялото ти дюшеме хлопа! Ши звиняваш за израза :lol:

Стартов съставът на ЦСКА: Благой Макенджиев (26-Чавдаров), Мартин Дечев, Илиас Хадад, Румен Трифонов (45-Мартинс), Тодор Янчев (45-Янев), Николай Дюлгеров, Антонио Томас (45-Петров), Станко Йовчев (45-Якимов), Нджонго Присо (83-Маджарски), Анисе Абел, Джо Диксън (45-Вл. Иванов)
Ако на това казваш "супорнайстия състав на ЦСКА", значи яко те е ударила дъската!

Погледни кои влизат второто полувреме и кога си вкарвате головете бе. Виж и откъде минавата и трите ви атаки. През тоя убит "футболист" Мартинс.

Потребителски аватар
baerba1995
Контакти:

Мнениеот baerba1995 » 16 апр 2012 23:00

Армейци, повярвайте в себе си! Все по-близо сме до мечтаната цел! НАПРЕД КЪМ 32-ра титла!

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 17 апр 2012 11:58

Присо изтърпява наказание, Паун се контузи, Мораеш не е напълно възстановен, а вчера по ТВ7 казаха, че Карачанаков е болен от грип... Останахме без офанзивни играчи за тази среща. :( Костов най-вероятно ще е титуляр, Якимов може би не е лош заместник за Паун/Присо, Томас или Галчев пак ще играе малко по-напред. Обаче кой ще е 4-тият човек? Като се замисля, че варианти са Вл. Иванов и Ст. Йовчев, направо ме побиват тръпки.
Все пак се надявам, че новината за Карачанаков не е вярна или ако е вярна, поне да е готов за мача. Дано и Мораеш все пак може да вземе участие в срещата.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
1Neutralen
Контакти:

Мнениеот 1Neutralen » 17 апр 2012 14:55

2:1 за Славия.

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 17 апр 2012 15:03

Udoji90 написа:Присо изтърпява наказание, Паун се контузи, Мораеш не е напълно възстановен, а вчера по ТВ7 казаха, че Карачанаков е болен от грип... Останахме без офанзивни играчи за тази среща. :( Костов най-вероятно ще е титуляр, Якимов може би не е лош заместник за Паун/Присо, Томас или Галчев пак ще играе малко по-напред. Обаче кой ще е 4-тият човек? Като се замисля, че варианти са Вл. Иванов и Ст. Йовчев, направо ме побиват тръпки.
Все пак се надявам, че новината за Карачанаков не е вярна или ако е вярна, поне да е готов за мача. Дано и Мораеш все пак може да вземе участие в срещата.

Мораеш ще играе на 100%, почти съм убеден и че Карачанаков ще започне титуляр. Не знам само кой точно ще е на крилото. Предполагам, че ще се даде шанс на Якимов, а Костов ще остане резерва. Галчев ще действа зад нападателя, а в центъра ще са Дюлгеров и Янчев.

Makavelli
Контакти:

Мнениеот Makavelli » 17 апр 2012 15:19

Дано да вземем мача, кой ще играе не е от значение! Важна е победата. Ще съм доволен и на 1:0 за ЦСКА !!!

Върни се в “ЦСКА”