mistreated написа:madbutcher написа:Бях притеснен от мача със Славия, но щом и Мораес ще е на линия не виждам, как ще ни спрът. Двубоят е последния от така наречените "по-лесни" и трябва да го вземем. Вярвам в Стойчо и момчетата, защото те доказаха, че трудностите ги сплотяват. Никой не може да победи отбор, в който всеки знае, какво да прави и интересите са подчинени на общото благо. Отделно младите, а те не са един или двама вече израстнаха много и не се страхуват от никой. Вярно, че има още, какво да се желае, но в момента красотата от играта е на второ място, трябват точки. Шест пункта са и много и малко. Идват мачовете на истината и в тях ще се види става ли ЦСКА за шампион в този си вид. След фиаското на Левски, лъкатушенето на Лудогорец, остава Литекс, който отново започна да играе със съдиите. Вземем ли мачовете с Левски, Ч.Море и Литекс титлата ще дойде на Армията. Шампионата може да се реши и в последния кръг, но не вярвам. Ако стане така в Разград ще разберът, какво е ЦСКА във България. Аз предпочитам да ни дадът купата още срещу Литекс, но нищо не се знае.
Даже не е нужно да побеждаваме Литекс и Левски. Ако вземем мачовете със Славия, Черно море, Враца и Миньор, дори хиксове с Левски и Литекс ще ни направят шампиони. Лудогорец не може да спечели всички мачове до края.
Аз пък си мисля че Лудогорец може да спечелят всички мачове докрая. Просто имат много добър отбор, който има и стил на игра. Не разчитат на случайности, а си играят играта. Могат да победят всеки отбор без проблем. Но за наша радост имат един хубав проблем - играят прекалено много с топката и се улисат в атака - а тогава отбор на контри може да ги изненада