още два мача имате в които можете да земете точки отам нататак юе видите точка през криф макарон!!!
Левски ОЛЕ ОЛЕ ОЛЕ
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Bourgas написа:Всеки ден по 10 такива теми... Не знам какъв кеф ви прави... Честно...
blue avalanche написа:Поправете ме ако греша,ама когато ви взеха лиценза,не се ли пънехте за протести,шумотевици,незнамсиквоси и накрая се събраха 300 татуирани с нацистки кръстове алкохолици в парка,изпяха 2 песни и се разотидоха...
Толкоз по въпроса за протестите на "червените фенове" пред БФС!
ПП.А,сетих се!Събраха се 20-тина лумпена и хвърлиха 3-4 камъка по сградата на БФС...А-у-у-у-у...Страшно!!!
onegavon написа:blue avalanche написа:Поправете ме ако греша,ама когато ви взеха лиценза,не се ли пънехте за протести,шумотевици,незнамсиквоси и накрая се събраха 300 татуирани с нацистки кръстове алкохолици в парка,изпяха 2 песни и се разотидоха...
Толкоз по въпроса за протестите на "червените фенове" пред БФС!
ПП.А,сетих се!Събраха се 20-тина лумпена и хвърлиха 3-4 камъка по сградата на БФС...А-у-у-у-у...Страшно!!!
Ти откъде разбра в Стралджа какво става в Борисовата градина или сигурно си гледал Сашо Диков той ти е обяснил всичко кое ,как е . Най- ми е интересно как лица живеещи на края на цивилизацията коментират с апломба на очевидци.
arni написа:ДОКАТО СИ СТОИМ ПО КЪЩИТЕ КАТО МИШОЦИ И ТЪРПИМ ТЕЯ ОТ БФС ТО ТАКАЩЕЕ,И ЗА ЛИЦЕНЗА КАТ НИ ВЗЕХА ПАК МАЛЧАХМЕ КАТО МИШКИ,А ТРЯБВАШЕ ДА ГИ ИЗНЕСЕМ ОТ ЗГРАДАТА,ХАИДЕ ДУЧЕ КАДЕ СИ БЕ ВДИГАИ ЧЕРВЕНИТЕ НА ПРОТЕСТ
ruslankonev написа:arni написа:ДОКАТО СИ СТОИМ ПО КЪЩИТЕ КАТО МИШОЦИ И ТЪРПИМ ТЕЯ ОТ БФС ТО ТАКАЩЕЕ,И ЗА ЛИЦЕНЗА КАТ НИ ВЗЕХА ПАК МАЛЧАХМЕ КАТО МИШКИ,А ТРЯБВАШЕ ДА ГИ ИЗНЕСЕМ ОТ ЗГРАДАТА,ХАИДЕ ДУЧЕ КАДЕ СИ БЕ ВДИГАИ ЧЕРВЕНИТЕ НА ПРОТЕСТ
ПРОТЕСТА Е НА 5АПРИЛ. 10:00 ПРЕД АРМИЯТА И ОТ ТАМ КЪМ БФС
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 12 госта