Сега вече е ясно: БФС прави всичко възможно да спре ЦСКА!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
legends1914
Контакти:

Re: Сега вече е ясно: БФС прави всичко възможно да спре ЦСКА!

Мнениеот legends1914 » 31 мар 2012 02:08

вие нали не си вервате че ще станете шампиони :) :)
още два мача имате в които можете да земете точки отам нататак юе видите точка през криф макарон!!!
Левски ОЛЕ ОЛЕ ОЛЕ

Потребителски аватар
batmanlevski
Контакти:

Мнениеот batmanlevski » 31 мар 2012 07:16

затова ли отменят редовни голове на Левски,щото ги подпират ,ве
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !

[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
aleks751226
Контакти:

Мнениеот aleks751226 » 31 мар 2012 08:23

да удрят колкото искат ,ние ще ставаме по силни и по силни
!. Научих, че животът е корав, но аз сьм по-корав от него. Научих,че трябва да съм дявол, за да не ме пращат по дяволите..НАУЧИХ ГО, НО ПО ТРУДНИЯ НАЧИН!!!!И помнете - не е важно какъв е човек отвън, ако е пълен боклук отвътре...!
промени

fen0212
Контакти:

Мнениеот fen0212 » 31 мар 2012 09:09

Хора ,трябва да се даде повече ГЛАСНОСТ на случАите ,в които този съюз потъпква правата на нашите футболисти.Зная ,че от ръководството няма да оставят нещата в този им вид ,но нека чрез сайтовете за приятелство, всички ние да покажем на света ,какво се прави в 21 век в една държава ,която има претенции да се нарича БЯЛА.Дано тези ,които викаха --вън Титан ---да са разбрали ,че не хората ги лъжат ,а им се пречеше в намеренията и да не вярват сляпо на провокатори.Защото сега всички чакаме именно те да се борят за тези момчета ,а ние си чаткаме тук глупостите, и се правим и на големи разбиратели.Сега разбрахте ли кой е истинския враг ??? И ще викнете ли така дружно и срещу него???Или сега ще разберем ,че вътрешния враг на ЦСКА ,е много по-страшен от външния.

Потребителски аватар
ruslankonev
Контакти:

Мнениеот ruslankonev » 31 мар 2012 09:52

Bourgas написа:Всеки ден по 10 такива теми... Не знам какъв кеф ви прави... Честно...

Абе немога да разбера защо фенове на отбори като Нефтохимик,Черноморец-бургас-софия,Черноморец поморие или черноморец какви бяхте там защо не си направите тема и да си пишете там.О сега се сещам защо какво могат да си кажат 2-3ма човека в тоя форум.
1948

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 31 мар 2012 09:56

blue avalanche написа:Поправете ме ако греша,ама когато ви взеха лиценза,не се ли пънехте за протести,шумотевици,незнамсиквоси и накрая се събраха 300 татуирани с нацистки кръстове алкохолици в парка,изпяха 2 песни и се разотидоха...
Толкоз по въпроса за протестите на "червените фенове" пред БФС!
ПП.А,сетих се!Събраха се 20-тина лумпена и хвърлиха 3-4 камъка по сградата на БФС...А-у-у-у-у...Страшно!!!

Ти откъде разбра в Стралджа какво става в Борисовата градина или сигурно си гледал Сашо Диков той ти е обяснил всичко кое ,как е . Най- ми е интересно как лица живеещи на края на цивилизацията коментират с апломба на очевидци.

Потребителски аватар
arni
Контакти:

Мнениеот arni » 31 мар 2012 10:17

ДОКАТО СИ СТОИМ ПО КЪЩИТЕ КАТО МИШОЦИ И ТЪРПИМ ТЕЯ ОТ БФС ТО ТАКАЩЕЕ,И ЗА ЛИЦЕНЗА КАТ НИ ВЗЕХА ПАК МАЛЧАХМЕ КАТО МИШКИ,А ТРЯБВАШЕ ДА ГИ ИЗНЕСЕМ ОТ ЗГРАДАТА,ХАИДЕ ДУЧЕ КАДЕ СИ БЕ ВДИГАИ ЧЕРВЕНИТЕ НА ПРОТЕСТ

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 31 мар 2012 10:19

onegavon написа:
blue avalanche написа:Поправете ме ако греша,ама когато ви взеха лиценза,не се ли пънехте за протести,шумотевици,незнамсиквоси и накрая се събраха 300 татуирани с нацистки кръстове алкохолици в парка,изпяха 2 песни и се разотидоха...
Толкоз по въпроса за протестите на "червените фенове" пред БФС!
ПП.А,сетих се!Събраха се 20-тина лумпена и хвърлиха 3-4 камъка по сградата на БФС...А-у-у-у-у...Страшно!!!

Ти откъде разбра в Стралджа какво става в Борисовата градина или сигурно си гледал Сашо Диков той ти е обяснил всичко кое ,как е . Най- ми е интересно как лица живеещи на края на цивилизацията коментират с апломба на очевидци.

Не разбрах защо ТРЯБВА да съм в СТРАЛДЖА,ама нейсе...Важното е ти да си разбрал...

Потребителски аватар
ruslankonev
Контакти:

Мнениеот ruslankonev » 31 мар 2012 10:27

arni написа:ДОКАТО СИ СТОИМ ПО КЪЩИТЕ КАТО МИШОЦИ И ТЪРПИМ ТЕЯ ОТ БФС ТО ТАКАЩЕЕ,И ЗА ЛИЦЕНЗА КАТ НИ ВЗЕХА ПАК МАЛЧАХМЕ КАТО МИШКИ,А ТРЯБВАШЕ ДА ГИ ИЗНЕСЕМ ОТ ЗГРАДАТА,ХАИДЕ ДУЧЕ КАДЕ СИ БЕ ВДИГАИ ЧЕРВЕНИТЕ НА ПРОТЕСТ

ПРОТЕСТА Е НА 5АПРИЛ. 10:00 ПРЕД АРМИЯТА И ОТ ТАМ КЪМ БФС
1948

Потребителски аватар
ruslankonev
Контакти:

Мнениеот ruslankonev » 31 мар 2012 10:28

ruslankonev написа:
arni написа:ДОКАТО СИ СТОИМ ПО КЪЩИТЕ КАТО МИШОЦИ И ТЪРПИМ ТЕЯ ОТ БФС ТО ТАКАЩЕЕ,И ЗА ЛИЦЕНЗА КАТ НИ ВЗЕХА ПАК МАЛЧАХМЕ КАТО МИШКИ,А ТРЯБВАШЕ ДА ГИ ИЗНЕСЕМ ОТ ЗГРАДАТА,ХАИДЕ ДУЧЕ КАДЕ СИ БЕ ВДИГАИ ЧЕРВЕНИТЕ НА ПРОТЕСТ

ПРОТЕСТА Е НА 5АПРИЛ. 10:00 ПРЕД АРМИЯТА И ОТ ТАМ КЪМ БФС

А ДНЕС КОЙТО ИСКА С 2 КАРАМФИЛА В РЪКА НА АРИАНАТА и ОТ ТАМ КЪМ БФС
1948

Върни се в “ЦСКА”