ЦСКА - Берое 28.03.2012 , 19:00 ч.
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: ЦСКА - Берое 28.03.2012 , 19:00 ч.
Както и си мислех,беше много труден мач.Едно голямо браво на футболистите,които се раздават на максимум,въпреки тежкия момент,едно ОГРОМНО браво и на Стойчо Младенов,който се справя отлично,въпреки липсата на вариативност.Браво и на феновете!!!
Поклон пред най-великия български отбор за всички времена!!!
- mistreated
- Контакти:
С толкова проблеми в състава, включително и с физическата подготовка, с деня по-малко за почивка и напрежението от задължителните 3 точки днес, аз съм изключително доволен от победата.
4-ти пореден мач без допуснат гол, а днес и без допуснато положение дори за Берое. Ние освен гола имахме още 2-3 чисти ситуации.
Горд съм със себераздаването на тези играчи на ЦСКА! Те в момента надскачат възможностите си.
4-ти пореден мач без допуснат гол, а днес и без допуснато положение дори за Берое. Ние освен гола имахме още 2-3 чисти ситуации.
Горд съм със себераздаването на тези играчи на ЦСКА! Те в момента надскачат възможностите си.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...
1Neutralen написа:Нищо не играят Цска. Ако станат шампиони, ще имат адски много проблеми в Европа.
С разбит състав и проспана зимна подготовка-толкова.
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.
Важното е, че победихме, макар и минимално! Не бих имал против все с по 1-0 да си бием така до края
.
Честита победа
Мисля,че стана един добър мач,макар и с малко голови ситуации.Още веднъж поздравления 
[wrapimg=]http://images.ibox.bg/2007/04/27/dancho/460x307.jpg[/wrapimg]
- ***cska***
- Контакти:
Честита ни победа,но си мисля че трябва и да отдадем заслуженото на отбора на Берое! Не се затвориха като 90% от отборите гостували на Армията,и до последно бях на "тръни".Много важни 3 точки за нас,и едно едно голямо БРАВО на Карачанаков!
Не е нужно да работиш в аптека, за да бъдеш заобиколен от капути!
- mertezaker
- Контакти:
kreedz на 28 Мар 2012 21:46
Честита победаМисля,че стана един добър мач,макар и с малко голови ситуации.Още веднъж поздравления
Поздравления и за вашия отбор!!! Един от малкото с качествен треньор и много верни фенове!!!
Браво на армейските футболисти, мисля че Стойчо им предаде духа, който толкова много ни липсваше. Поздравления за Берое, имат доста добър отбор, който в големи периоди държеше топката и опитваше да отбележи. Дори не бяха толкова брутални, колкото някои други тимове. Имат интелигентен треньор, който не се оправдава със съдии, терен, вятър. Явно той ще е новия треньор на Левски и жалко за него, защото там е месомелачка за треньори /както и при нас де/. Успех на Берое и дано така играят и срещу другите претенденти.
Алекси Suckачев: Моооци, Моооци, Моооци...
Е т'ва е, м/у 8-12 годишно дете се наложи да ни разпява накрая. Толкова зле сектора не съм го виждал, ужасен съм. 1 мегафон нямаше, срамота!
Все пак борба докрай, трябва всичко да си дойде на мястото!!!
Но остана неделим,
славният армейски тим.
Никой, никой досега,
не предаде ЦСКА
Чуйте, всички богаташи,
чуйте, западни търгаши,
чуйте, наши журналисти,
и вий, сини онанисти:
ЦСКА НЕ СЕ ПРОДАВА,
ЦСКА НЕ СЕ ПРЕДАВА
ЦСКА - ТОВА Е СЛАВА!
ОРИГИНАЛЪТ!