Стойчо Младенов-фен тема

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Re: СТОЙЧО МЛАДЕНОВ ПОЕ ЦСКА!

Мнениеот vaskonti » 05 мар 2012 13:23

Red Warrior написа:
Син до гроб написа:
Red Warrior написа:Гледам левскарчетата много са се загрижили, че на Стойчо му трябват пари за да стане шампион. :lol: Все едно при Лупи имаше много пари :lol:

Вчера искаше да сваляш Титан и увесил нос,днеска пак ти се наду п*****а.

Едното няма нищо общо с другото! Титан са пътници, това им е послената спасителна сламка. Но ми е смешна тезата за Стойчо и парите :lol: Не си спомням кога в ЦСКА е имало пари, даже при Васил Божков нямаше пари, а при Лупи да не говорим. :roll:

И да е вярна тая теза, какъв е проблемът? Кой треньор може да работи без пари и без играчи? Особено пък в България?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Олимпий_Тамперев
Контакти:

Мнениеот Олимпий_Тамперев » 05 мар 2012 13:25

Хайде да не слушаме разни траурни музики... ;)
Да не се окаже, че слуховете за кончината са преувеличени.... :) , а някой други (дотук със 17 милиона задължения към мустакатия си кредитор) да не се окажат отново жертви... :shock: ( я на Карачанаков, я на Нджонго....)

Айде със здраве !!!

Потребителски аватар
gugushito
Контакти:

Мнениеот gugushito » 05 мар 2012 13:25

чета ,чета и все по-противно ми става... вместо да си обменяме мнения с колеги-армейци ,през 1-2 мнения се четат простотийте на подуенци (в повечето случаи - заяждания и глупости) ... не виждам смисъл от тая работа, УСПЕХ НА СТОЙЧО И ДАНО НАКАРА ТАЯ СИНЯ НАПАСТ ДА ЗАМЛЪКНЕ В КРАЯ НА СЕЗОНА !!!! :evil: :evil: :evil:

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 05 мар 2012 13:25

Но бъдете спокойни сини приятелки - ЦСКА този сезон няма да е шампион. Просто с тези футболисти "селектирани" от титаните и Пеп Гуардиола не може да направи нищо. Но бъдете спокойни, защото и вие няма да сте шампиони! Ако сте се гледали вчера трябва да ви е направило впечатление, че новата ви "интернационална" защита направи повече грешки и от нашата.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
Червени_шампиони
Контакти:

Мнениеот Червени_шампиони » 05 мар 2012 13:27

НИЕ СМЕ ОТ ЦСКА, ШАЛЯЛЯЛЯЛЯ!!!

..но все пак ВЪН БОКЛУЦИТЕ ОТ ЦСКА + ДУЦИ В КОМПЛЕКТ!
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 05 мар 2012 13:29

gugushito написа:чета ,чета и все по-противно ми става... вместо да си обменяме мнения с колеги-армейци ,през 1-2 мнения се четат простотийте на подуенци (в повечето случаи - заяждания и глупости) ... не виждам смисъл от тая работа, УСПЕХ НА СТОЙЧО И ДАНО НАКАРА ТАЯ СИНЯ НАПАСТ ДА ЗАМЛЪКНЕ В КРАЯ НА СЕЗОНА !!!! :evil: :evil: :evil:

Просто виждат хората, че и те са зле като нас. Разликата вчера беше, че ние играхме с един по-силен Черноморец като гост, а те с един по-слаб Черно море като домакини. Като съдията спести 2 червени картона на Гаджев и Димов.
Последна промяна от Red Warrior на 05 мар 2012 13:32, променено общо 2 пъти.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 05 мар 2012 13:29

Red Warrior написа:
Син до гроб написа:
Red Warrior написа:Гледам левскарчетата много са се загрижили, че на Стойчо му трябват пари за да стане шампион. :lol: Все едно при Лупи имаше много пари :lol:

Вчера искаше да сваляш Титан и увесил нос,днеска пак ти се наду п*****а.

Едното няма нищо общо с другото! Титан са пътници, това им е послената спасителна сламка. Но ми е смешна тезата за Стойчо и парите :lol: Не си спомням кога в ЦСКА е имало пари, даже при Васил Божков нямаше пари, а при Лупи да не говорим. :roll:

За съжаление с този ход могат да укрепят малко властта отгоре според мен. Това обаче само ще удължи агонията на нас и клуба ни като цяло. Хората са наивници, а и на тях не им пука толкоз за ЦСКА както на мен и на теб. Много от феновете самото идване на Стойчо Младенов ще ги омилостиви и те отново ще повярват в клуба и от там респективно в Титан. Друга част от феновете гледат само как да се наядат, да пийнат по една биричка и да оправят жената. Като загуби ЦСКА ще се ядосат, ще ударят една звучна байганьовска и стоичковска, може да замерят с нещо телевизора или нещо такова и до там. А ЦСКА ще се върти в кръг така докато на Титан им писне. Единствената ми надежда е в ПО-КРАЙНИТЕ УЛТРАСИ НА ЦСКА, тези които са в агитката всеки мач и в Дучето, колкото и странно да звучи.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
Beck's
Контакти:

Мнениеот Beck's » 05 мар 2012 13:29

Red Warrior написа:Но бъдете спокойни сини приятелки - ЦСКА този сезон няма да е шампион. Просто с тези футболисти "селектирани" от титаните и Пеп Гуардиола не може да направи нищо. Но бъдете спокойни, защото и вие няма да сте шампиони! Ако сте се гледали вчера трябва да ви е направило впечатление, че новата ви "интернационална" защита направи повече грешки и от нашата.

Не ги кометирай лапетиите ! Те си имат тренер тактик от световна класа....
Стойчо ако иска да направи нещо от тези играчи, първо да махне ГАЛЧЕВ, Делев ги центрираше по добре от тая Звзда!
Карачанака титуляр задължително, надявам се да имаме общи мнения със Стоичо, че с тези изпълнения на статични положения, е все едно играем без тях !

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 05 мар 2012 13:31

Red Warrior написа:
gugushito написа:чета ,чета и все по-противно ми става... вместо да си обменяме мнения с колеги-армейци ,през 1-2 мнения се четат простотийте на подуенци (в повечето случаи - заяждания и глупости) ... не виждам смисъл от тая работа, УСПЕХ НА СТОЙЧО И ДАНО НАКАРА ТАЯ СИНЯ НАПАСТ ДА ЗАМЛЪКНЕ В КРАЯ НА СЕЗОНА !!!! :evil: :evil: :evil:

Просто виждат хората, че и те са зле като нас. Разликата вчера беше, че ние играхме с един силен Черноморец на техния стадион, а те с един слаб Черно море на техния. Като съдията спести 2 червени картона н аГаджев и Димов.

На мен лично Черно море по ми се понравиха от Черноморец ;) Но според мен тимът на Херо ще играе по-добре на контраатаки, а вчера това нямаше как да стане в голяма част от мача.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
Олимпий_Тамперев
Контакти:

Мнениеот Олимпий_Тамперев » 05 мар 2012 13:31

Ново мнениеот Red Warrior на 05 Мар 2012 13:25
Но бъдете спокойни сини приятелки - ЦСКА този сезон няма да е шампион. Просто с тези футболисти "селектирани" от титаните и Пеп Гуардиола не може да направи нищо. Но бъдете спокойни, защото и вие няма да сте шампиони! Ако сте се гледали вчера трябва да ви е направило впечатление, че новата ви "интернационална" защита направи повече грешки и от нашата.

Абсолютно вярно !!! Защитата им направи много повече пропуски и то в домакински мач!!!

Върни се в “ЦСКА”