Код червено в ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Beck's
Контакти:

Re: Код червено в ЦСКА

Мнениеот Beck's » 17 фев 2012 11:05

saigon написа:Според мен отговорниците за сайта трябва да се позамислят за намаляване на тези статии. Не знам дали журналистите на гонг имат спусната норма за статия всеки ден, но определено понякога излизат такива пасквили, които са пълни единствено с клишета, без да казват нещо съществено. На 3 дни да излиза една статия, но да е качествена.

Просто г-н Табаков трябва да си заработи хляба и какво по добро от това да "нахрани" най-успелия отбор в историята на БГ!
Самият сайт на Гонг отива "подяволите", преди влизах в сайта заради достоверната информация, а от 3 дни Лаборде прелетя толкова километри между оста ЦСКА,Анортозис, Колумбия че и ББ може да му завиди ! Прделагам на г-н Табаков да си отвори отделна секция за хранидба срещу ЦСКА , ооо и забравих как същият този господин представи случая с Диого ( еквивалент на казанската афера ) , това беше глупоста на глупостите..... какви за последствията за ЦСКА от Диого и какви бяха за Левски от аферата ?

saigon
Контакти:

Мнениеот saigon » 17 фев 2012 11:18

stoyankd написа:
saigon написа:Според мен отговорниците за сайта трябва да се позамислят за намаляване на тези статии. Не знам дали журналистите на гонг имат спусната норма за статия всеки ден, но определено понякога излизат такива пасквили, които са пълни единствено с клишета, без да казват нещо съществено. На 3 дни да излиза една статия, но да е качествена.

Ако този коментар си определил за пасквил, не познаваш значението на думата. Кои други коментари визираш и ги определяш за пасквили? За мен този сайт е точно обратното, пример за коректност и споделяне на истински новини. Ако за някой коментарите и новините са клубно пристрастени, да потърси друг източник на информация. Аз например, др.спортни сайтове не чета и не ги и коментирам.

Имам предвид, че се пишат статии, колкото да ги има за деня. Все тая за кой отбор се пишат, но са доста слаби. Донякъде съм съгласен, че сайта и радиото са коректни, но чак пък пример... Няма примери за добра журналистика в България.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 17 фев 2012 11:46

gevel написа:Титаните могат да си управляват парите както си щат,ако това не засягаше други отбори!Не са вътрешни проблеми на ЦСКА,след като с безотговорните си и безнаказани действия съсипаха,в буквалния смисъл,редица клубове/непострадалите се броят на пръсти/!Човек ги гледа и не вярва на "ушите" си,че всичко това е възможно-измамни покупко -продажби на играчи ,липса на спортменство/допинг скандали/,селски тарикатлъци,титанична липса на достойнство,самоуважение и уважение към останалите!Не съм чувал за друг клуб с подобно поведение!Батков им отнел лиценза!?Ако няма за какво,кой би могъл да им го отнеме!?Все друг им е напълнил гащите!

Я някой от цесекарите да коментира това ...
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

saigon
Контакти:

Мнениеот saigon » 17 фев 2012 11:56

THE G.A.M.E написа:
gevel написа:Титаните могат да си управляват парите както си щат,ако това не засягаше други отбори!Не са вътрешни проблеми на ЦСКА,след като с безотговорните си и безнаказани действия съсипаха,в буквалния смисъл,редица клубове/непострадалите се броят на пръсти/!Човек ги гледа и не вярва на "ушите" си,че всичко това е възможно-измамни покупко -продажби на играчи ,липса на спортменство/допинг скандали/,селски тарикатлъци,титанична липса на достойнство,самоуважение и уважение към останалите!Не съм чувал за друг клуб с подобно поведение!Батков им отнел лиценза!?Ако няма за какво,кой би могъл да им го отнеме!?Все друг им е напълнил гащите!

Я някой от цесекарите да коментира това ...

Какво има да се коментира? Поредните заучени фрази. Това за съсипването на клубовете е някакъв мит, който постоянно се повтаря от сините шамани. За какъв чеп има клубове, които са зависими от 50 - 60 хиляди лева, които им е дължал ЦСКА? След като бъдат или бяха върнати въпросните пари, а тези клубове нямат други продажби, как ще продължат съществуването си? Кой ще дава? Или пак ще искат от ЦСКА за някой трансфер от преди 20 - 25 години... Лечковите 610 хил. лева до стотинка бяха отнети от съдия - изпълнител. Кво прави лечков след това? Налу уж без тези пари отбора му щял да фалира. Измамните покупко - продажби на играчи са прийом не само на Титан, както много добре знаем. Все пак, не титаните чакаха Анисе с бодигарди на летището, и не те организираха Арбитраж 1 ден след Нова година, 5 дни преди предвидения, само и само по-бързо да уредят играча в тяхна полза. Уважение към останалите? Я въпросния писач на това мнение да преброи изцепките на Батков спрямо ЦСКА, а след това тези на Борисов и Иванов спрямо левски. Съотношението сигурно е 50:2.

KellyB

Мнениеот KellyB » 17 фев 2012 11:59

Ето това е самата истина! И никой не може да каже на черното бяло, освен ако не е с червени очила!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 17 фев 2012 12:01

peliforewer написа:Наистина щеше да е добре Титан да бяха взели ЦСКА с подарен от държавата стадион,с най-мощният спонсор в България,без дългове.Хубаво би било когато кажат касата е празна и премиерът да каже ще Ви намеря сериозен спонсор.Но това се полага на един друг отбор.Титан взеха ЦСКА с огромни задължения,целия държавен апарат и медии намериха виновниците за световната криза.Интересно защо държавата не си взе вземанията когато Илия Павлов и В.Божков бяха собственици на ЦСКА,защото реално доста от задълженията са тяхни,а си траеха .Защо тогава не взимаха лицензи,ами стояха мирно.За трите си години във футбола Титан колкото пари наляха,едва ли други собственици на отбори са дали за десетилетия.Държавата дължи на Титан милиони левове,но медиите защо ли не правят разследвания на тази тема.Това явно не е новина,новина е когато ЦСКА дължи 5000лв. на хотелиер в Свиленград.Трябва да Ви заявя че близо половин век съм съпричастен с всичко което се случва в ЦСКА.Боли ме за това което се случва в момента,за разпродажбите,за хаоса,но явно само по този начин сега може да се издържа отбора.Търсиш свободни агенти или евтини играчи,даваш им шанс да си върнат формата и преди да са "зациклили" отново ги продавай и търси други.Не трябва да се заблуждаваме че някои ще си сложи таралеж в гащите и ще купи ЦСКА,особено след като ББ открито заяви своите пристрастия и подсказа кой е "народния"отбор.Помните че преди три години,фирма Титан,беше според медиите и един мустакат адвокат ,мощна фирма със сериозни собственици.Сега фирмата е синоним на злото,собствениците са боклукчии и т.н. и това само дето си позволиха да купят ЦСКА.Затова преди да критикуваме собствениците на ЦСКА ,трябва и да се замислим какви проблеми си създадоха последните три години.Един друг отбор развява един лозунг "Сами срещу всички",ако ние вземем да пишем...

"За трите си години във футбола Титан колкото пари наляха..."
Колко?Ама дай "разбивка".А не да ми цитираш интервюта на Гърнето.
Никой не ги е карак насила,нали?
"Титан взеха ЦСКА с огромни задължения,..."
И за това е виновен...кой?Може би Левски?
"Държавата дължи на Титан милиони левове,..."
Абрамович загуби още повече от кризата.Това значи ли,че Челси не трябва да си плаща?
"Затова преди да критикуваме собствениците на ЦСКА ,трябва и да се замислим какви проблеми си създадоха последните три години."
Какви проблеми ТОЧНО си създадоха?Ама не да ми цитираш статии по вестници.И пак питам:да не ги е карал някой насила да купуват ЦСКА?

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 17 фев 2012 12:05

blue avalanche написа:
peliforewer написа:Наистина щеше да е добре Титан да бяха взели ЦСКА с подарен от държавата стадион,с най-мощният спонсор в България,без дългове.Хубаво би било когато кажат касата е празна и премиерът да каже ще Ви намеря сериозен спонсор.Но това се полага на един друг отбор.Титан взеха ЦСКА с огромни задължения,целия държавен апарат и медии намериха виновниците за световната криза.Интересно защо държавата не си взе вземанията когато Илия Павлов и В.Божков бяха собственици на ЦСКА,защото реално доста от задълженията са тяхни,а си траеха .Защо тогава не взимаха лицензи,ами стояха мирно.За трите си години във футбола Титан колкото пари наляха,едва ли други собственици на отбори са дали за десетилетия.Държавата дължи на Титан милиони левове,но медиите защо ли не правят разследвания на тази тема.Това явно не е новина,новина е когато ЦСКА дължи 5000лв. на хотелиер в Свиленград.Трябва да Ви заявя че близо половин век съм съпричастен с всичко което се случва в ЦСКА.Боли ме за това което се случва в момента,за разпродажбите,за хаоса,но явно само по този начин сега може да се издържа отбора.Търсиш свободни агенти или евтини играчи,даваш им шанс да си върнат формата и преди да са "зациклили" отново ги продавай и търси други.Не трябва да се заблуждаваме че някои ще си сложи таралеж в гащите и ще купи ЦСКА,особено след като ББ открито заяви своите пристрастия и подсказа кой е "народния"отбор.Помните че преди три години,фирма Титан,беше според медиите и един мустакат адвокат ,мощна фирма със сериозни собственици.Сега фирмата е синоним на злото,собствениците са боклукчии и т.н. и това само дето си позволиха да купят ЦСКА.Затова преди да критикуваме собствениците на ЦСКА ,трябва и да се замислим какви проблеми си създадоха последните три години.Един друг отбор развява един лозунг "Сами срещу всички",ако ние вземем да пишем...

"За трите си години във футбола Титан колкото пари наляха..."
Колко?Ама дай "разбивка".А не да ми цитираш интервюта на Гърнето.
Никой не ги е карак насила,нали?
"Титан взеха ЦСКА с огромни задължения,..."
И за това е виновен...кой?Може би Левски?
"Държавата дължи на Титан милиони левове,..."
Абрамович загуби още повече от кризата.Това значи ли,че Челси не трябва да си плаща?
"Затова преди да критикуваме собствениците на ЦСКА ,трябва и да се замислим какви проблеми си създадоха последните три години."
Какви проблеми ТОЧНО си създадоха?Ама не да ми цитираш статии по вестници.И пак питам:да не ги е карал някой насила да купуват ЦСКА?

Да беше коментирал първите 2 изречения? Ако го беше направил, би трябвало да си отговориш и на тези въпроси, съответно и смисълът на този твой пост щеше да се изгуби, но... :roll:
I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...

Потребителски аватар
bianchi
Контакти:

Мнениеот bianchi » 17 фев 2012 12:24

Титан Кога ще плати за Пламен Крачунов?По точно коя година? :shock:

saigon
Контакти:

Мнениеот saigon » 17 фев 2012 12:31

bianchi написа:Титан Кога ще плати за Пламен Крачунов?По точно коя година? :shock:

Процент ли ще вземеш, ако платят до края на месеца? Щом Коко Динев не се е размрънкал, не разбирам вие феновете на кви се правите...

Потребителски аватар
bianchi
Контакти:

Мнениеот bianchi » 17 фев 2012 12:34

saigon написа:
bianchi написа:Титан Кога ще плати за Пламен Крачунов?По точно коя година? :shock:

Процент ли ще вземеш, ако платят до края на месеца? Щом Коко Динев не се е размрънкал, не разбирам вие феновете на кви се правите...

Защо винаги трябва, да минавате метьр?Пирин-Галчев,Делев,Карачанаков,една стотинка не сте дали.Имате да давате пари на Черноморец за Платини там нищо.Крачунов на нас до кога?

Върни се в “ЦСКА”