peliforewer написа:Наистина щеше да е добре Титан да бяха взели ЦСКА с подарен от държавата стадион,с най-мощният спонсор в България,без дългове.Хубаво би било когато кажат касата е празна и премиерът да каже ще Ви намеря сериозен спонсор.Но това се полага на един друг отбор.Титан взеха ЦСКА с огромни задължения,целия държавен апарат и медии намериха виновниците за световната криза.Интересно защо държавата не си взе вземанията когато Илия Павлов и В.Божков бяха собственици на ЦСКА,защото реално доста от задълженията са тяхни,а си траеха .Защо тогава не взимаха лицензи,ами стояха мирно.За трите си години във футбола Титан колкото пари наляха,едва ли други собственици на отбори са дали за десетилетия.Държавата дължи на Титан милиони левове,но медиите защо ли не правят разследвания на тази тема.Това явно не е новина,новина е когато ЦСКА дължи 5000лв. на хотелиер в Свиленград.Трябва да Ви заявя че близо половин век съм съпричастен с всичко което се случва в ЦСКА.Боли ме за това което се случва в момента,за разпродажбите,за хаоса,но явно само по този начин сега може да се издържа отбора.Търсиш свободни агенти или евтини играчи,даваш им шанс да си върнат формата и преди да са "зациклили" отново ги продавай и търси други.Не трябва да се заблуждаваме че някои ще си сложи таралеж в гащите и ще купи ЦСКА,особено след като ББ открито заяви своите пристрастия и подсказа кой е "народния"отбор.Помните че преди три години,фирма Титан,беше според медиите и един мустакат адвокат ,мощна фирма със сериозни собственици.Сега фирмата е синоним на злото,собствениците са боклукчии и т.н. и това само дето си позволиха да купят ЦСКА.Затова преди да критикуваме собствениците на ЦСКА ,трябва и да се замислим какви проблеми си създадоха последните три години.Един друг отбор развява един лозунг "Сами срещу всички",ако ние вземем да пишем...
"За трите си години във футбола Титан колкото пари наляха..."Колко?Ама дай "разбивка".А не да ми цитираш интервюта на Гърнето.
Никой не ги е карак насила,нали?
"Титан взеха ЦСКА с огромни задължения,..."И за това е виновен...кой?Може би Левски?
"Държавата дължи на Титан милиони левове,..."Абрамович загуби още повече от кризата.Това значи ли,че Челси не трябва да си плаща?
"Затова преди да критикуваме собствениците на ЦСКА ,трябва и да се замислим какви проблеми си създадоха последните три години."Какви проблеми ТОЧНО си създадоха?Ама не да ми цитираш статии по вестници.И пак питам:да не ги е карал някой насила да купуват ЦСКА?