ЦСКА София - Динамо Букурещ
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- Udoji90
- Контакти:
Re: ЦСКА София - Динамо Букурещ
Мисля, че Динамо ще бият с 2-3 гола разлика, но се надявам да греша.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
-
- Контакти:
Динамо са добър отбор. Такъв мач ще спомогне на спортно-техническото ръководство да си направят по-ясни изводи за състоянието на отбора. По принцип резултатът е без значение, нo една победа няма да ни се отрази зле
.

Да запеем дружно песента,
за отбора в нашите сърца,
има, има истина една
тя е само, само ЦСКА!
за отбора в нашите сърца,
има, има истина една
тя е само, само ЦСКА!
Надявам се да стане добра проверка, защото в момента Динамо са първо място в Румъния. Дано да победим и да вземем първа купа за 2012. Смятам, че Пената трябва да започне да пуска Грънчов титуляр, защото времето тече, а играчи за поста централен защитник няма. Ясно е, че тези от Удинезе няма да дойдат, Венци няма да пусне Златков, а чужденец тепърва ще се сработва с отбора. Не виждам и, кой може да се прекфалифицира. Петър Стоянов трудно, но е опция, Дечев и сега се справя на приливи и отливи, Дюлгеров не се знае дали ще остане, а Апата ще готов чак март месец. Остава само Грънчов, като чист защитник, но не знам дали ще издържи на напрежението. Веднага ни трябва нов играч, но след наколко дни, а не в края на подготовката. Добре ще е да вземем накой на мястото на Адемар, защото и там издишаме сериозно. Точно двама класни играчи и отбора заспива.
Udoji90 написа:Мисля, че Динамо ще бият с 2-3 гола разлика, но се надявам да греша.
+ 1 Финал е и няма да ви подценят

lebed4eto написа:+ 1 Финал е и няма да ви подценят
Е ние ще ги подценим тогава

Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора
Ще е хубаво да спечелим този мач с добра игра и с добър резултат.Най-вече за самочувствие на отбора.Дано стане хубав мач и дано победим!
Поклон пред най-великия български отбор за всички времена!!!
Parmalat написа:Мисля че ЦСКА ще загуби този мач.Като цяло Динамо са по-класният отбор почти съм сигурен че Никулае ще вкара гол.Кучетата играят бърз футбол с 1 докосване и това ще затрудни много ЦСКА,а и защита е големия проблем на армейците.
Прогноза ЦСКА-Динамо 1-4
Засега българските отбори са изиграли 8 мача срещу румънските в контролни срещи тази зима като българските отбори за записали 1 равенсрво и 7 загуби.Отбора на Конкордия който би ЦСКА е на 15 място,а Динамо Букурещ са на 1.
Конкордия дори е предпоследен на 17-то място.
Динамо едва ли ще подценят ЦСКА, защото най-голямата им загуба въобще е от ЦСКА с 8:1, но преди повече от 50 години.
[center]
[/center]

С тази защита - 2:2
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.
Мисля че ще загубим минимално,не за друго, но защтитата ние под секаква критика и м болито нещто нее във форма.

AnalBreaker написа:crap написа:Супер е картинката бе "червен дяволе".
3-3 и победа на ЦСКА при изпълнение на дузпи
Имам тетрадки с тая картинка без емблемите, разбира се.
Дано ЦСКА-то победи за повече самочувствие
И какво като има тетрадки с картинката?! Човека се е постарал да предаде някакъв вид на темата, а твоят проблем какъв е?!

YA GUNNERS YA