Бербатов се снима за "Адидас" ,а Гонзо

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

SS Lazio

Re: Бербатов се снима за "Адидас" ,а Гонзо

Мнениеот SS Lazio » 27 яну 2009 21:55

al_ex1 написа:До сега четох в чуждите сайтове за Бербо,а това за Гонзо никъде не го пишеше! Ейй.. Tezei kъде се изгуби сърцето ми се разби от мъка без твоите бисери!:lol: :lol: :lol:

Мамчето ти ме занимава с глупости - та вдигни ми краката, зъб ме боли - моеш ли да го избиеш, такиви простотии

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 27 яну 2009 21:59

Гонзо има резервирана фотосесия 22 кръг, как наказва един измислен отбор и за това е отказъл на Адидас :lol: :lol: Все пак има и по важни неща в живота на един човек от парите ;)Но Барби това няма да го разбере :lol:
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Потребителски аватар
stefan_bg2
Контакти:

Мнениеот stefan_bg2 » 27 яну 2009 22:13

Така е едни се снимат други бележат на тъпи "отборчета" като цска, и естествено Гонзо е най-великия в това отношение!Ако Гонзо го бяхa пуснали преди години от Левски в друг отбор сега щеше вече да е със златната обувка, но уви тогава Левски го провалиха, но сега той отното е тук и отново вкарва на цска!
Който иска да направи нещо намира средства, който не иска да направи нещо намира причини

Потребителски аватар
palante
Контакти:

Мнениеот palante » 27 яну 2009 22:14

Утре другия ден ще земи излезни новина от сорта Бербатов спал с някоя манекента да речем и ще има теми от сорта Бербатов спа с тая, Гонзо с коя спа?Да се снима момчето бе ся му е момента после да му свърши кариера какво ще прави?
"Хем знам, че с три жени е тъпо, ама кво да ги правя, като били приятелки и движели навсякъде заедно"

dani***
Контакти:

Мнениеот dani*** » 27 яну 2009 22:40

Стига глупости..Феновете на Левски отдавна знаят, че техните играчи не се котират в Европа.Ти какво целиш, като говориш за Гонзо, като точно този рогач наистина ни е вкарвал 15 пъти, иронично е, но е факт.Той е звезда за местна консумация -да, Бербо е светвно звезда -да, но тези неща ги знаем всички и, Албенче, наистина не ми е ясно какво точно искаш да кажеш....

gstyle777
Контакти:

Мнениеот gstyle777 » 27 яну 2009 23:13

dani*** написа:Стига глупости..Феновете на Левски отдавна знаят, че техните играчи не се котират в Европа.Ти какво целиш, като говориш за Гонзо, като точно този рогач наистина ни е вкарвал 15 пъти, иронично е, но е факт.Той е звезда за местна консумация -да, Бербо е светвно звезда -да, но тези неща ги знаем всички и, Албенче, наистина не ми е ясно какво точно искаш да кажеш....
ISKA DA DRAZNI GOVEDATA ZARADI DUSPATA SRE6TU BATE ;)
CSKA SOFIA - THE CHAMPION OF BULGARIA

Потребителски аватар
31titli
Контакти:

Мнениеот 31titli » 27 яну 2009 23:33

Ми,Гонзо игра цял живот на герена. Що да не вкара и 20! Ако Бербо е в ЦСКА, уефс*ки щеше да е без фенове!!!

SS Lazio

Мнениеот SS Lazio » 27 яну 2009 23:45

31titli написа:Ми,Гонзо игра цял живот на герена. Що да не вкара и 20! Ако Бербо е в ЦСКА, уефс*ки щеше да е без фенове!!!

Ако Барби беше останал в цецека щеше да се откаже от футбола преди 9г. Как това ще доведе до отлив на сини фенове е ясно само на твоя милост и на чичо пенчо може би

Потребителски аватар
plamen etov
Контакти:

Мнениеот plamen etov » 28 яну 2009 10:00

Момчета ,то няма място за сравнение,единия е звезда от световна величина ,а другият е за местна - левскарска консумация :D :D :D Тъй че темата е безпредметна,само се дразните един друг!!!! :o :o :o :o :o :o
ЛОКО Е В МОЕТО СЪРЦЕ КОТКОВ И НАЧКО ВОДЯТ КЪМ ПОБЕДИ САМО ЛОКО!!!:drunk: :bg:
модератор Локо Сф.

Потребителски аватар
lakito7

Мнениеот lakito7 » 28 яну 2009 12:34

Защо ли,никога не чувам някой цесекист да споменава техния си отбор,а все говорят я за Барса или за Манчестър или за някой си друг отбор в чужбина.Това според мен означава,че са отбор без дух,без нормална история и още по-ненормално бъдеще.
Какво би ме касаело мен,че някой футболист от Левски е много добър в някой си чужд отбор.И понеже сега се говори за Бербатов,бих попитал цесекарите,дали в германия феновете на байер тръбятнавсякъде,че той е техен играч. И как така той е точно ваш играч,след като при вас е играл за най-кратко време,а и в Германия го научиха на истински футбол.
България е нашата родина,
Апостолa е нашия баща,
"Георги Аспарухов" е стадиона,
a Левски е в нашите сърца!

http://www.cashfiesta.com/php/join.php?ref=lakito7

Върни се в “ЦСКА”