Новият Ники Александров

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Re: Новият Ники Александров

Мнениеот vaskonti » 20 яну 2012 20:34

Sleepwalker написа:
vaskonti написа:Левски единствено е споменат наред с други отбори като един от конкурентите за титлата, нищо повече. Ако те притеснява определението му за неофициалната държавна подкрепа, малко или много има някакво основание за това заради изказванията и действията на премиера.

А нима напоследък държавата не оказва помощ под една или друга форма на други отбори? Да не би само Левски да е "намазал" нещо, та това да се изтъква едва ли не в негативна светлина? Или е просто поредният израз на злоба от страна на автора? Прекалено е прозрачен Александров.

Другите отбори не са конкуренти за титлата. А очевидно това в случая е определящото да бъде споменат Левски, ползването на държавна помощ се споменава за да се подчертае, че Левски не е толкова беззъб както уж изглеждаше есента. Няма как да не признаеш, че ако не бяха тези промени, които станаха и които се очертава да станат, отборът ви трудно щеше да бъде реален конкурент - с треньор Сухия(например) и Гонзо за директор. На практика точно намесата на премиера донесе сериозната промяна при вас. Така че...
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Chivas
Контакти:

Мнениеот Chivas » 20 яну 2012 20:52

Къде точно е проблема Ники Александров да вмъкне нещо и за сините дружки в статията си? Тя като цяло е насочена към червената общност, а на останалите като не им харесва просто да не я четат. Ники е един от най-добрите и свежи журналисти в България с малко по-различно мислене. Напълно нормално си е да има и лека закачка към Левски, това се харесва на червената общност, към която е насочена статията. Какво подскачате като ощипани моми? Свобода на словото, приятели. Четете си д*н балон и 7 дни спорт там всичко е в ярко сини краски. Аста луего!
ЦСКА - На терена и в живота !!!

Потребителски аватар
deepblue
Контакти:

Мнениеот deepblue » 20 яну 2012 20:53

Kakwo e nowoto na N.A :?:

АБВ...
Какво е новото на Ники Александров? Някой би ли ми обяснил заглавието, моля. :)
Последна промяна от deepblue на 20 яну 2012 20:59, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
anro
Контакти:

Мнениеот anro » 20 яну 2012 20:57

Ники си лае ,но Левски върви към титлата ! :cry:

Потребителски аватар
anro
Контакти:

Мнениеот anro » 20 яну 2012 21:00

Chivas написа:Къде точно е проблема Ники Александров да вмъкне нещо и за сините дружки в статията си? Тя като цяло е насочена към червената общност, а на останалите като не им харесва просто да не я четат. Ники е един от най-добрите и свежи журналисти в България с малко по-различно мислене. Напълно нормално си е да има и лека закачка към Левски, това се харесва на червената общност, към която е насочена статията. Какво подскачате като ощипани моми? Свобода на словото, приятели. Четете си д*н балон и 7 дни спорт там всичко е в ярко сини краски. Аста луего!

Малко се приближава до лейди га-га затова ако ти е интересен чети си га -га той е по добър в закачките към левски

Chivas
Контакти:

Мнениеот Chivas » 20 яну 2012 21:11

Въобще не се доближава до лейди га-га. Единия живее във филми от миналото, а другия пуска леки закачки. Много сте чувствителни нещо ?
ЦСКА - На терена и в живота !!!

Потребителски аватар
deepblue
Контакти:

Мнениеот deepblue » 20 яну 2012 21:29

anro написа:Малко се приближава до лейди га-га затова ако ти е интересен чети си га -га той е по добър в закачките към левски

Според мен разликата е от земята до небето. Ники е добър журналист, изключая фенските му пристрастия, които явно не може да обуздае :)
Докато "внукът на сталин" е откровен психопат, тотално скъсал с реалността, и кара само на гагенератора :) :) :)
[offtopic]Изображение[/offtopic]

st.todorov
Контакти:

Мнениеот st.todorov » 20 яну 2012 21:31

Новият Ники Александров ли ? дано да няма още един спортен журналист (спортен драскач) като него!Първият си мач който съм гледал беше мачът България-Китай 2:0 през далечната 1954 г.в Пловдив на стадион 9-ти септември.Оттогава до сега не съм чул,видял,слушал по-необективен спортен журналист от него:никога не пада по гръб като котките-ЦСКА губи мач,но той винаги извърта въпросът,питаш го директно нещо-почва да говори за Левски,и т.н. Ники,да беше се захванал със философията ,щеше да те харесват хората а сега-когато те слушам да говориш-спирам звука на радиото,сигурен съм ,че повече от половината радиослушатели не те одобряват,как ли те търпи Томислав ?

ilko79
Контакти:

Мнениеот ilko79 » 20 яну 2012 21:46

Точно "новият" Ники Александров беше най-деен при живата верига на армията, както и при репортажите от същата случка. Така че, да не се прави чак на ощипана мома.

NAKEV
Контакти:

Мнениеот NAKEV » 20 яну 2012 21:54

Sleepwalker написа:Колко е обективен Александров? Това е просто едно негово мнение, нищо повече. И за пореден път ми прави изключително лошо впечатление, че не пропуска да се заяде с Левски. Това неговото е уникално - един път в тоя ферман споменава сините и веднага им лепва някакъв етикет - този път са "новия откъм неофициална държавна подкрепа Левски"...Забелязал съм, че какъвто и коментар да напише, каквато и тема да се опита да развие, винаги някъде успява да намеси Левски и то така, че да ги заяде за щяло и нещяло, без да има и най-малка връзка със статията! Просто неговата фенщина и комплексарщина нямат край и точно те му пречат да стане един читав журналист! Тъпо, много тъпо от негова страна! :|

Никито ако си плюе по ЦСКА нема кой да му дръпне шалтера.........а аз като се опитам да изразя обективно мнение и веднага ме наказват без да съм псувал и без да съм се заяждал с цел да внеса интрига.Какво е това нещо?

Върни се в “ЦСКА”