ИСТИНСКИЯ №1 НА БЪЛГАРИЯ С ДОКАЗАТЕЛСТВО!!!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: ИСТИНСКИЯ №1 НА БЪЛГАРИЯ С ДОКАЗАТЕЛСТВО!!!
А КОИ СА леФски, ЧЕ ДА ТРЯБВА ДА ИМ СЕ ВКАРВАТ ГОРОВЕ? БЕРБАТОВ ВКАРВА НА БАРСА, ЛИВЪРПУЛ, ЧЕЛСИ, РЕАЛ, РОМА И Т.Н. ... ЗА ГОВЕДАТА ИМ БАТЭ, ЖИЛИНА И ТАМПЕРЕ ДА ИМ ГО ВКАРМАТ! НА ГРАНДОВЕТЕ ИМ ГО ВКАРВА БЕРБАТОВ!
За разлика от един друг футболист, Гонзо е бил на световно първенство и има записани минути.
А някои може ли да ми каже на колко световни първенства е бил Бербатов

Боже..боже,колко тъпа тема и колко малоумници които веднага изпадат в истерия! Че Бербо е голям играч,спор няма,че Петков е добър вратар - също! Кому е нужно това дребнаво джавкане,след като и на двамата им е през оная работа, Вие какво си пишете!Не виждате ли, че добрите ни футболисти се топят като снега,ами пишете само и само от злоба! От това файда няма!!!

МАЛЕЕЕЕ .... ХАХАХАХ Колко гола бил вкарал Берба на Леффски - хааххаха , че Леффски кви са бе !?!? Берба е вкарвал на Реал Мадрид , Юнайтед , Арсенал , Челси ... ?!?! А Гонзууу на кой е вкарвал ? - На ЦСКА и ?!? Какво от това ?!?! Гонзу играе в леффски , а Берба в Юнайтед ...
Все едно да сравнявате килограмите на един Слон и на една муха ... Мале вие съвсем се издухахте в тоя форум ... Взели да ми сравняват Берба с Гонзо -

Все едно да сравнявате килограмите на един Слон и на една муха ... Мале вие съвсем се издухахте в тоя форум ... Взели да ми сравняват Берба с Гонзо -

GLORY GLORY MANCHESTER UNITED
angelov написа:За разлика от един друг футболист, Гонзо е бил на световно първенство и има записани минути.
На колкото Европейски е бил Гондзу, на толкова световни е бил и Бербатов... Толкова сте жалки, че вече и за някви такива смешни статистики се хващате... СМЕШНИ СТЕ!
Gonzo ima 4 gola za nacionalnia otbor!Edin ot tiah vkara prez 2001-va v gostuvane na Severna irlandia v kvalifikacia za Mondial 2002!Bihme gi s 1:0.Na vsichki negovi kritici preporuchvam da vidiat gola!
Последна промяна от stenly на 24 яну 2009 22:44, променено общо 1 път.
Причина: Пиши на кирилица, моля!
Причина: Пиши на кирилица, моля!
Save Ukraine!
goteborg написа:Gonzo ima 4 gola za nacionalnia otbor!Edin ot tiah vkara prez 2001-va v gostuvane na Severna irlandia v kvalifikacia za Mondial 2002!Bihme gi s 1:0.Na vsichki negovi kritici preporuchvam da vidiat gola!
Страшен гол! Направо се чудя как не му дадоха Златната топка за тоя гол?!
sinister написа:[b]КОЛКО ГОЛА ИМА ГОНЗО ЗА НАЦИОНАЛА -
1.НУЛА
2.ЕДИН
3.ДВА
АЙДЕ ДА ВИДИМ КОЙ ЩЕ ПОЗНАЕ ВЕРНИА ОТГОВОР[/b]
1962 добави още един въпрос, а именно колко
гола Гонзо е отбелязъл във вашата врата!
Защо се хабите бре момчета?Ами Барби има още мъничко хляб да яде докато направи 48 гола в националния.Точно толкова е вкарал батко му Зума.Не, че няма да го мине по голове, ама поне изчакайте малко пък тогава говорете, че Барби има най-много голове.
-
- Контакти:
angelov написа:За разлика от един друг футболист, Гонзо е бил на световно първенство и има записани минути.
Или колко титли има в историята си на футболист