Контролата утре ЦСКА - Балтика
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- levskar in CY
- Контакти:
Re: Контролата утре ЦСКА - Балтика
А ИНАЧЕ ЗА МАЧА УТРЕ ВЪОБЩЕ НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА ДАЛИ ЩЕ БИЕМ ИЛИ НЕ.
И ДА ПАДНЕМ НЕ МИ ПУКА.РАЗБИРА СЕ ПО ДОБРЕ Е ДА БИЕМ.
НЯМА НИЩО ЗАДЪЛЖИТЕЛНО.
ИСКАМ САМО КАТО ПОЧНЕ ПОЛУСЕЗОНА ДА БИЕМ.И ДА СМЕ ШАМПИОНИ.
А ФК КАЛЪФКА ДА СЕ РАДВА НА КОНТРОЛИТЕ.
ТЕ СЛЕД ТОЛКОЗ МЪКА ДРУГА УТЕХА НЕМАТ

И ДА ПАДНЕМ НЕ МИ ПУКА.РАЗБИРА СЕ ПО ДОБРЕ Е ДА БИЕМ.
НЯМА НИЩО ЗАДЪЛЖИТЕЛНО.
ИСКАМ САМО КАТО ПОЧНЕ ПОЛУСЕЗОНА ДА БИЕМ.И ДА СМЕ ШАМПИОНИ.
А ФК КАЛЪФКА ДА СЕ РАДВА НА КОНТРОЛИТЕ.
ТЕ СЛЕД ТОЛКОЗ МЪКА ДРУГА УТЕХА НЕМАТ

Само да ви кажа, че Балтика всъщност е заводски отбор. Това е пивоварна, най-известната марка руска бира. Нищо лично, просто се набива в очи, че едните ги канят за контроли европейски шампиони,другите се молят на руснаци за спаринг
djonik написа:Само да ви кажа, че Балтика всъщност е заводски отбор. Това е пивоварна, най-известната марка руска бира. Нищо лично, просто се набива в очи, че едните ги канят за контроли европейски шампиони,другите се молят на руснаци за спаринг
СОРИ АМА НЕ Е ЗАВОДСКИ ОТБОР.
ПАК НЕЩО НЕ СТЕ РАЗБРАЛИ.
ТОКУ ЩО ПРОВЕРИХ НА САЙТА НА ФК БАЛТИКА.
ЛЕФСКАР ДА НЕ ЛЪЖЕ - ИМА ЛИ?
Очаквам победа за ЦСКА!
Дано някои от новите попълнения се разпишат в мача. 

Някой пак е забравил да затвори обора и говедада са излезли на паша...
Ама много спецове тука, ей - Балтика бил отбор на пивоварна
Чул той там за някаква руска бира - и готово, изцвъкал умнотията.....
djonik - важна е самата подготовка и как играе нашия отбор а противниците на този етап не са толкова важни - важното е да не се ритат като говеда цял мач и да контузят половината отбор по време на подготовката...
А на европейските шампиони ще им дойде реда, не се тревожи....
Ти по-добре се моли ония миньори от Донецк да не го вземат насериозно спаринга с вас, че току виж сте отнесли 6-7 гайлета като едното нищо....и после кокалчето има да се чуди откъде ви е дошло...
Айде стига толкова внимание на говедата...
Сега за контролата - всички очакваме една добра проверка, с повечко червени голове...
Жалко, че няма да дават мача никъде - исках да видя Пиетробон, Алауса и Ходжата доколко вече са се адаптирали към отбора....
Този Алауса на първо четене за мен е нещо средно между Ней и Мукаси, въпроса е дали Пената ще го изчака да се адаптира...
Това е положението - ЦСКА е шампион, останалите да се нареждат отново зад нас!!!

Ама много спецове тука, ей - Балтика бил отбор на пивоварна

Чул той там за някаква руска бира - и готово, изцвъкал умнотията.....

djonik - важна е самата подготовка и как играе нашия отбор а противниците на този етап не са толкова важни - важното е да не се ритат като говеда цял мач и да контузят половината отбор по време на подготовката...
А на европейските шампиони ще им дойде реда, не се тревожи....
Ти по-добре се моли ония миньори от Донецк да не го вземат насериозно спаринга с вас, че току виж сте отнесли 6-7 гайлета като едното нищо....и после кокалчето има да се чуди откъде ви е дошло...

Айде стига толкова внимание на говедата...

Сега за контролата - всички очакваме една добра проверка, с повечко червени голове...
Жалко, че няма да дават мача никъде - исках да видя Пиетробон, Алауса и Ходжата доколко вече са се адаптирали към отбора....
Този Алауса на първо четене за мен е нещо средно между Ней и Мукаси, въпроса е дали Пената ще го изчака да се адаптира...
Това е положението - ЦСКА е шампион, останалите да се нареждат отново зад нас!!!

...А НИЕ СМЕ : ЦСКА!!!