стичо написа:СТАЛИН написа:Това го пишеше във вестник Телеграф.Това наистина е вярно и е много жалко

Но каквато ни е скапана държавата норомално да е така

По важни за децата в БГ са тревата алкохола цигарите хероина и тем подобни

Кво да им пука че физическото им състояние е на нивото на един пенсионер

От нас зависи да променим това!Сигурен съм че,в всяко дете дреме спортист!

Но родителите,училището,клубовете и най вече държавата,не прави нищо за тези деца!

Човек,родителите са толкова виновни,колкото и самите деца.Живеем във време в което на пишлеметата 0т 5 годишни им взимат компове и вместо по игрищата ,разцъкват ФИФА и НБА лайв,щото е много по - лесно зад компа,щото няма да се потиш ше ядеш боклуци и ще си някой,а като дойдеш на терена ще те ритат,ще те болят ръцете я краката.Смешно и жалко е,то за тва и много дебелаци се навъдиха...Спортната култура е нулева мой,даже е отрицателна...На 23 съм,от Ямбол... Почти поименно мога да ти изброя пишлеметата дето спортуват...,ама то се и вижда училищните площадки празни,игрищата също...
Държавата също може да предприеме някви мери,мероприятия и такива неща... Здрав дух,здраво тяло... Не съм спирал да спортувам от както бях на 9-10 години...ама то си е до създаване на навици.За наркотици и алкохол ,не искам да говоря защото е плачевно...
Има,един филм "Super Size me" , гледай го...нещата отиват в атзи посока...