Най-краткия път за Европа минава през ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

1962

Re: Най-краткия път за Европа минава през ЦСКА

Мнениеот 1962 » 21 яну 2009 13:57

0007 написа:ЦЦЦ=кажете ми някой футболист излязъл от вашата школа от 20 години насам.

Л .ПЕНЕВ С НАД 100гола в ИСПАНИЯ. Е. КОСТАДИНОВ -ПОРТО БАЙЕРН

OBI4AM LEVSKI
Контакти:

Мнениеот OBI4AM LEVSKI » 21 яну 2009 14:01

0007 написа:ЦЦЦ=кажете ми някой футболист излязъл от вашата школа от 20 години насам.

Школа на ЦСКА???Ти шегуваш ли се,те винаги са крали,това им е в гена,типични комунисти!Справка-днешното управление и оценката от Европа за тези крадци,то това е оценка и за рожбата им-ЦДНА!

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 21 яну 2009 14:01

ЦЦЦ=кажете ми някой футболист излязъл от вашата школа от 20 години насам.

Ще получиш отговор,когато кажеш кой футболист,излязъл от подуенския обор е получил признание в Европа през последнитв 15000 години ;)
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Мнениеот 0007 » 21 яну 2009 14:03

Old_death написа:

Ще получиш отговор,когато кажеш кой футболист,излязъл от подуенския обор е получил признание в Европа през последнитв 15000 години ;)

Нито Бербатов нито Стилиян нито Стоичков са излязли от вашата школа така че....Само Д.Пенев,който и дядовците не го помнят вече.И тва ли са ви многото-Лубо Пенев и Костадинов :D
Изображение
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.

Потребителски аватар
popaj
Контакти:

Мнениеот popaj » 21 яну 2009 14:05

АБЕ,ПИЧ,ТИ ЛУД ЛИ СИ....ПЪРВИТЕ ПРОФЕСИОНАЛНИ ДОГОВОРИ НА ТЕЗИ ПОСЛЕДНИТЕ ТРИМА СА С ЦСКА.РОМЪТ ОТ ЛОМ,КОЙТО ВКАРА ПОЧЕТНИЯ ВИ ГОЛ В ШЛ СОФИЯНЕЦ ЛИ Е?ВПРОЧЕМ,ТОЙ КЪДЕ Е СЕГА?В РОМА,ЛАЦИО,ВАЛЕНСИЯ.....????А?КЪДЕ Е?КЪДЕ ЩЕ ОТИДЕ ХИЧО,А?В АНАДОЛА ИЛИ В ИЗРАЕЛ.В НАЙ-ДОБРИЯ СЛУЧАЙ -В ПЕТНАЙСТА БУНДЕСЛИГА,ДА НОСИ ТОПКИТЕ НА ТИТУЛЯРИТЕ.ТОВА ВИ Е СЪДБАТА,ПРИЕМЕТЕ Я.ПО МАЛКО БОЛИ ТАКА.... :mrgreen:

OBI4AM LEVSKI
Контакти:

Мнениеот OBI4AM LEVSKI » 21 яну 2009 14:06

Old_death написа:

Фред Флинстоун-преди 13000 години,помниш ли го? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Виж,прасчо,аз мисля,че не е случайно,че в една и съща година спряха парите от Европа и спряха ВАС за Европа,причината е една-КОМУНИЗЪМ!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

STRANGER
Контакти:

Мнениеот STRANGER » 21 яну 2009 14:07

Подуенски малоумник. Не намесвай Европа в далаверите на БФС-ДПС.
За 100 години история , не сте дали един значим футболист на Европа.
Кварталните ви" легенди" се провалиха там до един.
Това не е проклятие. Това е закономерност.

Потребителски аватар
popaj
Контакти:

Мнениеот popaj » 21 яну 2009 14:13

1962 написа:

Л .ПЕНЕВ С НАД 100гола в ИСПАНИЯ. Е. КОСТАДИНОВ -ПОРТО БАЙЕРН

СТОИЧКОВ,КОСТАДИНОВ И БЕРБАТОВ СА ИГРАЛИ ВЪВ ФИНАЛНИТЕ МАЧОВЕ ЗА ЕВРОТУРНИРИТЕ.КОСТАДИНОВ ВКАРА ГОЛ ЗА БАЙЕРН НА ФИНАЛА,СТОИЧКОВ,ОСВЕН,ЧЕ ИМА ДВА ФИНАЛА И ЕДНА КУПА,ВКАРА НА ФИНАЛА ЗА СВЕТОВНАТА КУПА.БЕРБАТОВ ИГРА ФИНАЛ ЗА ШЛ ОЩЕ КАТО БЕБЕ И САМО КАСИЯС СПАСИ РЕАЛ ОТ НЕГОВО ПОПАДЕНИЕ....
ПЕНЕВ И СТОИЧКОВ СА В ТОП 100-ПО НАД СТО ГОЛА В ПРИМЕРА ДИВИСИОН,МИТКО Е ГОЛМАЙСТОР НА НАЦИОНАЛНИЯ ОТБОР ЗА ВСИЧКИ ВРЕМЕНА.....ЗА КАКВО,ИЗОБЩО СИ ГОВОРИМ????

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 21 яну 2009 14:18

Школа на ЦСКА???Ти шегуваш ли се,те винаги са крали,това им е в гена,типични комунисти!Справка-днешното управление и оценката от Европа за тези крадци,то това е оценка и за рожбата им-ЦДНА!

Кражбата на чужди футболисти е ваш приоритет.Не прехвърляй вашите грахове на чужд гръб!За справка трансферите на Христов и на да Коща!Фактът че се подиграваш на школата на ЦСКА говори много зле за футболната ти култура.Л. Пенев и Е .Костадинов са плод на нашата школа.Те спечелиха шампионска титла в Испания и Германия,както и купата на Испания и Уефа.Това са фактите.Сега кажи името на едно младо рогато,постигнало тия успехи и аз ще замълча!!!Тук не искам да коментирам имената на всички останали,които предпочетоха да играят за отбор,гарантиращ им успех в силен европейски клуб, а не евентуален трансфер в Турция или Израел!!!Да ти говорят нещо имената на Стоичков,Лечков,Т.Иванов и много други???Когато фактите говорят,само болното от синя крава говедо,се обажда ;)
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
стичо
Контакти:

Мнениеот стичо » 21 яну 2009 14:18

Кво си чешате гъдела?Важни са успехите на един отбор,а не продадените футболисти.Сигурно сме последните идиоти на тази планета,които се радват на това че добрите футболисти ни напускат!Ние сме като някакви дечица,които се радват като ги викнат батковците да ритат с тях!Разберете че няма да имаме силно първенство,докъто е така.Камо ли да извадим силен отбор за евро турнири! :roll: :shock:

Върни се в “ЦСКА”