Иван Караджов напусна заради неполучени заплати
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Иван Караджов напусна заради неполучени заплати
Това е отговора на Радуканов към Титаните - Караджов и Йовановски и то преди мача с Литекс !
peliforewer написа:Колкото и заплати да имаш да вземаш два дни преди най-важният мач на отбора да напуснеш ,показва колко ти пука за ЦСКА и за феновете.Караджов доста пари е взел от ЦСКА ,баща му също няма да го остави гладен.Ако си беше изиграл сезона и после си оправя отношението с ръководството щях да го разбера,но сега за мен е едно продажно леке,което досега е бил в ЦСКА само благодарение на парите на баща си.Чувам че и Йовановски изчезнал от отбора,ако по някакъв начин се появят в Ботев Пд трябва да си преосмислим отношението към М.Радуканов.
Абсолютно същото щях да напиша ... остават 3 мача до края и то какви !
Ако е истина нищо не оправдава лекенцето Караджов , никой не е по-голям от ЦСКА , колкото до македончето ми стана ясно още на полувремето с Ботев Вр, че потегля към Ботев при Радуканов.
Люляк, май, финал за купа
дузпи, шут, греда и супа
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!
дузпи, шут, греда и супа
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!
peliforewer написа:Колкото и заплати да имаш да вземаш два дни преди най-важният мач на отбора да напуснеш ,показва колко ти пука за ЦСКА и за феновете.Караджов доста пари е взел от ЦСКА ,баща му също няма да го остави гладен.Ако си беше изиграл сезона и после си оправя отношението с ръководството щях да го разбера,но сега за мен е едно продажно леке,което досега е бил в ЦСКА само благодарение на парите на баща си.Чувам че и Йовановски изчезнал от отбора,ако по някакъв начин се появят в Ботев Пд трябва да си преосмислим отношението към М.Радуканов.
Какво означава "два дни преди най-важния мач". Правилно е постъпил Караджов. Дали той, дали мениджър или някой адвокат го е посъветвал, няма значение. Важното е, че си търси и прилага правата. Подкрепям! Трябва най-после българските работодатели (не само във футбола) да се научаат да спазват правата на служителите си. Но, без ние като такива, да си ги търсим сами, няма как да стане...
[center]
[/center]

ЦСКА-р написа:Пак ше се почне с ВЪН БОКЛУЦИТЕ май май!!! Аман се каза от тия боклуции!!! Писна ми!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ами натам отиват май нещата... Скоро ще се чуе и за други разтрогнати договори с това неплащане.
Сутринта чета ЦСКА взема каре от Литекс, на обяд чета Караджов разтрогна заради неполучени заплати, интересно довечера какво ще прочета точно 

Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.
http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството
http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството
urkoto написа:Сутринта чета ЦСКА взема каре от Литекс, на обяд чета Караджов разтрогна заради неполучени заплати, интересно довечера какво ще прочета точно
Това е като преди отнемането на лиценза, то небеше разтрогване, продажби, секс, оргий и пияници! Писна ми от тия изчадия ПЕРНИШКИ, от 6 години гледаме как нашият отбор го влачат без идея за бъдещето!
metodito написа:Captain Stottlemeyer написа:
разменяш буквичките в "онлайн" и придобиваш представа....

PR_CSKA написа:Голям чорбар е Караджата, 2 дни преди мача заради 2 заплати ад напуска клуба. Пълен боклук. Първо си мислех че е някаква шега, преди мача с Литекс ама не. Дори мога да предполагам в кой клуб отивам :roll, по скоро го виждам в Литекс, ако не е там ще е Лудогорец.
От сбирките с клуба които сме правили знам, че нашите не проявяват интерес към него

- Udoji90
- Контакти:
Явно е истина, след като и в Гонг го написаха, но едва ли чак толкова ще липсва на отбора. Не вярвам останалите играчи да са толкова потресени от напускането на Караджов, че да налеят гипса в мача срещу Литекс. Да не говорим, че такива новини много често надъхват потърпевшия отбор.
Караджов е прав да си търси правата, но все си мисля, че поне можеше да дочака края на първия полусезон.
Караджов е прав да си търси правата, но все си мисля, че поне можеше да дочака края на първия полусезон.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
Най-накрая се отървахме от тоя смешник Караджов !!! САМО ЦСКА !!!
catch me ... if you can !