Тема за Драголюб Симонович
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- POPCORN
- Контакти:
Re: Дуци реално взе да тренира ЦСКА
и после тоя алкохолик ще ми вика... Аз съм най-големият застъпник на Радуканов!Ебати смешника гаден!Колко са лицемерни някой хора просто нямам думи!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Драголюб Симонович е много по-добър треньор от Милен Радуканов , с всичките ми уважения и благодарност към Радуканов и това което направи с ЦСКА в много труден момент за отбора, НО той загуби авторитета си в съблекаляната и позволи да му се качват на главата футболистите ( нека си припомним Зику как реагира на един мач, когато не започна титуляр и след този мач винаги беше титуляр или как се скараха Мораеш и Зику кой да изпълни дузпата след като треньора е казал кой да я изпълни ...) страшно талантлив треньор е Радуканов, но има още много да учи( особено в тактически план, където радуканов беше абсолютна нула!... и това се видя срещу Стяуа и срещу Славия ...) и мисля, че наистина достигна лимита си в ЦСКА. Според мен много навременна смяна защото се вижда и от космоса, че ЦСКА не играе играта която показваше през пролетта !!! Вижда се сериозен спад в играта на отбора, а футболистите са най-добрите в България. Ние феновете трябва да подкрепяме отбора в името на ЦСКА . Собствениците си дават парите в ЦСКА и е нормално да искат резултати и да станем шампиони, както и игри в Европа защото парите са там... Сигурен съм че и те като собственици искат 32-рата титла колкото и ние феновете, но за разлика от нас те си дават парите и за разлика от нас те имат правото да преценяват кой треньор да привлекат и кой и кога да освободят ... Който плаща той поръчва музиката !
catch me ... if you can !
То това беше ясно аз очаквах вместо дуци ангел червенков да е треньор но явно не са се разбрали. дуци според мен е по-добър треньор от милен и вижте само как левскарите се жалват от милен и хранят дуци. само си помислите защо е така. дали те не искаха след този достанич точно дуци да им стане треньор ама сега стана алкохолик. алкохолик е защото с децата успя да ги бие в сливен а после и х да им вземе. нека да изчакаме 3-4 мача да видиме отбора как ще играе и тогава да се нахвърляме с/у титаните или дуци или световната конспирация.
mon1nho написа:То това беше ясно аз очаквах вместо дуци ангел червенков да е треньор но явно не са се разбрали. дуци според мен е по-добър треньор от милен и вижте само как левскарите се жалват от милен и хранят дуци. само си помислите защо е така. дали те не искаха след този достанич точно дуци да им стане треньор ама сега стана алкохолик. алкохолик е защото с децата успя да ги бие в сливен а после и х да им вземе. нека да изчакаме 3-4 мача да видиме отбора как ще играе и тогава да се нахвърляме с/у титаните или дуци или световната конспирация.
Дуци нее никакъв треньор.Трябва Стойчо Младенов да стане треньор за да сме шампиони

ЕМИЛ написа:Само това да се чува.Щом ние сме слаби трябва и вие да сте такива.
Трагикомично изказване, да не кажа малоумно. Приказката за казана с българите в ада дето никой не го охранявал, се потвърждава за н-ти път. Вместо да се стараете сини, червени, бели и шарени да се вдигнете , вие злорадствате на другите. Следователно и Зимбабве ни изпревари в класацията на ФИФА. Догодина и Тувалу и Антигуа ще ни изпреварат. А що се късае пернишките боклу(кчии)ци, това дейстиве е върха на бездушието.Това че са собственици не им дава право да се гаврат с хората. Аз лично бих питал Милен : Защо не се махна когато ти натресоха пияндето от Сърбия ?
Parmalat написа:Титан работи против ЦСКА.Още се чудя как феновете на отбора въобще ги търпят.
За да се развива ЦСКА трябва пърео да се започне от базата.Стадиона,помощни игрища и т.н,а скоро чух,че ще закриват школата.
Може и да я закрият...след това директно в окръжната група!Няма как да са на по-високо ниво, ако нямат отбори във всички възрастови групи.
Чудно ми е, дотолкова ли не сте запознати с лицензионният правилник за първенството, та си пишете и вярвате на всякакви щуротии

Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
- blue avalanche
- Контакти:
Когато Симонович дойде в ЦСКА,на всички беше ясно какво ще последва!Само,че някои тук във форума се кълняха в ТИТАН,Радуканов и как всичко било тип-топ!
А ЦСКА скочиха срещу БТВ,когато обявиха,че Радуканов е "на изхвъргачката".
Толкова са жалки,че чак са смешни!

blue avalanche написа:Когато Симонович дойде в ЦСКА,на всички беше ясно какво ще последва!Само,че някои тук във форума се кълняха в ТИТАН,Радуканов и как всичко било тип-топ!А ЦСКА скочиха срещу БТВ,когато обявиха,че Радуканов е "на изхвъргачката".
Толкова са жалки,че чак са смешни!
Когато Дуци дойде в ЦСКА вие имахте тема във вашия форум в която единодушно искахте Дуци за треньор на левски,но след като дойде при нас вие го направихте "алкохолик, комарджия и не знам и какъв още " така че изобщо не обяснявай кой е жалък и кой смешен .... Петък е много близо а този път няма да има пощада и няма да ви простим ! САМО ЦСКА !!!
catch me ... if you can !
-
Мислех, че втори като христолов няма да се роди, оказа се, че се е родил, в Перник. 

Левскар съм и в червата,но Дуци е със 100 класи над Гонзо...за съжаление.И ще го изпитаме много скоро това:(