СТАЛИН написа:goteborg написа::D Smeshnici,putka vi maichina i na dvamata...
Ti mai si spermo galta4 ako mi iska6 spermata samo kaji nqma problem
КАК МОЖЕ ДА СИ СЛОЖИШ ЗА НИК ИМЕТО НА ЧОВЕК УБИЛ 40 МИЛ. НЕВИННИ ДУШИ В ЛАГЕРИТЕ?
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
СТАЛИН написа:goteborg написа::D Smeshnici,putka vi maichina i na dvamata...
[/center]golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите...
River Plate написа:СТАЛИН написа:goteborg написа::D Smeshnici,putka vi maichina i na dvamata...
КАК МОЖЕ ДА СИ СЛОЖИШ ЗА НИК ИМЕТО НА ЧОВЕК УБИЛ 40 МИЛ. НЕВИННИ ДУШИ В ЛАГЕРИТЕ?
СТАЛИН написа:Ako ne e bil Stali Evropa 6te6e da bade upravlqvana v momenta ot nacisti a gerb na balgarskoto zname 6te6e da e svastikata
[/center]golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите...
River Plate написа:СТАЛИН написа:Ako ne e bil Stali Evropa 6te6e da bade upravlqvana v momenta ot nacisti a gerb na balgarskoto zname 6te6e da e svastikata
Още една причина да го мразиш
СТАЛИН написа:River Plate написа:СТАЛИН написа:Ako ne e bil Stali Evropa 6te6e da bade upravlqvana v momenta ot nacisti a gerb na balgarskoto zname 6te6e da e svastikata
Още една причина да го мразиш
Na men mi haresva
goteborg написа:Are be duhlio,"stalin",puskai nova tema,bavish se.Ili naduvash na g.a.kavala?
Ne e ot nashte,ne vijdash li kak vuzhvaliava g.a.?River Plate написа:goteborg написа:Are be duhlio,"stalin",puskai nova tema,bavish se.Ili naduvash na g.a.kavala?
Само ти ли неразба, че тоя си е от ваще?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 12 госта