Не ми изглежда много достоверно поднесена информацията без "извънредно" което слагат при доказни подобни новини.
Още повече, че това го четох днес в 7 дни спорт... демек статията са я писали петър за да излезе в съботния брой и чак сега в гонг... странно ми изглежда
Официално:Димитър Пенев е новият треньор на ЦСКA
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Слухът в ЦСКА става истина: Пенев сменя Радуканов!
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Според мен е гавра в ЦСКА и Левски всяка година да се сменят треньори, тук всичко се прави от ден за ден, ебати.
''Глупакът има голямо предимство пред образования човек, той винаги е доволен от себе си'': Наполеон Бонапарт
''Зная защо има толкова много хора, които обичат да цепят дърва. В тази дейност те незабавно виждат резултатите'': Айнщайн
''Зная защо има толкова много хора, които обичат да цепят дърва. В тази дейност те незабавно виждат резултатите'': Айнщайн
az sym dowolen от много време несме имали по слб треньор с толкова добри играчи даже много се забавиха трябваше веднага след мача в ромъния да го махнат
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.
- ASENOVSKI VOYN
- Контакти:
Нека застанем мирно пред Генералисимус Димитър Пенев !!!
Нека застанем мирно пред Генералисимус Димитър Пенев
Съдбата на Чичо Митко е една и съща всеки път, а именно, когато нещата в ЦСКА стигнат критичната точка и няма повече на къде да вървят по-зле, той идва и се нагърбва да оправя бакиите на другите. Този път ще се опита да спаси титлата, която тези преди него почти изгубиха.
Чичо Митко ще го направи не заради премията ( 25 000 ) в края на сезона, а заради безрезервната си любов към ЦСКА, която я е доказвал неведнъж през годините. Той може да види неща, които ние простосмъртните не можем. А ние може да бъдем сигурни в :
1) Никога няма да се оплаче дори и цялата стартова единадесеторка да се контузи на веднъж, а просто ще отиде до школата ще избере единадесет юноши, и ще победи.
2) Никога няма да го чуете да мрънка за пари.
3) Никога няма да се поколебае да извади от стартовият състав някой самозабравил се и мързелив звездалинчо, и да пусне на негово място някой кадърен, перспективен и много работлив юноша, защото за Чичо Митко никой хе е по-голям от ЦСКА.
Мога да продължа да изброявам още и още но няма смисъл, защото всеки, които обича ЦСКА знае какво символизира името на Димитър Пенев . Точно за това съм 100% сигурен, че нито един истински фен на ЦСКА не би се осмелил да оспорва решението на М.Борисов и И.иванов да покажат вратата на Радуканов и на негово място да назначат Димитър Пенев.
За това мога да издам следните заповеди :
АРМЕЙЦИ РАВНИС
АРМЕЙЦИ МИРНО
ЗА ПОЧЕСТ
ДА ПОСРЕЩНЕМ Генералисимус Димитър Пенев
УРААААААА
ВНИМАНИЕ

Вторник 25.10. 2011г. от 19:00 в зала "АРЕНА АРМЕЕЦ" всички истински АРМЕЙЦИ трябва да направим две неща :
Първо: Да станем на крака и посрещнем с мощни аплодисменти целият футболен отбор на ЦСКА, предвождан от новият спортно технически щаб начало на който ще е Генералисимус Димитър Пенев.
Второ: Безрезервна подкрепа на волейболният отбор на ЦСКА от първата до последната секунда на мача от ШАМПИОНСКАТА ВОЛЕЙБОЛНА ЛИГА !
Всички АРМЕЙЦИ ще бъдем там
А ТИ ЩЕ БЪДЕШ ЛИ ЕДИН ОТ НАС 

Съдбата на Чичо Митко е една и съща всеки път, а именно, когато нещата в ЦСКА стигнат критичната точка и няма повече на къде да вървят по-зле, той идва и се нагърбва да оправя бакиите на другите. Този път ще се опита да спаси титлата, която тези преди него почти изгубиха.
Чичо Митко ще го направи не заради премията ( 25 000 ) в края на сезона, а заради безрезервната си любов към ЦСКА, която я е доказвал неведнъж през годините. Той може да види неща, които ние простосмъртните не можем. А ние може да бъдем сигурни в :
1) Никога няма да се оплаче дори и цялата стартова единадесеторка да се контузи на веднъж, а просто ще отиде до школата ще избере единадесет юноши, и ще победи.
2) Никога няма да го чуете да мрънка за пари.
3) Никога няма да се поколебае да извади от стартовият състав някой самозабравил се и мързелив звездалинчо, и да пусне на негово място някой кадърен, перспективен и много работлив юноша, защото за Чичо Митко никой хе е по-голям от ЦСКА.
Мога да продължа да изброявам още и още но няма смисъл, защото всеки, които обича ЦСКА знае какво символизира името на Димитър Пенев . Точно за това съм 100% сигурен, че нито един истински фен на ЦСКА не би се осмелил да оспорва решението на М.Борисов и И.иванов да покажат вратата на Радуканов и на негово място да назначат Димитър Пенев.
За това мога да издам следните заповеди :
АРМЕЙЦИ РАВНИС

АРМЕЙЦИ МИРНО

ЗА ПОЧЕСТ

ДА ПОСРЕЩНЕМ Генералисимус Димитър Пенев

УРААААААА
ВНИМАНИЕ

Вторник 25.10. 2011г. от 19:00 в зала "АРЕНА АРМЕЕЦ" всички истински АРМЕЙЦИ трябва да направим две неща :
Първо: Да станем на крака и посрещнем с мощни аплодисменти целият футболен отбор на ЦСКА, предвождан от новият спортно технически щаб начало на който ще е Генералисимус Димитър Пенев.
Второ: Безрезервна подкрепа на волейболният отбор на ЦСКА от първата до последната секунда на мача от ШАМПИОНСКАТА ВОЛЕЙБОЛНА ЛИГА !
Всички АРМЕЙЦИ ще бъдем там

Последна промяна от ASENOVSKI VOYN на 23 окт 2011 01:52, променено общо 1 път.
9 МАРТ 1230 Битката при Клокотница
"В лято 6738, индикт 3 аз, Иван Асен, в Христа Бога верен цар и самодържец на българите, син на стария цар Асен, излязох на война в Романия и разбих гръцката войска, а самия цар кир Теодор Комнин взех в плен."
"В лято 6738, индикт 3 аз, Иван Асен, в Христа Бога верен цар и самодържец на българите, син на стария цар Асен, излязох на война в Романия и разбих гръцката войска, а самия цар кир Теодор Комнин взех в плен."
- delqnski47
- Контакти:
kiko75 написа:az sym dowolen от много време несме имали по слб треньор с толкова добри играчи даже много се забавиха трябваше веднага след мача в ромъния да го махнат
Ти пиян ли си бе,кви ги дрънкаш?
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
delqnski47 написа:Tommi написа:От една страна съжелявам, че сменят Радуканов преди мача с нас, но от друга страна се радвам, че точно Димитър Пенев ще е новият ви треньор.![]()
Може би наистина имате договорка с някой треньор (споменаваше се Тромбета, но може и да е друг), който ще дойде през зимата, а Пенев ще е временният вариант до края на полусезона.![]()
''Съжаляваш''?
Разбира се.

Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
Re: Нека застанем мирно пред Генералисимус Димитър Пенев !!!
Колега, какво ти стана бе?
- delqnski47
- Контакти:
Tommi написа:delqnski47 написа:Tommi написа:От една страна съжелявам, че сменят Радуканов преди мача с нас, но от друга страна се радвам, че точно Димитър Пенев ще е новият ви треньор.![]()
Може би наистина имате договорка с някой треньор (споменаваше се Тромбета, но може и да е друг), който ще дойде през зимата, а Пенев ще е временният вариант до края на полусезона.![]()
''Съжаляваш''?
Разбира се.Доволен съм от състоянието на отбора ви и от играта, която показвате.
Не мога да си обясня как Радуканов успя да ви убеди (ако не всички, то почти всички фенове), че сте много добър отбор, титлата ви е сигурна и трябва да се стягате за групите на ШЛ.
Еми и аз съм доволен от състоянието на отбора ви,да знаеш!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
Sofia.
Sofia.
delqnski47 написа:kiko75 написа:az sym dowolen от много време несме имали по слб треньор с толкова добри играчи даже много се забавиха трябваше веднага след мача в ромъния да го махнат
Ти пиян ли си бе,кви ги дрънкаш?
не пия и по слаб треньор сме нямали от джевизов насам данеби аз да пратих дюлгеров в монтана ? данеби аз да махнах акуаро защото коста циганина ще се обиди аз ли пускам делев вместо костов аз ли цяло лято отказвах на шефовете да ми вземат халф не Радоканов добре че имаме добър кодиционен иначе щяхме да сме смешни

в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.
- jembajemba
- Контакти:
А ние, ние сме идиоти......
(българите, цесекарите, всички).
Не може така през няколко месеца и да сменяме треньора. С такава политика и ръководство и Реал Мадрид би се затрил за няколко години, камо ли някой бългрски отбор. Баси простотията.
(българите, цесекарите, всички).
Не може така през няколко месеца и да сменяме треньора. С такава политика и ръководство и Реал Мадрид би се затрил за няколко години, камо ли някой бългрски отбор. Баси простотията.