Велизар Димитров: Наско Сираков ме искаше в Левски

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

dodo7271
Контакти:

Re: Велизар Димитров: Наско Сираков ме искаше в Левски

Мнениеот dodo7271 » 09 окт 2011 18:25

delqnski47 написа:
dodo7271 написа:Каквото и да говорите, каквото и да правите, пак до Левски опирате :) :) :) Така е, трябва винаги да се сравнявате и опитвате да доближавате до най-добрите. Нещо не разбирам. За вас нали ЦСКА е най-добрият отбор, най-великият? Левски да не е Реал Мадрид, та всяка залязваща звезда на червените говори за Левски и по този начин иска да припомни за своето съществуване? Странна работа. Това комплекс ли е, какво е?

Винаги съм се чудел на някои хора толкова ли обичат да се правят на три и половина...

Ще си останеш с чуденето. Факт ли е, че всеки ваш футболист или треньор използва Левски като опит да реанимира кариерата си? В последната седмица само това са Велизар и Стойчо Младенов. Ако не споменат Левски, няма да има тема в "Гонг", съответно и феновете няма да си спомнят за тях. Просто, но ефективно.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 09 окт 2011 18:39

dodo7271 написа:
delqnski47 написа:
dodo7271 написа:Каквото и да говорите, каквото и да правите, пак до Левски опирате :) :) :) Така е, трябва винаги да се сравнявате и опитвате да доближавате до най-добрите. Нещо не разбирам. За вас нали ЦСКА е най-добрият отбор, най-великият? Левски да не е Реал Мадрид, та всяка залязваща звезда на червените говори за Левски и по този начин иска да припомни за своето съществуване? Странна работа. Това комплекс ли е, какво е?

Винаги съм се чудел на някои хора толкова ли обичат да се правят на три и половина...

Ще си останеш с чуденето. Факт ли е, че всеки ваш футболист или треньор използва Левски като опит да реанимира кариерата си? В последната седмица само това са Велизар и Стойчо Младенов. Ако не споменат Левски, няма да има тема в "Гонг", съответно и феновете няма да си спомнят за тях. Просто, но ефективно.

Ти от Марс ли падаш,от оня ден ли гледаш футбол,та говориш такива работи....
ВСЕКИ наш футболист и треньор??Айде бе!
Какво толкова е казал Велизар не мога да разбера!Обидил ли ви е,нещо нередно ли е казал!Отговорил е на въпрос!Знам,че ЦСКА ти бърка много отзад като го чуеш,ама недей да си фантазираш!
Иначе ,ако искаш, можем да ти извадим ''матриaл'' от 2007 и интервютата на агент Тара и Сираков?Помня как ВСЕКИ ден четох по вестниците изказвания като ''Годината на свинята сме(съдейки по китайския календар)!Притеснен съм'' и други подобни провокации от тия двамата!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 09 окт 2011 18:43

dodo7271 написа:
vaskonti написа:Ще го питам тоя първокурсник. Ще го питам и какво значи да си вадиш общо заключение за хиляди човека на базата на отделно изказване на един човек. И то при положение, че подобни коментари има и във вашия форум.

А ти защо си вадиш такива заключения? "То щото вие не говорите само за ЦСКА.

Ми с твоите камъни по твоята глава...
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 09 окт 2011 20:09

А Денев го искали в Реал М...
"3 пъти шампион с ЦСКА, капитан на отбора,...,национал на България..."
Ми що отиде в Металург?

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 09 окт 2011 20:15

blue avalanche написа:А Денев го искали в Реал М...
Ми що отиде в Металург?

Какво му е на Металург? Приличен отбор, предложил в пъти по-голяма заплата на играча. Да ти припомням ли в какво положение беше ЦСКА при този трансфер? Дали е могло да се избира въобще?
А между другото, там не отиде ли и Зе?
[/center]

BOKA_PALRMO

Мнениеот BOKA_PALRMO » 11 окт 2011 10:43

ами ако беше дошъл в Левски, щеше да играе 1/4 финал в УЕФА, щеше да играе в групите на ШЛ срещу извънземната Барса и Челси на Бог Жозе...а в Цска к'вооо?-половин дузина калъфки, безлицензие,много бой от Левски и освирквания и обиди от лумпените на Дучето след всяка загуба :mrgreen:
Годините минават бавно,
калъфките множат се славно,
историята простичко говори-
без Милко Балев-ВЕЧНО ВТОРИ!

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 11 окт 2011 12:55

BOKA_PALRMO написа:ами ако беше дошъл в Левски, щеше да играе 1/4 финал в УЕФА, щеше да играе в групите на ШЛ срещу извънземната Барса и Челси на Бог Жозе...а в Цска к'вооо?-половин дузина калъфки, безлицензие,много бой от Левски и освирквания и обиди от лумпените на Дучето след всяка загуба :mrgreen:

С ЦСКА стана шампион 3 пъти. Калъфките друг ги обираше тогава :) Освен това победи европейския шампион на неговия стадион. Е, не е като да гледаш от близо как Барса играе, но все е нещо... :)
[/center]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 11 окт 2011 16:24

vaskonti написа:
Ми що отиде в Металург?

Какво му е на Металург? Приличен отбор, предложил в пъти по-голяма заплата на играча. Да ти припомням ли в какво положение беше ЦСКА при този трансфер? Дали е могло да се избира въобще?

Ами Зе не е капитан на ЦСКА,национал на България... :o И пак отиде там,дето пратиха 3-кратния шампион и капитан/национал. :oops:

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 11 окт 2011 17:09

blue avalanche написа:
vaskonti написа:
Ми що отиде в Металург?

Ами Зе не е капитан на ЦСКА,национал на България... :o И пак отиде там,дето пратиха 3-кратния шампион и капитан/национал. :oops:

За теб капитанът на ЦСКА и национал на България е достоен само за отбори като Барса, Порто, Спортинг и Валенсия ли? Свърши тая, нещо си сбъркал времето с 15-20 години...
Аз съм убеден, че 95% от играчите в Бразилия в 1-ва и 2-ра дивизия тук ще са звезди и готови за националния ни отбор. Както и 50% от 3-дивизия. Примери да искаш...
[/center]

Потребителски аватар
bobonikolov

Мнениеот bobonikolov » 11 окт 2011 18:01

vaskonti написа:
BOKA_PALRMO написа:ами ако беше дошъл в Левски, щеше да играе 1/4 финал в УЕФА, щеше да играе в групите на ШЛ срещу извънземната Барса и Челси на Бог Жозе...а в Цска к'вооо?-половин дузина калъфки, безлицензие,много бой от Левски и освирквания и обиди от лумпените на Дучето след всяка загуба :mrgreen:

С ЦСКА стана шампион 3 пъти. Калъфките друг ги обираше тогава :) Освен това победи европейския шампион на неговия стадион. Е, не е като да гледаш от близо как Барса играе, но все е нещо... :)

Не само че победи действащ европейски шампион с ЦСКА ами успя и гол да му вкара тук в София.Има победи над Левски игра и в групите на УЕФА.Ако беше отишъл в Левски щеше да бере срам падайки от извънземната Барса и Челси на Жозе с по 5 :0 и да се чуди къде да се скрие от срам,че са го били като маче в дирек....

Върни се в “ЦСКА”