Титуляр на ЦСКА със съмнения за сериозна контузия

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Re: Титуляр на ЦСКА със съмнения за сериозна контузия

Мнениеот vaskonti » 08 окт 2011 11:38

flo написа:Един по-малко от мениджърската трупа.

Така е, а имаме толкова много прекрасни играчи, които не стигат до националния заради подобни връзкари... :roll:
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 08 окт 2011 11:41

Ако това е истина, ще бъде една от най-нелепите контузии в последните години в отбора. Дано евентуален заместник да му бъде Дечев, а не Виданов.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

redpride
Контакти:

Мнениеот redpride » 10 окт 2011 16:39

Udoji90 написа:Ако това е истина, ще бъде една от най-нелепите контузии в последните години в отбора. Дано евентуален заместник да му бъде Дечев, а не Виданов.

Дечев също е контузен и едва ли ще се оправи до мача със Славия. Виданов е вариант и за фланга и за центъра на защитата. Не знам, какво са правили на лагера на националния отбор, но всичките ни играчи се връщат осакатени. Има обаче, кой да играе, няма страшно. Ако трябва Тошко ще е защитник, като миналата година, но мача със Славия ще го вземем. Яд ме е за Бандата, но такива работи се случват. Дано Мариана да помогне и на него и до 11 кръг да е готов. Това момче израстна много и дори ме изненада приятно с играта си още от първия мач. Контузийте са част от футбола и никой не е застрахован от тях. Имаме достатъчно играчи, които да побеждават, а треньора ни ще им намери точното място на терена.

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 10 окт 2011 17:04

Да, вярно, забравих, че Дечев също има проблем. В такъв случай се надявам десен бек да бъде Петър Стоянов, който може да играе и на тази позиция. Представи се силно срещу Вардар, а и не ми се иска Виданов да започва отдясно.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

slomera
Контакти:

Мнениеот slomera » 11 окт 2011 09:13

Udoji90 написа:Да, вярно, забравих, че Дечев също има проблем. В такъв случай се надявам десен бек да бъде Петър Стоянов, който може да играе и на тази позиция. Представи се силно срещу Вардар, а и не ми се иска Виданов да започва отдясно.

виданов е само за двустранна игра.

Потребителски аватар
arekusanderu
Контакти:

Мнениеот arekusanderu » 16 окт 2011 12:17

Този Виданов трябва веднага да върне свещенният екип на ЦСКА,и ....да се измита от Армията ВЕДНАГА.......... :o :o
FORZA CESENA !!!

Върни се в “ЦСКА”