Кой е най-добрият нападател на ЦСКА за сезона?
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- bekono
- Контакти:
Re: Кой е най-добрият нападател на ЦСКА за сезона?
За мен номер 1 си е Платини.
[wrapimg=]http://i45.tinypic.com/2yywn10.gif[/wrapimg]

По принцип е Делев, но досега за този сезон е Платини. Зику е тромав и не пасва на играта на ЦСКА, убива скоростта в атака. В атака с Нелсън, Моралеш, Делев и Платини играем по-добре. 

Какво значи "най-добър"? Платини е най-комплексен, Зику има най-добър завършващ удар, но и добър пас, Делев и Нелсън придават скорост, Мораеш придава техника, фантазия и агресия. Като цяло се допълват, но наистина липсата на Платини би се отразила най-много на играта ни. Затова точно той заслужава определението "най-добър". По-точно най-полезен.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
Мишел Платини е най-ценния за отбора играч, но не от началото на сезона, а откакто го реабилитираха.
Между другото, Мишел става нападател в България - в Черноморец, оригиналната му позиция преди това в Бразилия и Унагрия е офанзивен халф. Нещо като Рай, ако го помните от 90-те.
Иначе приликата в стила на Бербатов и Мишел е очевидна.
Между другото, Мишел става нападател в България - в Черноморец, оригиналната му позиция преди това в Бразилия и Унагрия е офанзивен халф. Нещо като Рай, ако го помните от 90-те.
Иначе приликата в стила на Бербатов и Мишел е очевидна.
-
И според мен Платини,макар че не сам привърженик на класации кой е по-по-най.
мораес.най класния бразилец в българия за всички времена.класа над лео лима.това момче е родено футболист.
- hristo1306
- Контакти:
за мен е Платини ! Щом е преминал през "футболното око" на Херо значи поне европейска класа !
- CSKAr4eto0
- Контакти:
Платини е най-полезният . Нелсън придава техника ... Спас - скорост ... Зику притежава невероятен пас и завършващ удар ... а Мораес ми е любимеца , въпреки че не сме го гледали в много мачове . Той е агресивен , пресира добре , и има добро пласиране 

Много труден избор!Глас за Мораес 

Зику и Платини имат най-добри удари, но Зику е малко мързелив, не гони топката, чака да му дойде на готово. Нелсън, Мораес и Платини имат добра техника, а Делев тоя сезон е пълно дърво. Мисля, че засега през сезона Платини играе с най-голямо желание в отбора, може би защото ако не беше Радуканов, още щеше да е резерва и нямаше да го бръснат за слива, помните какви пропуски правеше до мача с Левски, когато вкара 2 гола, и затова му е благодарен и дава всичко от себе си, така че, ако има някакъв бунт в отбора той ще е последния който ще предаде Радуканов. Мораес не сме го гледали достатъчно, но е страшно класен футболист. За сега за мен в тази класация води Платини... пък ще видим докрая, току-виш, Мораес се адаптира по-добре и заиграе както може.
Сектор Г
ТОВА СИ ТИ!
ТОВА СИ ТИ!