rockyy написа:да и какво ще стане на изборите пак ли да ни управляват комунисти..под това визирам абсулютно всички партий
А ти смяташ,че с тоя митинг,ще ги направиш НЕ-комунисти ли

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
rockyy написа:да и какво ще стане на изборите пак ли да ни управляват комунисти..под това визирам абсулютно всички партий
MESTA написа:bigbonusprize написа:Ако можех да си взема днес отпуск щях да отида. За оставащите 6 месеца тия празноглавци такива могат да ги сътворят, че после 10 години да няма оправия...
А кои са пълноглавците???????
Sleepwalker написа:Както каза Ангофф по-горе,всичките "големци" са замесени от едно тесто-комунистическото.За това и аз не виждам реално кой може да се справи по-добре от сегашните измекяри в парламента.Трябва да се гласува,аз също ще го направя,но все още не виждам кой може да спечели вота ми.
А иначе тея приказки,че протестът е безсмислен,според мен са много вредни и грешни.Добре бе,най-вероятно почти нищо няма да се промени,но от друга страна трябва ли да бъдем овцете,които всеки тъпче и мачка?Трябва ли да изразяваме позицията си само когато сме на две ракии?То за това и толкова лесно ни тъпчат,манипулират и крадат,защото виждат,че от 7 милиона овце няма една,която да изблее на по-висок глас(образно казано)!Виждат,че от 12 години тоя народ един път не е се е обединил и не се е противопоставил на своеволията на 3 правителства,въпреки че е бил мачкан,унижаван и ограбван!Ето заради такова мислене който и да дойде на власт след сегашната коалиция,няма да промени нищо,защото ще му е удобно и лесни да управлява стадото и да смуче от благините му,ще знае,че няма да има проблем да си изкара мандата,че народа ще изтърпи и него!Знаете ли защо на запад които и да са на власт,нещата си вървят с едно доста добро и постоянно темпо?Защото политиците имат страх от надора!!!Запомнете това!!!И докато ние не създадем такъв страх у нашите управленци,който и да вземе властта,промяна няма да има!!!
Потребители, разглеждащи този форум: djd, Tony_CSKA и 48 госта