МАЙ НИКАКЪВ ПРОТЕСТ НЯМА ДА СЕ СЪСТОЙ!!!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Angoff
Контакти:

Re: МАЙ НИКАКЪВ ПРОТЕСТ НЯМА ДА СЕ СЪСТОЙ!!!

Мнениеот Angoff » 14 яну 2009 10:15

rockyy написа:да и какво ще стане на изборите пак ли да ни управляват комунисти..под това визирам абсулютно всички партий

А ти смяташ,че с тоя митинг,ще ги направиш НЕ-комунисти ли :roll: ... Германци или Англичани няма да дойдат да ни управляват...а всеки способен да управлява,или е учил в училищата на столетницата или е ял хляб от нея,чрез доноси,преписки и журналистически слугинаж...опозицията е била на курорт в остров белене :lol: , разберете,че всеки човек с голям пост в тая държава винаги има нещо общо с така наречените комунисти,просто се променят възгледите на тея хора спрямо света и спрямо парите ... "Тук са и идейте и мечтите" :lol: такова нещо не съществува.
Люляк, май, финал за купа
дузпи, шут, греда и супа
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони

Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации

Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!

slavia1913
Контакти:

Мнениеот slavia1913 » 14 яну 2009 10:16

rockyy написа:да и какво ще стане на изборите пак ли да ни управляват комунисти..под това визирам абсулютно всички партий

А роки кво ти ли искаш да отидеш да ни управляваш.Ако целта на този протест е сваляне на правителството и няма кой да ни управлява за кво е.Чиста загуба на време.Ако е за да се покажат некви проблеми пак тея червени говеда няма да ги видят.Те за къде къде по-важни от национален план проблеми не виждат,а ще слушат некви студенти.Най-вежното в момента е след 6 месеца да отидем до урните и да направим така,че БСП и ДПС да не са отново във власта.Атака също не са решение,защото ще ни злепоставят пред света невероятно много и кво остава Бат Бойко и да искаме и да не икаме той е единствената по-нормална алтернатива.

koi4i

Мнениеот koi4i » 14 яну 2009 10:22

на изборите всеки трябва да гласува независимо за кого,стига да махнем дпс от властта.До кога ще ни управляват турци????
ТИТАН ОСТАНИ И ДЕЛОТО СИ ДОВЪРШИ

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 14 яну 2009 10:28

MESTA написа:
bigbonusprize написа:Ако можех да си взема днес отпуск щях да отида. За оставащите 6 месеца тия празноглавци такива могат да ги сътворят, че после 10 години да няма оправия...

А кои са пълноглавците???????

Не искам да влизам в спорове. За мен Герб е единствената алтернатива на турско-станишевското управление. Аз лично за тях ще гласувам на изборите....
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
Sleepwalker
Контакти:

Мнениеот Sleepwalker » 14 яну 2009 10:53

Както каза Ангофф по-горе,всичките "големци" са замесени от едно тесто-комунистическото.За това и аз не виждам реално кой може да се справи по-добре от сегашните измекяри в парламента.Трябва да се гласува,аз също ще го направя,но все още не виждам кой може да спечели вота ми.
А иначе тея приказки,че протестът е безсмислен,според мен са много вредни и грешни.Добре бе,най-вероятно почти нищо няма да се промени,но от друга страна трябва ли да бъдем овцете,които всеки тъпче и мачка?Трябва ли да изразяваме позицията си само когато сме на две ракии?То за това и толкова лесно ни тъпчат,манипулират и крадат,защото виждат,че от 7 милиона овце няма една,която да изблее на по-висок глас(образно казано)!Виждат,че от 12 години тоя народ един път не е се е обединил и не се е противопоставил на своеволията на 3 правителства,въпреки че е бил мачкан,унижаван и ограбван!Ето заради такова мислене който и да дойде на власт след сегашната коалиция,няма да промени нищо,защото ще му е удобно и лесни да управлява стадото и да смуче от благините му,ще знае,че няма да има проблем да си изкара мандата,че народа ще изтърпи и него!Знаете ли защо на запад които и да са на власт,нещата си вървят с едно доста добро и постоянно темпо?Защото политиците имат страх от надора!!!Запомнете това!!!И докато ние не създадем такъв страх у нашите управленци,който и да вземе властта,промяна няма да има!!!
Изображение

Потребителски аватар
plamen etov
Контакти:

Мнениеот plamen etov » 14 яну 2009 10:54

ТО ПО КАНАЛ 3 СЕ ВИЖДА В ТОЗИ МОМЕНТ ЧЕ ЗА СЕГА НЯМА ХОРА !!!!ПРОТЕСТА ЩЕ ГО ДАВАТ ДИРЕКТНО ПО КАНАЛ 3
ЛОКО Е В МОЕТО СЪРЦЕ КОТКОВ И НАЧКО ВОДЯТ КЪМ ПОБЕДИ САМО ЛОКО!!!:drunk: :bg:
модератор Локо Сф.

Потребителски аватар
kakinkatamieli
Контакти:

Мнениеот kakinkatamieli » 14 яну 2009 10:56

Аз също съм на мнение, че с митинг-протест работата няма да стане. Ако идеята е да се покаже недоволството от сегашната коалиция, за тази работа си има избори. Нека там да изразим мнението си. А и отдавна мероприятия като протести, митинги и т.н. у нас се ползват като средство за замазване на очите и като Пи Ар. А иначе, ако се окаже, че ГЕРБ е единствената алтернатива на БСП, значи положението ни наистина е станало трагикомично.
Желязно сърце!

Потребителски аватар
Angoff
Контакти:

Мнениеот Angoff » 14 яну 2009 11:06

Sleepwalker написа:Както каза Ангофф по-горе,всичките "големци" са замесени от едно тесто-комунистическото.За това и аз не виждам реално кой може да се справи по-добре от сегашните измекяри в парламента.Трябва да се гласува,аз също ще го направя,но все още не виждам кой може да спечели вота ми.
А иначе тея приказки,че протестът е безсмислен,според мен са много вредни и грешни.Добре бе,най-вероятно почти нищо няма да се промени,но от друга страна трябва ли да бъдем овцете,които всеки тъпче и мачка?Трябва ли да изразяваме позицията си само когато сме на две ракии?То за това и толкова лесно ни тъпчат,манипулират и крадат,защото виждат,че от 7 милиона овце няма една,която да изблее на по-висок глас(образно казано)!Виждат,че от 12 години тоя народ един път не е се е обединил и не се е противопоставил на своеволията на 3 правителства,въпреки че е бил мачкан,унижаван и ограбван!Ето заради такова мислене който и да дойде на власт след сегашната коалиция,няма да промени нищо,защото ще му е удобно и лесни да управлява стадото и да смуче от благините му,ще знае,че няма да има проблем да си изкара мандата,че народа ще изтърпи и него!Знаете ли защо на запад които и да са на власт,нещата си вървят с едно доста добро и постоянно темпо?Защото политиците имат страх от надора!!!Запомнете това!!!И докато ние не създадем такъв страх у нашите управленци,който и да вземе властта,промяна няма да има!!!

Принципно си прав ... НО !
Да българския народ е съставен предимно от овце , за това за такъв митинг трябва не само обикновенните хора ами и някой известен българин да се застъпи ... Певци,Артисти и т.н. българина е с такова мислене,че за този митинг в момента 60% от населението си мисли "Кви са тия тъпаци където ходят по митинги,ух махни ги тия глупости я по добре да помисля от къде да си намеря 60ст. за една ракийка в кръчмата довечера" ... та идеята ми е за да има протест с някакъв успех,първо трябва да се покаже някой успял българин и да се види,че му пука за сънароднците след това 2-ри 3-ти да се хванат разните КНАСБ-та да се почне от задружните Лекари,Учители,Таксиметрови шофьори ... та тогава евентуално някой може да ни обърне внимание и да се постигне нещо ... така с еколози(които никой ама никой не ги приема на сериозно) и премръзнали студенти които за 10 лв. ще викат подхвърлени им фрази на митинга както и млекопроизводители няма да стане !
Люляк, май, финал за купа
дузпи, шут, греда и супа
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони

Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации

Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!

Потребителски аватар
Sleepwalker
Контакти:

Мнениеот Sleepwalker » 14 яну 2009 11:35

Angoff,то за това трябва да се почне от някъде.Не виждам как може изведнъж да стане такъв мащабен протест при положение,че 12 години сме мълчали като п***и!Днес протест,утре митинг и т.н.,за да видят политиците,че това днес не е някакво чудо или изключение,а ще бъде тенденция,ако нещата продължават така!Защото ако и дедите ни,които са възстанали срещу турското робство едно време,са мислели така,сега ти щеше да се казваш Ахмед,а аз Мюмюн(примерно) и щяхме да сме със шалварите и да се друсаме на мазни кючеци!Трябва първо да си променим мислетето и нагласата,че и от нас зависи нещо,иначе все ще си седим на това положение! :!:
Изображение

karaibrahim

Мнениеот karaibrahim » 14 яну 2009 11:46

КОЙ ЩЕ ГОВОРИ УТРЕ НА ПРОТЕСТА????В ЧИЯ МЕЛНИЦА ЩЕ НАЛИВАТ ВОДА ЗАБЛУДЕНИТЕ???НА ВРЕМЕТО СПРАВЕДЛИВИЯ ПРОТЕСТ НА НАРОДА БЕ ЯХНАТ ОТ БАНДА БАНДИТИ.КЪДЕ Е СЕГА ВИДЕНОВ И КЪДЕ СА ТЕЗИ,КОИТО ГО ПРИНУДИХА ДА СЕ ПРЕДАДЕ?? ТОЙ НЕ Е МИЛИОНЕР,А ТЕ ВСИЧКИТЕ СА.....ЗА НАША СМЕТКА.ПРЕЗ 97-МА ИГРАТА БЕШЕ ГОЛЯМА,А СЕГА Е ФАРС.ТОГАВА НЯКОИ ЖУРНАЛЯ БЯХА ГОЛИ И БОСИ,ТА СЕ СКЪСАХА ДА НОСЯТ ИБРИЦИ С РОЗОВА ВОДА НА ГОСПОДАРИТЕ СИ.СЕГА ТЕЗИ СЪЩИТЕ СА ДОБРЕ НАХРАНЕНИ И СА ПО-КРОТКИ....ВЪПРЕКИ,ЧЕ НАРОДЪТ СТРАДА.ПАК ЩЕ СПОДЕЛЯ МНЕНИЕТО СИ-САМО С ИЗБОРИ МОЖЕМ ДА НАТИКАМЕ В ЪГЪЛА ОРИЕНТАЛСКО-ЧЕНГЕДЖИЙСКАТА МАФИЯ.СДРУЖАВАЙТЕ СЕ,ОБСЪЖДАЙТЕ И ГЛАСУВАЙТЕ ВСИЧКИ.ТОВА Е ИСТИНСКИЯТ ПЪТ.ДРУГОТО СА ГЛУПОСТИ.

Върни се в “ЦСКА”