ЦСКА пусна декларация за Да Коща

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Re: ЦСКА пусна декларация за Да Коща

Мнениеот msm » 12 яну 2009 13:07

POPCORN написа:Застъпвам се за клуба.Правилно решения са взели.По-добре във фифа отколкото в нашто лайниано БФС!Ако фифа каже че сме виновни така да е.Но повече БФС не искам спорове.Защото досега всеки спор се оказва във вреда на ЦСКА.Защо ли?Пък и вече въобше не ми трябва тоя смотаняк.да ходи ако иска в африка да играе някъде.Такива не ни трябват в отбора.

И аз съм на същото мнение,но все пак искам да разбера, дали има някаква истина в тия декларации които пускаме. Най-накрая да има някакъв отговор или опровержение, но с документи и правила. А за Да Коща просто не ми се говори, според мен е по добре да се маха за винаги от България заедно със агентката си.

Потребителски аватар
Rabeh

Мнениеот Rabeh » 12 яну 2009 13:10

Тази сага с Да Коща е като сапунените сериали... :lol:

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 12 яну 2009 13:17

Декларацията е пълно безумие.
1. Трудов договор може да се прекрати едностранно от работника при неизплащане на заплатата три работни дни след края на месеца, за който е тя. 3ти декември или както се падат там уикендите. Практиките на фифа са си практики и те нямат законов характер.
2. Това, че футболиста не е в страната не е повод да не се плащат заплати, при положение, че така или иначе заплатите в цска се превеждат по дебитни карти.
3. лупи за пореден път се опитва с декларацийка да заблуди най-лесните за заблуждаване. И все още минава, деба и гения :mrgreen:

Потребителски аватар
sedem_!_dva

Мнениеот sedem_!_dva » 12 яну 2009 13:18

msm написа:
POPCORN написа:Застъпвам се за клуба.Правилно решения са взели.По-добре във фифа отколкото в нашто лайниано БФС!Ако фифа каже че сме виновни така да е.Но повече БФС не искам спорове.Защото досега всеки спор се оказва във вреда на ЦСКА.Защо ли?Пък и вече въобше не ми трябва тоя смотаняк.да ходи ако иска в африка да играе някъде.Такива не ни трябват в отбора.

И аз съм на същото мнение,но все пак искам да разбера, дали има някаква истина в тия декларации които пускаме. Най-накрая да има някакъв отговор или опровержение, но с документи и правила. А за Да Коща просто не ми се говори, според мен е по добре да се маха за винаги от България заедно със агентката си.

Трябва да си наивен да вярваш на такива декларации. Те просто са скалъпени, за да замажат неуредиците, които са били по времето на Томов пред очите на група фанатични привърженици и такива които слабо се интересуват от отбора, а са фенове просто по инерция.
NON MOLLARE MAI

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Мнениеот msm » 12 яну 2009 13:29

sedem_!_dva написа:Трябва да си наивен да вярваш на такива декларации. Те просто са скалъпени, за да замажат неуредиците, които са били по времето на Томов пред очите на група фанатични привърженици и такива които слабо се интересуват от отбора, а са фенове просто по инерция.

Нали разбираш, че все пак това е официална декларация от клуба. И ако до сега, зад декларациите стоеше само Томов, то зад тази са и новите собственици от Титан. Не мисля ,че някой може да си позволи да пуска някакви обвинения, които след време когато се вземе решение по даден казус, ще търпи унизенията породени от предшестващия го.

LukaToni
Контакти:

Мнениеот LukaToni » 12 яну 2009 13:36

sedem_!_dva написа:Трябва да си наивен да вярваш на такива декларации. Те просто са скалъпени, за да замажат неуредиците, които са били по времето на Томов пред очите на група фанатични привърженици и такива които слабо се интересуват от отбора, а са фенове просто по инерция.

А колко наивен трябва да си, за да купиш футболист (Г. Христов) с хвърчаща бележка и да смяташ, че ще останеш ненаказан?

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 12 яну 2009 13:39

Ако имаше повод за наказание, то да е наложено вече. Иначе, ако вярваш на градев, по-добре човек да се метне от някъде.

LukaToni
Контакти:

Мнениеот LukaToni » 12 яну 2009 13:44

tprodanov написа:Ако имаше повод за наказание, то да е наложено вече. Иначе, ако вярваш на градев, по-добре човек да се метне от някъде.

Вярвам само на факти, има закони, те трябва да се спазват, пък който каквото надроби да си го сърба.

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 12 яну 2009 13:48

Правилно. Има ли факти, ще го решат в Лозана, достатъчно компетентни са. А?

Потребителски аватар
sedem_!_dva

Мнениеот sedem_!_dva » 12 яну 2009 14:00

msm написа:Нали разбираш, че все пак това е официална декларация от клуба. И ако до сега, зад декларациите стоеше само Томов, то зад тази са и новите собственици от Титан. Не мисля ,че някой може да си позволи да пуска някакви обвинения, които след време когато се вземе решение по даден казус, ще търпи унизенията породени от предшестващия го.

Да точно това имам предвид. Зад тази декларация стоят новите собственици, но не мислиш че се получава нещо като при смяната на правителствата, новото се застъпва за далаверите на старото и не прави нищо, за да ги разобличи, а точно обратното всичко се узаконява.
NON MOLLARE MAI

Върни се в “ЦСКА”