Из световния спортен печат за ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
arekusanderu
Контакти:

Re: Из световния спортен печат за ЦСКА

Мнениеот arekusanderu » 11 авг 2011 14:28

Бях на 7г когато бащами ме заведе на ЦСКА-АЯКС,и ги отстранихме с 2-0.......оттогава е и обичта към този велик отбор,която ще се предава от поколение на поколение до края на света.............
FORZA CESENA !!!

slomera
Контакти:

Мнениеот slomera » 11 авг 2011 14:45

arekusanderu написа:Бях на 7г когато бащами ме заведе на ЦСКА-АЯКС,и ги отстранихме с 2-0.......оттогава е и обичта към този велик отбор,която ще се предава от поколение на поколение до края на света.............
страхотна тема.мнозина от мачовете още са ми пред очите.нещо ми се наддигна в гърдите и се просълзих.

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 11 авг 2011 14:50

Жалко, че тук няма хора, които да са били родени по време на тия събития :lol:
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

blue_lagoon

Мнениеот blue_lagoon » 11 авг 2011 14:50

Умните хора са казали,че тези които искат да успеят живеят в настоящето с идеи за бъдещето. Тези които никога не са успявали и няма да успеят ,живеят с препрочитане на новини от пожълтелите вестници. Казано по друг начин: Великите умове се занимават с раждането на идеи,примитивните мозъци с коментар на събитията ,а най-долните с клюки! Вие си преценете да ровичкате преди 30 години,какво е ;) Сега очаквам Феновете на Левски да пуснат статия какво в казал Хеленио Херера за Гунди,Бог да го прости/ да качат клип с гола му на Уембли. гола на Кайзера , победата над Аякс и разбира се знаменитите 7-ци и дванайсетте поредни победи над Цска. Естественно има и съвременни хора на които хич не им пука на дядо им любимеца на кой е вкарал гол,а ги интересува защо Цска не е играл напролет в Европа от 125 години насам и дали ще играе и как така Беларус,Словакия,Малта и клубните им отбори ни дънят когато си искат и който и от така наречените "евробойци от Панчарево,Герена или Ловеч да хванат! Ето това е въпроса , а не какво е казал Боб Пейсли през 1423 година за Цска!

Потребителски аватар
bekono
Контакти:

Мнениеот bekono » 11 авг 2011 15:03

Много хубава тема, която за пореден път вади на показ подвизите на ЦСКА! Ето това е ЦСКА!
[wrapimg=]http://i45.tinypic.com/2yywn10.gif[/wrapimg] Изображение Изображение Изображение

lorddemon
Контакти:

Мнениеот lorddemon » 11 авг 2011 15:30

Докато четях се почуствах ГОРД БЪЛГАРИН !! ЦСКА ЗАВИНАГИ :)

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 11 авг 2011 17:09

Темата е много хубава,но за съжаление пак я изпортиха.Бях на 14 години,когато отстранихме Аякс.Някой по възрастен може да помни какво беше Аякс по това време.Страшилище!Усещането бе невероятно.Холандците бяха законодатели във футболната мода по това време,но преклониха глава пред по квалитетния армейски отбор.За съжаление не можах да гледам мачовете ни срещу Форест.Бях в казармата и ги слушах по радиото.Англичаните бяха изгрели като метеор.Бяха направили подвиг,който май няма аналог във футболната история.Почнаха от третия ешалон на английския футбол,като всяка година се качваха нагоре,докато не детронираха Ливърпул от европейския върх.Станаха европейски клубни шампиони в две поредни години,докато не ги срещнахме.Две победи!!!Усещането бе невероятно.Световната футболна общност не напразно ни нарече палач на европейски шампиони!!!
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
ЦСКА-83
Контакти:

Мнениеот ЦСКА-83 » 11 авг 2011 17:56

Браво на пича пуснал темата.За да видят всички........ какво се казва "бий за да те уважават".

Потребителски аватар
Casper
Модератор
Контакти:

Мнениеот Casper » 11 авг 2011 18:19

За всеки следващ спам или съпоставяне на ЦСКА с Левски ще следва наказание!!!
Добрите решения идват с опита, а голяма част от опита идва с лоши решения!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 11 авг 2011 19:28

Casper написа:За всеки следващ спам или съпоставяне на ЦСКА с Левски ще следва наказание!!!

"А вие кви сте били-отборьт на полицията.В Сьрбия Партизан-отборьт на армията не е взимал КЕШ,Звезда с която се равнявате има а вие не.Ние имаме отстраняване на 3 носители на КЕШ,а вие имате срама от Беверен,Тампере,Жилина,Аалст,Антверпен,Бате,Офи,Тьрнава и други.Няма място за сравнение,неутралните го виждат и не случаино цяла Европа ви се смее.Та тия Спартак Тьрнава са на нивото на Миньор и дори и Локо пд да водеше в Тьрнава никога нямаше да отпадне.А Добри Джуров не е бил Аякс,Нотингам,Ливьрпул,ПАО,Баиерн М, и много други биеха ги футболистите за чифт кубинки.А вашата Цола Драгоичева и Борис Велчев изхвьрлиха отбор като Берое СтЗ,защото си позволим да им скочи.Заради вас извадиха Миньор и Металург,Сираков и далаверите му с Коце Маца,Славия и Бачев,затриха Беласица,Спартак Пл,а Бачката затри Локо М.Химна ви е верен-ТАМ КЬДЕТО МИНЕМ НИЩО НЕ РАСТЕ"
А за "предишен" спам или съпоставяне какво следва?

Върни се в “ЦСКА”