големия Любослав Пенев
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: големия Любослав Пенев
Много тъпо влизане в темата батковото.Вземи потърси мачовете на националите от световното в САЩ на дискове,там ще видиш точно колко време игра Сираков на това световно.Факт е , че вкара много хубав гол на Аржентина,но нищо повече.Нямаше никакви дузпи срещу него по простата причина , че игра твърде малко.А Стоичков вкара с един гол повече от Ромарио.Ако не се лъжа Олег Саленко се казваше другият играч вкарал шест гола,но петте ги вкара в уговорения мач срещу Камерун.В този мач един футболист вкара последният си гол на 42 години....дали знаеш кой е той???
...Тва го казвам на ЕДИ КАКЪВ СИ ДОКТОР ЛАНЦЕР

Последна промяна от bergkamp на 09 яну 2009 19:40, променено общо 1 път.
ЦИТИРАМ:"Който ме уважава , благодаря,който не ме уважава да духа супата."Този коментар беше направен,след като всички го обвиниха за автогола срещу Франция и беше започнала атаката срещу Пеневи от всички страни.А защо никой не каза тогава,помните ли какъв пас само даде на Емо в последната секунда...но е много по-лесно да плюем ,отколкото да намерим подходящият начин да благодарим...Защо ли , досега не е имало такива нападки срещу никой футболист на Лефски...защо ли?????
karaibrahim написа:ЖЕКОВ,ПЕНЕВ,А СЕГА БЕРБАТОВ-ВЕЛИКИТЕ ДЕВЯТКИ НА БЪЛГАРИЯ.ПЕНЕВ ПОСТИГНА НЕЩО ,КОЕТО МАЛКО ТАРАНИ СА ПРАВИЛИ В ИСПАНИЯ-ХЕТТРИК НА МАДРИДСКИТЕ ГОВЕДА ОТ РЕАЛ,ВПЕЧАТЛЯВАЩА ПОЗИЦИЯ СРЕД ГОЛМАЙСТОРИТЕ ЗА ВСИЧКИ ВРЕМЕНА НА ПРИМЕРА ДИВИСИОН,А И ГОЛЪТ,КОЙТО КОСТАДИНОВ ВКАРА НА ПЕТЛИТЕ БЕШЕ СЛЕД ФЕНОМЕНАЛЕН ПАС НА ЛЮБО.СЕЩАМ СЕ И ЗА ДРУГИ ГОЛЕМИ БЪЛГАРСКИ ФУТБОЛИСТИ,НОСИЛИ ДЕВЯТКАТА -АНДРЕЙ ЖЕЛЯЗКОВ,ПЕТКО ПЕТКОВ,ИВАН ПРИТЪРГОВ,ВЛАДО СТОЯНОВ.
ОСОБЕНО МИ ХАРЕСА КАК ЛЮБО ПЕНЕВ ПРОСТРЕЛЯ С ГЛАВА ГОВЕДОТО МИХАЙЛОВ НА ЕДИН МАЧ С ФРАНЦИЯ....
tur4in si nali?li4i ti ot nicka,kakto i ot tova,4e se radva6 kak penev e vkaral gol na...Bulgaria!i ne obijdai Bobi,toi be6e kapitan na 4evtartite v sveta!
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
bergkamp написа:Много тъпо влизане в темата батковото.Вземи потърси мачовете на националите от световното в САЩ на дискове,там ще видиш точно колко време игра Сираков на това световно.Факт е , че вкара много хубав гол на Аржентина,но нищо повече.Нямаше никакви дузпи срещу него по простата причина , че игра твърде малко.А Стоичков вкара с един гол повече от Ромарио.Ако не се лъжа Олег Саленко се казваше другият играч вкарал шест гола,но петте ги вкара в уговорения мач срещу Камерун.В този мач един футболист вкара последният си гол на 42 години....дали знаеш кой е той???...Тва го казвам на ЕДИ КАКЪВ СИ ДОКТОР ЛАНЦЕР
pi4,roje mila se kazva kameruneca.a ina4e govori6 gluposti.sirakov igra vav vsi4kite ma4ove i izraboti dve duzpi-vtorata sre6tu garciq i tazi sre6tu italiq!ne sam siguren za parvata sre6tu garciq koi q izraboti,no moje i toi da e bil,pak kazvam,ne sam siguren.nasko be6e dosta polezen na parvenstvoto i ima seriozna zasluga za dobroto predstavqne.penev be6e dobar napadatel i napravi mnogo v ispaniq,no naistina sled zavra6taneto si sled operaciqta po-skoro pre4e6e,otkolkoto pomaga6e.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
-
acmilan написа:karaibrahim написа:ЖЕКОВ,ПЕНЕВ,А СЕГА БЕРБАТОВ-ВЕЛИКИТЕ ДЕВЯТКИ НА БЪЛГАРИЯ.ПЕНЕВ ПОСТИГНА НЕЩО ,КОЕТО МАЛКО ТАРАНИ СА ПРАВИЛИ В ИСПАНИЯ-ХЕТТРИК НА МАДРИДСКИТЕ ГОВЕДА ОТ РЕАЛ,ВПЕЧАТЛЯВАЩА ПОЗИЦИЯ СРЕД ГОЛМАЙСТОРИТЕ ЗА ВСИЧКИ ВРЕМЕНА НА ПРИМЕРА ДИВИСИОН,А И ГОЛЪТ,КОЙТО КОСТАДИНОВ ВКАРА НА ПЕТЛИТЕ БЕШЕ СЛЕД ФЕНОМЕНАЛЕН ПАС НА ЛЮБО.СЕЩАМ СЕ И ЗА ДРУГИ ГОЛЕМИ БЪЛГАРСКИ ФУТБОЛИСТИ,НОСИЛИ ДЕВЯТКАТА -АНДРЕЙ ЖЕЛЯЗКОВ,ПЕТКО ПЕТКОВ,ИВАН ПРИТЪРГОВ,ВЛАДО СТОЯНОВ.
ОСОБЕНО МИ ХАРЕСА КАК ЛЮБО ПЕНЕВ ПРОСТРЕЛЯ С ГЛАВА ГОВЕДОТО МИХАЙЛОВ НА ЕДИН МАЧ С ФРАНЦИЯ....
tur4in si nali?li4i ti ot nicka,kakto i ot tova,4e se radva6 kak penev e vkaral gol na...Bulgaria!i ne obijdai Bobi,toi be6e kapitan na 4evtartite v sveta!
.СЛЕД ЕДНА СЕДМИЦА БАТКО ТИ ПОПАЙ СЕ ЗАВРЪЩА И ВИ ЗАПОЧВАМЕ С НОВАТА СЕЛЕКЦИЯ.

ОЩЕ СЕ КЕФЯ,КАТО СИ СПОМНЯ КАК ИЦО СТОИЧКОВ ГО ПРЕБИ С ЕДИН ШУТ НА БЕНЕФИСА СИ...АРЕ,СТИГА ТИ ТОЛКОВА .
i to4no men da nari4a6 negramotnik
ne moje6 da mi stapi6 i na malkiq prast,no nqma pove4e da govorq,to antilevskar6tinata ti nqma opraviq!

-
- Контакти:
Penev/4i4ovoto/,ni6to osobeno.Po "vreme onova" kato nego /minimum/ s lopata da gi rine6,ne kato sega.Be6e mom4e kasmetlii4e /kato 4i4o si/
Пенев наистина беше уникален нападател, но винаги подценяван и недолюбван от "феновете" на любимият си ЦСКА както Костадинов и Бербатов. Успяваше да вкара от 100 положения - 120 грозни гола ( от тези , които Мауриниьо изисква от Златан). Направи чудесна кариера в Испания. Публиката на Атлетико и до днес пее една песничка за него, Милинко и Каминеро. Беше от първите звезди, които Валенсия привлече, когато реши да става гранд. С две думи играч от класа. Никога не е блестял с голям интелект ( футболист е, а не учен), но напоследък е поумнял и за разлика от много други поне на Лупи не се връзва 

Левскар съм, но за мен Любо Пенев беше много добър нападател,даже като чисто футболни качества може би превъзхождаше Стойчков. Направи много успешна кариера в Испания с няколко отбора и не толкова успешна с националния отбор. Но голямата му грешка беше онази реплика за супата и ,че не намери сили да се извини след това.
-
Прочетох обидите от Албена и Бергкамп.След като ще се държим по този начин-добре.Съгласен съм,че Саленко имаше 6 гола като Христо,а Ромарио с един по-малко.Грешката е моя.В случая е важно,че Сираков изработи и трите дузпи за Стоичков-две срещу Гърция и една срещу Италия.А по повод - тъпото говедо.И ти червена курво и ти чорбар нещастен наречен Бергкамп ще ядете здрав бой от Левски както винаги е ставало през годините в значително повече от случаите.Справка -статистиката.УЛТРАС ЛЕВСКИ.БИЙ ЧОРБАТА ПО ГЛАВАТА.БИЙ БИЙ БИЙЙЙЙЙЙЙ