Халф и защитник в ЦСКА? Вашето мнение..
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Халф и защитник в ЦСКА? Вашето мнение..
Има и нещо друго...При отпадане от Лига Европа,няма да имаме нужда от много играчи и може би се изчаква и с това.
Нито ни трябва халф нито защитник имам предостатъчно футболисти.А и имаме и юноши все пак .Вратар ни трябваше и браво вземахме Мболи .Сега трябва да подкрепим отбора и резултатите ще бъдат на лице.
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора
ИМА ДОСТАТЪЧНО ГОЛЯМ ЩАБ , КОЙТО ДА МИСЛИ ЗА ПРИВЛИЧАНЕ НА ФУТБОЛИСТИ ! ОТ НАС СЕ ИСКА ДА СМЕ НА СТАДИОНИТЕ И ДА СМЕ МНОГО ПОВЕЧЕ ОТ МИНАЛОТО ПЪРВЕНСТВО . УСПЕХ ! 

- stef_cskara
- Контакти:
Много си прав birthmark!!!
RED 1 написа:ИМА ДОСТАТЪЧНО ГОЛЯМ ЩАБ , КОЙТО ДА МИСЛИ ЗА ПРИВЛИЧАНЕ НА ФУТБОЛИСТИ ! ОТ НАС СЕ ИСКА ДА СМЕ НА СТАДИОНИТЕ И ДА СМЕ МНОГО ПОВЕЧЕ ОТ МИНАЛОТО ПЪРВЕНСТВО . УСПЕХ !
++++1
Според мен нямаме нужда от повече футболисти. Важното беше, че взехме М'Боли, за другите два поста имаме достатъчно футболисти, дето могат да ги заместят при евентуални контузии титулярите, пък и Радуканов си знае работата.
иначе както се каза и по горе може да се изчаква да се види дали ще влезем в ЛЕ и тогава да се мисли за нови...
иначе както се каза и по горе може да се изчаква да се види дали ще влезем в ЛЕ и тогава да се мисли за нови...
- NIKI_RED
Според мен,имаме нужда само от центр.защитник исе чудя на Милен защо отпрати Кабрера!Нима е по-слаб от Виданов?Не вярвам!А от халфове няма нужда,имаме предостатъчно!
NIKI_RED написа:Според мен,имаме нужда само от центр.защитник исе чудя на Милен защо отпрати Кабрера!Нима е по-слаб от Виданов?Не вярвам!А от халфове няма нужда,имаме предостатъчно!
Не се знае Кабрера колко пари е поискал. Не знаем причините.

Задължително ни трябват -например можем Хаири да вземем и Галин Иванов ..На дали ще се чудят и двамата ако ги искаме... А.Попов е много слаб за ЦСКА и задължително ни требва класен защитник
Последна промяна от rbs на 28 юли 2011 14:44, променено общо 1 път.
подуене е тумура на футбола ни и ражда само писатели и д'журналисти
NIKI_RED написа:Според мен,имаме нужда само от центр.защитник исе чудя на Милен защо отпрати Кабрера!Нима е по-слаб от Виданов?Не вярвам!А от халфове няма нужда,имаме предостатъчно!
Кабрера не е от Евросъюэа, може това да е причината.
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...