ЦСКА среща пакистанци в Албена
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- da-vi eba sini-gov
Re: ЦСКА среща пакистанци в Албена
sin teror li si, sin mahgal li si ,na teb sam ti kazal ti ili si sakat ili bolen , pak moje i dvete ........neshto razymno mojeshli da kajesh mojeshli da se izkajesh kato 4ovek ili samo prostotii da rasish.????????????
edin jivot ,edna borba, edin otbor , tova e C S K A
- da-vi eba sini-gov
i neshto dygo da ti kaja prost mangal nikoga ste nemali takiva jivotni na vashta eblema ..mojesh da slojish mishki po shte vi ytivat

OBI4AM LEVSKI написа:Левски-София-1914 написа:всичките прасета в пакистан
Братята по обрязване и религия ще се срещнат в анален турнир![]()
![]()
И ти между тях! Скопено говедо!
Някои се лекуват с Fervex, други с Coldrex, а трети с Durex!
Гълъбче,много добре си запознат с програмата на ЦСКА!
Някои се лекуват с Fervex, други с Coldrex, а трети с Durex!
-
Kustendil написа:От снимката на "синтерор" за отбора на Малик Хасан виждам, че той е пълен с подуенски говеда, ако случайно съм сгрешил, то това е единствено заради цветовата прилика (много са черни та чак синеят). Впрочем, "синтерор" ти за празниците ли си дойде от израел? Хайде стягай се, че останалите говеда скучаят без теб.
ПРИЛИКАТА В ЕКИПИТЕ Е В ПОЛЗА НА СПАРТАК ОТ ВАРНА,НО И ГОВЕДАТА ПО ЕДНО ВРЕМЕ ПРИЛИЧАХА НА ТЕЗИ МАНАФИ. ПАКИСТАНЦИТЕ СЪС СИГУРНОСТ ЩЕ ОТСТРАНЯТ ДОБИТЪКА ,АКО ГИ НАБАРАТ НА НЯКОЙ ТУРНИР.
- da-vi eba sini-gov
sin mangal(teror) ti iavno si sakat 4e izpitvash takava zloba......ma pomisli shto gospod tee nakazal.........??????? maloymen sin pedal