Национален Протест
На 14-ти януари ще има протест, само дето той вече няма да е само студентски, а общонационален мирен граждански протест пред Народното Събрание. Ще си има група студенти, които ще тръгнат традиоционно от Студентски Град, но в крайна сметка пред Народното Събрание ще има всякакви организации. Засега са обявили участието си Асоциация на Млекопроизводителите, Асоц. на Зърнопризводителите, Ин Витро, Зелените, Учителски синдикат, Футболни фенове на различни софийски клубове, Близките на момчето, което беше убито от австралиец и др.
На 14-ти сутринта (до обед) ще е протестът, за да не могат да си тръгнат преждевременно нашите прескъпи депутати. На мястото на протеста - площад НАРОДНО СЪБРАНИЕ - протестиращите трябва да бъдат в 11 часа.
КАКВО ИСКАМЕ ДА ПОСТИГНЕМ:
НИЕ ИСКАМЕ:
1. работещ механизми за борба с корупцията
2. незабавна реформа на съдебната власт
3. незабавни мерки за подобряване на жизнения стандарт на всички Българи, по който показател сме последни в ЕС
4. благоприятен климат за стимулиране на раждаемостта
5. незабавни реформи в образованието
6. незабавни реформи в здравеопазването
7. едно прозрачно правителство
8. незабавни мерки за защита на природните богатства на България
9. незабавна промяна в избирателния закон и мерки за стимулиране на избирателната активност
10. незабавна административна реформа
... защото сме Българи. Искаме да живеем в страна, в която убиец на дете получава ефективна присъда. Страна, в която хора болни от рак получавах необходимото лечение. Страна, в която мога да имам деца, защото тя ми помага. Страна, в която да виждам детски площадки и градинки пред блока си. Страна, в която мога да пътувам спокойно, защото пътищата са на ниво. Страна, в която зимата мога да ходя по тротоара и да не попадна в пирогов. Страна, в която природата се зачита както от жителите така и от управляващите. Страна, в която ако плащам осигуровки да ме възнагради с добра пенсия покриваща живота ми. Страна, в която съм наясно кой, как и къде я управлява. Страна, в която полицията ми е приятел а не партньор в дребни престъпления.
За това става въпрос ПРАСЕТА !!! Не за ЛЕВСКИ, Цска, Ботев, Локо и т.н. Не за Иван, Драган или Петкан!!!
ЗА БЪЛГАРИЯ !!!!!!!!!!!!!
Феновете на ЦСКА няма да протестираме за тъмно сини интереси
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Феновете на ЦСКА няма да протестираме за тъмно сини интереси
Fidel Castro написа:I az ne vijdam pri4ina da protestirame tova pravitelstvo pokaza 4e moje da upravlqva
Никът ти казва всичко!Предлагам ти да се качиш на някоя лодка и си заминаваш за Куба,там със сигурност управлението ще ти се хареса повече , защото там за разлика от тук ,любимите ти комунисти управляват еднолично , а не като при нас в тройна коалиция.
-
- Контакти:
Мамалигарите ако ви викнат ще сте първи там, ама тука не смеете срещу партията да тръгнете.Жалки комунистически прасенца!!!
-
- Контакти:
blue magic написа:Не е чудно, че комунистическия отбор, когото наричат "турци", подкрепя правителство от комунисти и турци.
abe umnik, da ti kaja i az makar da sym tymno sin levskar podkrepiam pravitelstvoto. mnogo ste ogranicheni niakolko pikliovci tuka,koito razdeliat politicheskite vyzgledi na horata i gi svyrzvat s otbori...cherven=CSKA sin=Levski. Nehsto ne ste nared s glavite
Този протест е за БЪЛГАРИЯ, а не за който и да е отбор! Друг е въпроса, че в една статия са подписани групи, без да се провери дали това е така или не. В крайна сметка важното е на тая измет дето ни управлява в момента да й припари под краката! Вън Доган и неговите слуги от БЪЛГАРИЯ!
- lauta hools
- Контакти:
Абе ей вие луди ли сте само да не дойдете!!!
Ти с абсолютен малоумник аз да ти кажа,щом мислиш,че няма смисъл,там не отиваме за интресите на Левски или на Цска,там отиваме за България,за нас..мислете малко....

[center]
Раето свещено на гърдите блести,
носете го с гордост и страст,
когато загубите, нас ни боли,
но пеем ”Винаги с Вас” [/center]

Раето свещено на гърдите блести,
носете го с гордост и страст,
когато загубите, нас ни боли,
но пеем ”Винаги с Вас” [/center]
Велински, извинявай за това,което ще пиша,но ме предизвикваш с последната част от мнението си. С началото съм съгласен.
Ако аз на 14-ти като водач на протестите ви запаля домовете подобно на Бенковски след това ще ме почитате ли ? Ако подобно на Стамболов хвърля цял град на смърт и огън (визирам Ст. Загора) и във върховния момент на борбата се скрия и ви оставя да мрете с жените и децата ви,ще ми издигнете ли паметник.
Заради такива *герои* сме на тоя хал. Защото изгаряики дома ти,убиват и бъдещето ти. Когато съзнателно оставиш децата да умират по най-жестокия начин,значи си изрод.
Такива хора не могат да бъдат положителен пример за подражание. От тогава до сега ни се набиват подобни неадекватни личности като пример.
Аз бих подкрепил човек ,който знае защо и как да постигне нещо добро за обществото и същевременно прави всичко възможно да запази домовете ни ,семействата ни и достоинството ни.(Левски е една от малкото подобни личности-но малко хора се замислят защо е уникален за България).
Ако аз на 14-ти като водач на протестите ви запаля домовете подобно на Бенковски след това ще ме почитате ли ? Ако подобно на Стамболов хвърля цял град на смърт и огън (визирам Ст. Загора) и във върховния момент на борбата се скрия и ви оставя да мрете с жените и децата ви,ще ми издигнете ли паметник.
Заради такива *герои* сме на тоя хал. Защото изгаряики дома ти,убиват и бъдещето ти. Когато съзнателно оставиш децата да умират по най-жестокия начин,значи си изрод.
Такива хора не могат да бъдат положителен пример за подражание. От тогава до сега ни се набиват подобни неадекватни личности като пример.
Аз бих подкрепил човек ,който знае защо и как да постигне нещо добро за обществото и същевременно прави всичко възможно да запази домовете ни ,семействата ни и достоинството ни.(Левски е една от малкото подобни личности-но малко хора се замислят защо е уникален за България).
gentile написа:Fidel Castro написа:I az ne vijdam pri4ina da protestirame tova pravitelstvo pokaza 4e moje da upravlqva
Никът ти казва всичко!Предлагам ти да се качиш на някоя лодка и си заминаваш за Куба,там със сигурност управлението ще ти се хареса повече , защото там за разлика от тук ,любимите ти комунисти управляват еднолично , а не като при нас в тройна коалиция.
Не си прав! Ако истинският Фидел прочетеше глупостите на този лешпер, щеше да го обеси на брадата си!!! Това е малоумно, недорязано прасенце и не заслужава да му обръщате внимание! Да продължава да се търкаля в собствените си лайна и да квичи доволно от вниманието на стопаните си!!!
Последна промяна от Deliba6 на 08 яну 2009 18:07, променено общо 1 път.
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!
Тази декларация не обвързва останалите привърженици на ЦСКА! Всеки има право да пуска, каквито си иска декларации! България над всичко!
Някои се лекуват с Fervex, други с Coldrex, а трети с Durex!
В механата
Тежко, тежко! Вино дайте!
Пиян дано аз забравя
туй, що, глупци, вий не знайте
позор ли е или слава!
Да забравя край свой роден,
бащина си мила стряха
и тез, що в мен дух свободен,
дух за борба завещаха!
Да забравя род свой беден,
гробът бащин, плачът майчин, -
тез, що залъкът наеден
грабят с благороден начин, -
грабят от народът гладен,
граби подъл чорбаджия,
за злато търговец жаден
и поп с божа литургия!
Грабете го, неразбрани!
Грабете го! Кой ви бърка?
Скоро той не ще да стане:
ний сме синца с чаши в ръка!
Пием, пеем буйни песни
и зъбим се на тирана;
механите са нам тесни -
крещим: "Хайде на Балкана!"
Крещим, но щом изтрезнеем,
забравяме думи, клетви,
и немеем и се смеем
пред народни свети жертви!
А тиранинът върлува
и безчести край наш роден:
коли, беси, бие, псува
и глоби народ поробен!
О, налейте! Ще да пия!
На душа ми да олекне,
чувства трезви да убия,
ръка мъжка да омекне!
Ще да пия на пук врагу,
на пук и вам, патриоти,
аз вече нямам мило, драго,
а вий... вий сте идиоти!
П.П.:
Аз и приятелите ми сме на площада, независимо кой ще идва, но всичката тази пушилка по форумите малко ми прилича на осъвременизирана версия на това великолепно съркастично стихотворение на Гения- Ботев. Ха дано наистина всеки един който е заявил , че ще излезе на 14 февруари, нека го направи! Казват, че в трудни моменти българинът може да се обединява, сега ще е моментът да се докаже!
Тежко, тежко! Вино дайте!
Пиян дано аз забравя
туй, що, глупци, вий не знайте
позор ли е или слава!
Да забравя край свой роден,
бащина си мила стряха
и тез, що в мен дух свободен,
дух за борба завещаха!
Да забравя род свой беден,
гробът бащин, плачът майчин, -
тез, що залъкът наеден
грабят с благороден начин, -
грабят от народът гладен,
граби подъл чорбаджия,
за злато търговец жаден
и поп с божа литургия!
Грабете го, неразбрани!
Грабете го! Кой ви бърка?
Скоро той не ще да стане:
ний сме синца с чаши в ръка!
Пием, пеем буйни песни
и зъбим се на тирана;
механите са нам тесни -
крещим: "Хайде на Балкана!"
Крещим, но щом изтрезнеем,
забравяме думи, клетви,
и немеем и се смеем
пред народни свети жертви!
А тиранинът върлува
и безчести край наш роден:
коли, беси, бие, псува
и глоби народ поробен!
О, налейте! Ще да пия!
На душа ми да олекне,
чувства трезви да убия,
ръка мъжка да омекне!
Ще да пия на пук врагу,
на пук и вам, патриоти,
аз вече нямам мило, драго,
а вий... вий сте идиоти!
П.П.:
Аз и приятелите ми сме на площада, независимо кой ще идва, но всичката тази пушилка по форумите малко ми прилича на осъвременизирана версия на това великолепно съркастично стихотворение на Гения- Ботев. Ха дано наистина всеки един който е заявил , че ще излезе на 14 февруари, нека го направи! Казват, че в трудни моменти българинът може да се обединява, сега ще е моментът да се докаже!