А дали? Ако наистина е така - БРАВО! Ама това е версията само на Борисов. Наистина се надявам, че ЦСКА вече ще е изряен, за да спре да се чуди БФС какви маневри да прави, за да не ги накаже и да обърне малко внимание на другите проблеми в българския футбол.
Що се отнася до мълчанието на медиите - сигурно си чувал приказката за лъжливото овчарче. Може би затова изчакват. Защото няма оффициално становище на Министерство на спорта (ако има и не съм разбрал се извинявам), а само думите на Борисов. Ако си спомняте миналата година в медиите се вдигна страшен скандал, че софийска община не давала да се ремонтира стадиона, за да не се наруши целостта на Борисовата градина. Това го каза Борисов. А се оказа, че такъв проект не е представян пред общината, а само пред медиите. Дали и сега не е така? Надявам се, че не, но е нормално и медиите да си зададат този въпрос.
Огромните дългове на ЦСКА са покрити
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- vratar4eto
- Контакти:
- B__A__N__DA__TA
Re: Дълговете
Ще перефразирам едно култово, но много точно изказване на един велик човек..: Не питайте, какво може да ви даде ЦСКА Сф.,а какво Вие бихте дали на(ЗА) ЦСКА
..Лечков и Стефанов никога няма да разберат , от коя дупка да изпълзят и колко трябва да са високи, за да се мерят с ЦСКА. Предполагам всички тук знаем приказката за ниският ръст и високите чекмеджета 
[offtopic]ЗАТВАРЯЙ ВРАТАТА !!![/offtopic]
- Neron
- Контакти:
Re: Играта свърши !
Лечков-400 хиляди.Стефанов-300 евро а се мислим за изрядни.
Властелина на А група

1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".
Нищо общо с Микре!!
Нищо общо с Микре!!
suni написа:"Боже, колко мъка има по тоя свят, Боже!" Думите са на Моканина, знаков герой на мъдрия разказвач Йордан Йовков от "По жицата". Разказ за мъката и бялата лястовица на надеждата.
Забавлявах се да наблюдавам всички медии след вчерашната информация, че Титан са платили на спортното министерство и че стадион "Българска армия" влиза в безвъзмездна концесия. Ами сега!?
Мълчание. През последната седмица се изписа повече за жлъчката на Дучето, колко корав пич е той и как ще се справи. Все едно са му правили трансплантация на бъбрек. Прочетох как Стоянов набил Маркиньос, а Спас "извъртял шпагат" на треньора Радуканов.И още. Но не и за това, че една изцяло българска фирма изчисти чуждите авгиеви двори и спаси най-ценната марка в българския футбол. Сякаш от пощенски клон долетя, че са платили 170 000 евро на Черноморец. Как да го отразиш, след като това слага край на възможността за зрелище!? И т.н., и т.н.
Казвал съм и друг път - няма по-брулен клуб от ЦСКА от 1989 година досега. Всички си правят активи. Няма и друга такава случка частна компания, като Титан да покрие уникалните задължения на частната компания ПФК ЦСКА АД. Няма аналог. Но мълчание.
До тази сутрин. Мислили дълго по-умните и разни други с претенции, но с трудно завършен първи клас . И заприпкаха около два нови рефрена. Първият е в категория "Потресаващи". ЦСКА дължал пари на Венци Стефанов от преотстъпването на Мболи. Излиза, че за половин сезон неговото преотстъпване било 220 хиляди евро, а с лихвите станало 300 000 евро. За мен има три версии. Първата - авторът е изпитал остър черепен вакуум, заради промяната на летните температури и не цитира Венци Стефанов, а себе си. Втората - Венци Стефанов се забавлява. Третата - Венци Стефанов се забавлява, като приглася на Лечков, с който така и така се нямат, а вицепрезидентът на БФС всеки ден повтаря едно и също, при различно от казаното решение на съда. Изключвам други варинати, защото ако аз съм в състояние да взема 220 000 евро за аренда само за половин година, то този никога няма да го продам (още по-малко за 800 000), а "ще си тупкам топката" докато има леваци.
Вторият порив от тази сутрин е, че някакъв си анонимен симпатизант декларирал пред един сайт, че щяло да става страшно, ако ЦСКА не играе на "Армията" по повод информациите отпреди два дни, че ЦСКА все още не е заявил стадион за официалните си мачове.
Играта свърши. Огромните дългове са покрити, независимо, че Александър Томов твърдеше, че тези хора нямат капацитета да обезпечат ЦСКА. Именно те го направиха. И само те и контролните органи знаят точния размер на сумата. И само те тепърва ще има да влагат в базата на "Армията". За кого ще стане страшно? За два пилешки мозъка или за уволнените злобари?
Щете-не щете, бялата "бялата лястовица" са черничките Митко Борисов и Иво Иванов. А информациите за смъртта на ЦСКА са силно преувеличени, както би казал знаменитият Марк Твен, нямал късмета да живее и твори в епохата на ЦСКА.
В един анализ преди две-три седмици Проспорт написа, че ЦСКА ще бъде Диктатор на диктаторите в новия шампионат. Сега вече съм повече от убеден. Милен, Светльо, Петко и Йован са работари. Вярвам в тези момчета. Отдавна ми е писнало от заслужили мрънкачи.
Стилистично коментарът не стана. Но го пускам в очакване. Да видя докъде може да се разпростре наглостта. И слугинажа.
Забележка: Все още Титан или служители на Титан, на ЦСКА или служители на ЦСКА не са ме черпили и една лимонада. Пиша това което мисля, а и за това, което ме забавлява. Като преотстъпване за 6 месеца, за 220 000 евро например. Ако някой ще ме подкупва - да побърза! Няма време...
Петьо Костадинов-Полковника
ЦСКА-Властелина на А група !
Венци Стефанов: ЦСКА ми дължи 300 000 евро
Президентът на Славия Венци Стефанов твърди, че ЦСКА още не му е платил всичко за вратаря Райс Мболи. Според него "червените" имат да му дават още 300 000 евро от сделката. Сумата включва и натрупани лихви. "Чаках ги достатъчно, ама взе да ми писва вече", предупреди шефът на Славия.
Колегата му от ЦСКА Димитър Борисов обаче твърди, че дългът е много по-малък - три заплати от по 15 000 евро или общо 45 000 евро.
Лечков: От ЦСКА лъжат, нищо не са ми платили, дължат ми над 400 000
Президентът на Сливен Йордан Лечков отрече, че ЦСКА си е оправил борчовете с неговия клуб. Информацията е, че от "Армията" са превели 100 000 лева на съдия-изпълнител, тъй като сметките на Сливен са запорирани.
"Дължат ми 337 000 лева главница и 83 000 лихви. Имаха срок до 1 юли да оправят всичко. На 12 юли са платили 25 000 лв. и това е всичко. И да дадат 100 000 пак остава още за плащане", заяви Лечков.
Последно къде е истината? Вчера имаше официално изявление, че всичко ви е наред, но май не е точно така. Макар че Спиртал често лъжат.
Както се казва в един култов филм "Истината е някъде там!!!".
Не си сложих портрет на Лупи на стената, защото остави нещата на половина, но обещавам да си сложа на Митко Борисов, ако ги доведе до край!!!
http://vbox7.com/play:efeaf1c3
http://vbox7.com/play:efeaf1c3
- POPCORN
- Контакти:
Neron написа:Лечков-400 хиляди.Стефанов-300 евро а се мислим за изрядни.Властелина на А група
![]()
а лечков си мрънка от 1 година вече, не си ли замисляш, че той може да лъже?И понеже положението му е адски зле се чуди как да отклони вниманието в друга посока.какви пари на Лечков трявба да се дават, като ЦСКА трявба да ги дава на съдия изпълнител!Не разбрахте ли, че нямаме право да ги даваме на Лечков!Щом са се разбрали със съдията и той не писка , какъв ви е проблема с тия пари?Лечков е най-големият мошеник вие му вярвате на него!По-точно левскарите му вярват , защото така им отърва!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Re: Огромните дългове на ЦСКА са покрити
Не знам, колко тъп трябва да си, за да повярваш, че отбор в България ще вземе играч под наем за 100 000 евро на месец и то, вратар. Ега ти партенката...
Тия се оляха... 
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...
Аз отдавна спрях да вярвам да българските медии. Всички новини в момента са измислени от журналистите за да има, с какво да си пълнят вестниците. Колкото до Лечков и Венци те са последните, на който имам вяра. Пълни мошенници, впили се във футбола и само печелят от него. Единия го изритаха от всички отбори, където е играл, а втория докара Славия до най-смешните отбори. Затова гледайте си ЦСКА и въоще не се ядосвайте на някакви писаници. Щом Титан казват пред всички, че е платено, значи е така. Разберете, че журналята губят главната си тема-ЦСКА. Вече не могат да се опражняват в красноречие на наш гръб и ги яд до небето.
- captain_drifuss
- Контакти:
Гонг нали си направиха разследването- оказа се, че на лечков ЦСКА дължи 364 458.88 лв. Забележете, не над 400 000, както говори лечков, а точно 364 458.88 лв. като дори е посочено за кое колко се дължат. Проучването е от 13/07 т.е. 8 дни преди от ЦСКА да обяват, че са се разплатили с лечков- възможно е след 13/07 да са платили останалите пари. Сега, вие си преценте дали гонг е по-достоверен източник за вас от livesport.com
ето я статията: http://cska.gong.bg/view_article.php?article_id=213363
така ... след като ЦСКА са изрядни аз се питам кога левски ще стане също изряден .... докога за тях няма да действат законите на БГ????? .... докога ще ги чакаме да си платят осигоровките на реалните заплати както го правят всички отбори ??? стига вече толериране на отбора на всички власти ........ или си плащат или в б група .... чакам форумните капацитети да ми обеснят ...
НАПРЕД АРМЕЙСКИ ЛЪВОВЕ
НАПРЕД АРМЕЙСКИ ЛЪВОВЕ
- жълт ламтурник
captain_drifuss написа:Гонг нали си направиха разследването- оказа се, че на лечков ЦСКА дължи 364 458.88 лв. Забележете, не над 400 000, както говори лечков, а точно 364 458.88 лв. като дори е посочено за кое колко се дължат. Проучването е от 13/07 т.е. 8 дни преди от ЦСКА да обяват, че са се разплатили с лечков- възможно е след 13/07 да са платили останалите пари. Сега, вие си преценте дали гонг е по-достоверен източник за вас от livesport.com
Преди 2 седмици Борисов заяви, че ЦСКА дължи на Сливен само 200 000 евро от продажбата на Ив. Стоянов.Сега се оказва, че сумата е много по-малка (според "разследването" на ГОНГ).Лихвите не влизат в тази сума (казаната от Борисов).Кажи сега на кого да вярвям?!
Доколкото за Венци.... ще ми е много интересно да разбера как от 220 000 евро се получава сума от 300 000, с лихвите?Що за лихва е това-близо 40 % за 6 месеца.Че тя за 14 месеца ще стане над 100%.
ПП-Чета из разни сайтове разни вариации по темата за Сливен и се дивя, дали е истина, написаното вътре и ако е истина, дали този ЧСИ не трябва да бъде наказан
Преди един месец "Сливен" признава в уведомително писмо до частния съдебен изпълнител Милен Бъзински, че дългът е сведен до 362 458.88 лв.
Яко разследване е паднало от страна на ГОНГ