2 години Титан. Равносметка?
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- CeSeKaRcHe100
- Контакти:
Re: 2 години Титан. Равносметка?
За мен лично управлението на титаните не ми харесва.То верно че всичко започна със тоя мушенник Томов ама и те от както ни поеха сме много зле затънали сме в дългове ,стадиона ни е в лошо състояние,школата също.Надявам се сега да са си взели полука и догодина живот и здраве да вдигаме всички титли

Само ЦСКА!!!
CSKAEOTBORA написа:daniel875 написа:Това, което знам, е, че Димитър Борисов е левскар. Надявайте се, че ще успеете с Титан.
Ама ти наистина ли си повярва?.
Аз пък знам, че е от Славия. И кво?
5kov,5rov написа:CSKAEOTBORA написа:daniel875 написа:Това, което знам, е, че Димитър Борисов е левскар. Надявайте се, че ще успеете с Титан.
Ама ти наистина ли си повярва?.
Аз пък знам, че е от Славия. И кво?
Гришата е болен цесекар, но така и още не е взел властта в любимия си клуб. Божков е заклет левскар, но беше дълги години собственик на ЦСКА. Така че пристрастията са пристрастия, бизнесът си е бизнес.
Засега Титан-управление равно на провал. По едно време бях спрял да си копувам вестници, защото всичко лошо започваше с ЦСКА. То не бяха сменени треньори, италианци-ментета, дългове към всичко живо, направо ужас. Сега започнаха лека, полека да напипват верния път, но все още има много проблеми.