Imam 4ustvoto 4e pak se raboti za otnemane na lizenza naCSKA
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Imam 4ustvoto 4e pak se raboti za otnemane na lizenza naCSKA
Ми дано. Забавно ще е и тва лято :>
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!
"Абе глупак.Много ясно,че ще ви отнемат лиценза.Да е жив и здрав Б.Михайлов,та още дълго време да се гаври с вас.дано този път ви съсипе окончателно."
Бобчо ви е надеждата на вас, защото иначе ще сте си се втори. А откакто Бобчо е начело на българския футбол, то той е достигал абсолютното дъно, както на национално, така и на клубно ниво. На това се радвате вие... мууууу
Бобчо ви е надеждата на вас, защото иначе ще сте си се втори. А откакто Бобчо е начело на българския футбол, то той е достигал абсолютното дъно, както на национално, така и на клубно ниво. На това се радвате вие... мууууу
ALOOO, TITAN, DAITE POVE4E SINI KO6OVE, 4E MNOGO SIN BOKLUK SE E SABRAL, trqbva da go iz4istim !!!
Ти ли ше го изчистиш бе,"хулиган".Айде помисли преди да кажеш нещо следващия път 

ТИТАН ОСТАНИ И ДЕЛОТО СИ ДОВЪРШИ
- ss_lazio1900
- Контакти:
Даа на свинята целия свят и е крив,а не вижда,че всичко си прави сама. 

[center]АЗ ЕДИН ОТ НАРОДА,СИН КАТО НЕБОСВОДА !!![/center]
Я бегай във Виетнам,нещастнико червен! 

ALOOO, TITAN, DAITE POVE4E SINI KO6OVE, 4E MNOGO SIN BOKLUK SE E SABRAL, trqbva da go iz4istim !!!
Със новите собственици титлата на Цска била сигурна!
xaxaxaxaxx И как така разбра,че е сигурна бе? Ей,че сте ми смешни такива наивници... Само си вижте темите отпреди година и половина и ще разберете колко сте жалки!-така говорехте и за Митал,ама дойде Томов! 

БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема