Sky Sports: Внимание за Спас Делев!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Sky Sports: Внимание за Спас Делев!
Абе добър, кво му е доброто. Некви си sky sport пишат за него, е и. Дембеле и той, слабак, най-резултатния африканец в Европа ми бил. Кво разбират журналята от футбол. Пишат ми за некви псевдозвезди а за "футболиста на футболистите", "суперзвездата" Дока нито ред. Как може такова нещо:) аааа, засрамете се:)
- shotgun blues
- Контакти:
angoff не съм съгласен за това че защото са българи не се продават за 5/10 милиона както хърватите които си изброил,истината е че тези хървати са класи над който и да е български футболист затова ги продават за толкова пари,просто имат качества които българските футболисти нямат
за СПАС ДЕЛЕВ има качества но не мисля че ще се наложи в голямо първенство или отбор,бърз е да но до там,нисък е ,няма кой знае каква техника и не е с кой знае какъв удар ,добра кариера може да направи в някой среден отбор в да кажем Русия,Турция,Холандия защо не Германия но дотам ,просто няма чак такъв талант за БГ става както повечето ни "таланти" но за чужбина,а за цената 3 милионаа паунда което е 4/5 милиона евро е смешно и че можело да му стане 15 милиона скоро е как като играе за ЦСКА или като не успеее да се наложи в ЕВРОПА което е по вероятно
Ивелин ПОПОВ който за мен е доста по талантлив футболист от ДЕЛЕВ играе в ТУРЦИЯ въпреки че беше най-големият талант и очаквахме да отиде да играе в някой добър отбор ......................
за СПАС ДЕЛЕВ има качества но не мисля че ще се наложи в голямо първенство или отбор,бърз е да но до там,нисък е ,няма кой знае каква техника и не е с кой знае какъв удар ,добра кариера може да направи в някой среден отбор в да кажем Русия,Турция,Холандия защо не Германия но дотам ,просто няма чак такъв талант за БГ става както повечето ни "таланти" но за чужбина,а за цената 3 милионаа паунда което е 4/5 милиона евро е смешно и че можело да му стане 15 милиона скоро е как като играе за ЦСКА или като не успеее да се наложи в ЕВРОПА което е по вероятно
Ивелин ПОПОВ който за мен е доста по талантлив футболист от ДЕЛЕВ играе в ТУРЦИЯ въпреки че беше най-големият талант и очаквахме да отиде да играе в някой добър отбор ......................
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]
shotgun blues написа:Ивелин ПОПОВ който за мен е доста по талантлив футболист от ДЕЛЕВ играе в ТУРЦИЯ въпреки че беше най-големият талант и очаквахме да отиде да играе в някой добър отбор ......................
Ивелин играе в Турция защото е тиквеник. Много добър футболист, но не спира с изцепките си по медиите. Никой нормален треньор не би взел такъв играч в отбора си... не случайно голяма част от футболистите в Европа не говорят с медиите. Само тук е нещо нормално футболист да има мнение, да критукува, да се прави на тарикат след мач.
YA GUNNERS YA
crap написа:http://www.skysports.com/football/transfers/scout
Ето ви линк към статията. Аз лично мисля, че малко са прекалили с хвалбите. Но колкото повече го хвалят на запад, толкова по-добре за него и за ЦСКА
Никсане, това да не ти е FM?! Успкойте се малко, мениджърите
нещо не ти хванах мисълта... какво съм казал, което не ти се вижда реално?
Последна промяна от NIKSANA на 19 май 2011 11:01, променено общо 1 път.
"There is a country called Bulgaria, and in this country there is a team called Levski. You may have not heard of it, but there I was born and there I shall die!"
- Georgi Asparuhov to AC Milan representatives
- shotgun blues
- Контакти:
terata написа:Абе добър, кво му е доброто. Некви си sky sport пишат за него, е и. Дембеле и той, слабак, най-резултатния африканец в Европа ми бил. Кво разбират журналята от футбол. Пишат ми за некви псевдозвезди а за "футболиста на футболистите", "суперзвездата" Дока нито ред. Как може такова нещо:) аааа, засрамете се:)
и аз мисля че ДОКА не заслужаваше да е номер 1 ,според мен трябваше да е втори зад ДЕМБЕЛЕ,но това че е спечелил и има много хора които не са съгласни с това ,не значи че не е добър футболист НАПРОТИВ ДОКА е по-добър футболист от 90 % от А група и незнам защо но съм почти сигурен че ако ЛИТЕКС продаде ДОКА ще вземе повече пари отколкото Левски за ГАРА или ЦСКА за ДЕЛЕВ

[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]
Този скаут дава на Делев 59 от 80 точки, а на Ернандез от Юнайтед 58 :D Нещо не ми вдъхват доверие скай...
NIKSANA написа:crap написа:http://www.skysports.com/football/transfers/scout
Ето ви линк към статията. Аз лично мисля, че малко са прекалили с хвалбите. Но колкото повече го хвалят на запад, толкова по-добре за него и за ЦСКА
Не, че ми се струва нереално, просто не мисля, че някой от нас е наясно с тези неща. Всичко може да се случи, както на времето продадоха Гонзо за 4млн ЕВРО, а той от своя страна не изигра и един мач като титуляр. Всичко е до мениджъри. Пък и се бута под масата 100000000000000%!
YA GUNNERS YA
crap написа:NIKSANA написа:crap написа:http://www.skysports.com/football/transfers/scout
Не, че ми се струва нереално, просто не мисля, че някой от нас е наясно с тези неща. Всичко може да се случи, както на времето продадоха Гонзо за 4млн ЕВРО, а той от своя страна не изигра и един мач като титуляр. Всичко е до мениджъри. Пък и се бута под масата 100000000000000%!
имам претенции, че мъничко поназнайвам (наистина мъничко) повече от общоразпространените неща и не мисля, че сума + процент е нереално..разбирасе, че има плащане на ръка..сума за агент(тя може да е от играча, от клуба които купува или от този, който продава или дори от двата според договорностите). Както и да е..излизам извън темата.. и няма да споря за това!
"There is a country called Bulgaria, and in this country there is a team called Levski. You may have not heard of it, but there I was born and there I shall die!"
Да, тези неща са ясни. Аз имах в предвид друго 

YA GUNNERS YA
- Udoji90
- Контакти:
Proteccao написа:Този скаут дава на Делев 59 от 80 точки, а на Ернандез от Юнайтед 58 :D Нещо не ми вдъхват доверие скай...
Ами, въпросният Ернандес, когото всички много хвалят, срещу Челси и Нюкасъл направи такива пропуски, че и 58 му е много. На малкия пръст не може да стъпи на Бербатов, но това вече е друга тема.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...