Ст. "Българска армия" в ремонт, или чисто нов стадион?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Deluxx
Контакти:

Re: българска армия ремонт или чисто нов стадион?

Мнениеот Deluxx » 30 апр 2011 11:26

mon1nho написа:
Deluxx написа:Е такива хора като теб само да плюят много познавам и винаги седя далеч от тех,то бива сдухване,сдухване ... Какво искаш ЦСКА играе на Българска Армия печели , и не си доволен

Незнам дали само плюя но май ти си забравил какво е да си от ЦСКА. няма как да сме доволно с 3тото място при каквито и да е условия. и да играеме на армията с година закъснение. но не няма да играеме на армията в европа. и това че ЦСКА побеждава в момента не трябва да ни пречи да показваме лошите неща в клуба а това продължава да е организационния хаус. винаги сме си правили добра самооценка и заради това сме най-усшения клуб. но ако ти си доволен от 3тото място евала. явно имаш други разбирания за това какво представлява и какво значи ЦСКА. просто слушах прескоференцията и ми се иска този път решението за стадиона да се вземе заедно с феновете. да се обърне внимания на този въпрос. да няма повече които плаща той поръчва музиката. защото и ние плащаме за да гледаме този отбор.

Виж правя класиране за пролетния полусезон,преди малко направих след 8-ия кръг и отвори ЦСКА е на 2-ро място,все пак сега при една добра подготовка в новото първенство ще се борим за шампионската титла

dark_knight
Контакти:

Re: Ст. "Българска армия" в ремонт, или чисто нов стадион?

Мнениеот dark_knight » 30 апр 2011 11:35

Всички казват как Литекс бил най-добрия отбор. В момента обаче не съм съгласен. Ако първенството започваше сега нищо не се знаеше.

Потребителски аватар
ultra_blue
Контакти:

Мнениеот ultra_blue » 30 апр 2011 11:38

dark_knight написа:Всички казват как Литекс бил най-добрия отбор. В момента обаче не съм съгласен. Ако първенството започваше сега нищо не се знаеше.

:lol: Ноу Комент
Държавата гние а главния проблем сме НИЕ ???

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 30 апр 2011 11:39

То не може винаги да си на първо!Ливърпул какво да кажат тогава?А винаги са били номер 1 в Англия и един то най-голямите клубове в света.Те забравили л иса какво е Ливърпул?
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 30 апр 2011 11:44

dark_knight написа:Всички казват как Литекс бил най-добрия отбор. В момента обаче не съм съгласен. Ако първенството започваше сега нищо не се знаеше.

Ама не започва сега ;)

@ mon1nho, като искаш ремонт веднага, плащаш каквото е останало, за да получите и де юре концесията.После плащаш, за да се направи проекта за ремонта и накрая плащаш и самият ремонт.. и пак не може да стане веднага, както на теб ти се иска.Пък и не виждам кой собственик ще пусне анкета сред феновете, за да му кажат те какво искат.Ако остане до нас, феновете, сигурно ще искаме нещо, което ще е по-скъпо и от орбитална станция, ама ние да ходим само на определени мачове.Говоря за всички отбори, а не само за ЦСКА.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
mon1nho
Контакти:

Мнениеот mon1nho » 30 апр 2011 11:52

първо първенството не почва сега. почна отдавна. и за 3тото място са виновни само и единствено титан. аз тях няма какво да ги подкрепям. подкрепям си отбора. 2ро за пича казал че смятал пролетния дял само и сме били на 2ро място!? и т'ва те задоволява? че сме 2ри? ... и относно това че съм искал веднага стадиона да се направи. не не искам. даже на мен ми е все тая да ти кажа какви ще са седалките или кога ще се направи. аз ще ходя и прав ще си гледам мачовете на мен не ми пречи. също не ходя и избирателно на мачове. но има доста такива фенове. както и да е. искам да питат нас феновете простички въпроси като например дали искаме като се прави армията да бъде изцяло футболен стадион или с писта. да ни питат ако има възможност примерно както каза нейков два отбора с държавата да направят чисто нов стадион дали може да сме един от отборите. държавата прави национален стадион със частни инвиститори а цска и примерно славия ги подържат. да ни попитат дали бихме приели такава идея. никъде не съм казал че искам веднага да се направи стадиона. и че искам да е супер модерен и лъскав. мисля че повечето фенова са реалисти и знаят какво да очакват. тва е което исках. нито съм плюл нито нищо. и пак казвам това че сега върви отбора не трябва да ни спира да отправяме градивна критика. защото много време се учиха титаните как се управлява ЦСКА и направиха достатачно гафове а те са собствениците с най-голям кредит на доверие.

Endorphine
Контакти:

Мнениеот Endorphine » 30 апр 2011 11:52

Левски" ще има чисто футболен стадион, а ЦСКА - лекоатлетическа писта !

Това стана ясно, от проведената пресконференция, на която футболните босове разкриха част от бъдещите си планове за реконструкция и модернизация на своите основни спортни съоръжения.

Футболен клуб "Левски" ще може да разчита на непосредствената подкрепа на своите фенове, буквално на метър-два от терена, докато феновете на ЦСКА ще припяват своите хорови песни в далечината на стадион "Българска армия".
Адвокат Тодор Батков може и да е комунист и доносник, но разбира от футбол и има в главата си мозък , пет пъти повече от този на Гърнето и Праховеца събрани заедно.
Пернишките полуграмотни боклуджии се полакомиха заради смешния наем, който очакват да събират от лекоатлетическия клуб "Павел Павлов" , който ще провежда тренировките си на армейския стадион.
Това е горчивата истина, господа армейци.

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 30 апр 2011 11:56

Endorphine написа:Левски" ще има чисто футболен стадион, а ЦСКА - лекоатлетическа писта !

Това стана ясно, от проведената пресконференция, на която футболните босове разкриха част от бъдещите си планове за реконструкция и модернизация на своите основни спортни съоръжения.

Футболен клуб "Левски" ще може да разчита на непосредствената подкрепа на своите фенове, буквално на метър-два от терена, докато феновете на ЦСКА ще припяват своите хорови песни в далечината на стадион "Българска армия".
Адвокат Тодор Батков може и да е комунист и доносник, но разбира от футбол и има в главата си мозък , пет пъти повече от този на Гърнето и Праховеца събрани заедно.
Пернишките полуграмотни боклуджии се полакомиха заради смешния наем, който очакват да събират от лекоатлетическия клуб "Павел Павлов" , който ще провежда тренировките си на армейския стадион.
Това е горчивата истина, господа армейци.

ходи да му лижеш гъза на Тодор Батрков!Затова сте на това дередже.А стадион от 40 хиляди ще имате когато стана Батман!
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

lubomir78
Контакти:

Мнениеот lubomir78 » 30 апр 2011 12:02

Равносметката е :Нито една спечелена титла или купа , нямаме школа , огромен конфликт с феновете , мутренски изцепки , смяна на треньори през 4 месеца , много съмнителни трансфери , това са ТИТАН.

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 30 апр 2011 12:02

mon1nho написа:първо първенството не почва сега. почна отдавна. и за 3тото място са виновни само и единствено титан. аз тях няма какво да ги подкрепям. подкрепям си отбора. 2ро за пича казал че смятал пролетния дял само и сме били на 2ро място!? и т'ва те задоволява? че сме 2ри? ... и относно това че съм искал веднага стадиона да се направи. не не искам. даже на мен ми е все тая да ти кажа какви ще са седалките или кога ще се направи. аз ще ходя и прав ще си гледам мачовете на мен не ми пречи. също не ходя и избирателно на мачове. но има доста такива фенове. както и да е. искам да питат нас феновете простички въпроси като например дали искаме като се прави армията да бъде изцяло футболен стадион или с писта. да ни питат ако има възможност примерно както каза нейков два отбора с държавата да направят чисто нов стадион дали може да сме един от отборите. държавата прави национален стадион със частни инвиститори а цска и примерно славия ги подържат. да ни попитат дали бихме приели такава идея. никъде не съм казал че искам веднага да се направи стадиона. и че искам да е супер модерен и лъскав. мисля че повечето фенова са реалисти и знаят какво да очакват. тва е което исках. нито съм плюл нито нищо. и пак казвам това че сега върви отбора не трябва да ни спира да отправяме градивна критика. защото много време се учиха титаните как се управлява ЦСКА и направиха достатачно гафове а те са собствениците с най-голям кредит на доверие.

абе какво ще си деля с някой стадиона ти луд ли си...ЦСКА трябва да си има собствен стадион!И дали има писта или няма не е кой знае от значение.хем не ти пука какви седалки и някакви такива , хем искаш да те питат за пистата!Няма право да казваме какво искаме и не при полужение,че ние няма да го подържаме!Ако пистата , ще помогне за издръжката на стадиона, нека да има писта!и се научи ка ксе пише ЦСКА преди да изивяваш някакви претенции
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Върни се в “ЦСКА”